Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Kasımpaşa - Fenerbahçe @ 15.00 / 25.04.2010...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cok ilginc mac oluyor yahu.

Kasımpaşa kazanabilir , puan alması zaten hic sürpriz olmaz. Ancak çok rahat oynuyorlar sanki karşısındaki Fenerbahçe degilmiş gibi hatadan gol yerler yerlerse.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Cok ilginc mac oluyor yahu.

Kasımpaşa kazanabilir , puan alması zaten hic sürpriz olmaz. Ancak çok rahat oynuyorlar sanki karşısındaki Fenerbahçe degilmiş gibi hatadan gol yerler yerlerse.

he önce bunu yaz sonra biz gol atalım ben demiştim de
Mesaj tarihi:
Kasımpaşa gerçekten bi barcelona havasıyla oynuyor (bknz : Yılmaz Vural: Barcelona ile tek farkımız onlar şampiyonluğa oynuyor, biz ise küme düşmemeye oynuyoruz) fakat bir pas hatası falan yaparlarsa sakat olmaya başlar. Süper yerden top yapıyorlar şu dakikaya kadar
Mesaj tarihi:
Çok güzel maç oluyor yahu,Kasımpaşa'da çok pozitif oynuyor,zaten haftalardır böyleler,Yılmaz başkan çok iyi bir karakter oturtmuş takıma,bu takımın daha üstlerde oynaması lazım...
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Çok güzel maç oluyor yahu,Kasımpaşa'da çok pozitif oynuyor,zaten haftalardır böyleler,Yılmaz başkan çok iyi bir karakter oturtmuş takıma,bu takımın daha üstlerde oynaması lazım...

Barcelona gibi oynuyoruz diyodu geçenlerde :)
Mesaj tarihi:
şu selcuktan gol yedik ya utanıyorum

adam yanındaki adama pas atamıo.bide seks yapmıs sanırım okuzler gibi kıcını kaldıramıyor
Mesaj tarihi:
maraton said:

70' Pozisyonun kahramanı yine Guiza... Bu sefer Mehmet Topuz, boş durumdaki Guiza'ya pasını verdi, İspanyol oyuncu bu defa topa vuramadı. Sarı-Lacivertliler çok önemli bir fırsatı daha harcadılar...

67' Bir Guiza klasiği yaşandı yine... Özer Hurmacı, harika bir pas vererek Guiza'yı bom boş pozisyonda bıraktı, İspanyol oyuncu topu boş ağlar yerine auta gönderdi.

:)
  • Yeni Oluştur...