Bjork Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Aklımıza bi konu takıldı.. :) "Hiç hasta olmuom lan ben hiç" filan dedikçe bu hastalık durduk yere seni buluo.. Lafını etmek yeterli yani.. Resmen onu çağırıyoruz.. Bunu biz hastalık deilde para oalrak çevirirsek ne olur?:) Yani konumuz kısaca şu olucak.. Hiç hastalanmıyorum diosun (içsel olarak) 1 hafta geçmeden hastalanıosun.. Aslında sağlığın ile ilgili iyi bişey söliosun.. Para için nasıl bi cümle kurmak lasım ki seni bulsun 1 hafta içinde.. :)
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 çok zenginim fakirler düşünsün diyebilirsin yada açız açız fakirim diye dolaş
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 senin dediğinin doğru olduğunu kabul etsek de hastalık insanın kendi içinde olan bi şey. para ciğerlerinde yetişmiyor ki hastalık gibi isteyince gelsin.
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Red said: çok zenginim fakirler düşünsün diyebilirsin yada açız açız fakirim diye dolaş "fakiriz" diye dolaşmak işe yaramıyor, kendimden biliyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 düşünce hızı ısık hızından hızlıdır, pekiya elektirik hızından hızlımıdır?
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 valla bende hiç hasta olmuyorum ve surekli ben hasta olmam diye geziyorum ve yine olmuyorum :)
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 red'in dediği de doğru. yılda bi kere falan 2-3 gün hasta oluyorum. hep de övünüyorum dsfgf.
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 benim hasta olmadan once vucut haber veriyor.hemen benical vitamin meyva abanıyorum 2 gün.hasta olmadan geçiyor :)
Coder Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 çekim yasası diye bi olay var bi google et dediğinin teorileşmiş hatta tarikatlaşmış hali
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Çekim yasasıymış feng şuiymiş reikiymiş hepsi var googleda loch ness canavarının, yetinin, kocaayağın falan olduğu kadar işte :) kolpa şeyler googleda olmayacak diye bişey yok ki
Coder Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 doğru diye demedim canım, hani arkadaş böyle düşünüyorum demiş ya düşünülmüştü diye dedim
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hastalık konusunda hastalıgı çekmesemde hayatımın geri kalanında agzımdan cıkan laflar yada düşündüğüm şeyler gerçekleşyiro ve tamamen kötü şeyler buna hiç trafik olmayan ve yıllarca hiç kaza olmamış ara sokakta.şimdi bu arabaya kesin çarparlar diyince 30 saniye içinde o arabaya arkadan çarpılması gibi yada arkadaşımın yanındaki kız için yüzü çok güzel dediğim an cıkan kavgada kızın suratının bıcaklanması ve kan içinde kalması :) lanetliyim.daha çok var :)
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bu sene gs'nin şampiyon olamaması da senin yüzünden Red :(
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ah ulan su lotoda bir bana cıkmaz diyip loto oyna yinede cıkmaz gerçi
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 fenerin denizlide verdiği şampiyonluk benim sayemde ama maçtan önce herkes fener şampiyon derken ben fenerde en korktugum adam olanm appiah için vurucak vurucak kaleyi tutturamıcak şampiyon olucaz demiştim appiah son dakkalarda atması gereken golu atamad :) kendim için iyi düşüncelerim ben düşününce olmuyor mesela.bir anda oluyor düşünmeme fırsat kalmadan :) ama kötü birşey düşününce kesin başıma geliyor.bu bikaç senedir oluyor ama.büyü müyü mü var acaba.kaç defa kursun dokturdum ama :).hani böyle ünlüleri gizli gizli gittiği gece kondularda falcılar kursun dökenler falan vardır.öyle birine gittim kadın avrupa yakasındaki kargalarr oluyordu nerdeyse :)
balon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Odaklanırsa insanoğlunun yapamayacağı bir şey yoka inanırım.
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 balon said: Odaklanırsa insanoğlunun yapamayacağı bir şey yoka inanırım. dogru diyo
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Aslında düşününce,düşüncelerinin bir sürünün boş,gereksiz,tekrarlanan ve genelde olumsuz olduğunu farkediyor insan,insanoğlunun yapısında var sanki biraz,daha çok geleceğe dair endişe gibi.. Hep olumlu düşüncenin hep olumlu şeyler yaratacağından tam emin olmasam da olumsuz düşünmenin bir faydası olmadığı kesin.... Bu yüzden fazla düşünmek yerine hayatı akışına bırakmak en iyisi,her işte bir hayır vardır lafını o yüzden severim,bazen olumsuzluklar/kayıplar da önemlidir,gelişimi,hatalardan ders almayı ve aynı hataları tekrar yapmamayı sağlar bu yüzden hani herşey olumlu olsun süper olsun demek yerine,hayatı akışına bırakmak lazım dediğim gibi,herkesin hayatının her zaman mükemmel olması imkansız...
Öne çıkan mesajlar