barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bi de honu cok oynama. kızlar hon sevmiyo :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 honda da yetoyum kızlarda da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 erkekleri denemeyi düşündün mü? belki onlarda bir yeteneğin vardır. ve hayır bir şey ima etmiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kendi üstümde denedim yetoyum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 o zaman zor tabi işin. gidip şişko ve cirkin bi kıza cok guzelsin de. bi de bunu dene ama icten. o da olmazsa krem al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 krem iyi fikir saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 aa kişiselmiş lan bura sdfsd. gerçi çok kişisel konuştuk sorun yok. bi de onemli değil her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hocam, iyi para harcamasını bildiğin belli ki yazdıklarından sonra kendime para harcamada ciddi bi rakip gördüm uzun süreden sonra... lakin aramızda ufak bi fark var ben parayı kazanmasını da biliyorum.. bence biraz ona odaklan sen daha iyi. aile parasıyla yaparsan el pence divan durursun ailenin karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bana 'para harcamayı bilmek' nedir açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 keske para harcamayı bilmesem hiç harcamazdım. NASIL MANTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Abilify said: Bana 'para harcamayı bilmek' nedir açıklar mısın? abicim mesela bizim marmarisde karşı komşumuz var marmarisin yerlisi bizim mahallenin yarısını babam satın almış zamanında (öyle bok gibi para vardı rahmetlide, /summon troll) yarısını da bu amcam.. adamda bizde arazilere dükkanlar apartmanlar yaptık herifin şu andaki aylık geliri minimum 100.000-200.000$ dır. hala daha traktörü var, arabası yok sukutırı var bi tane adam 70 küsür yaşında bi kere yurtdışına çıkmamıştır, bi kere kendine lüx bişey almamıştır.. evlerinde hala 55 ekran tüplü televizyon vardır.. bu para harcamayı bilmeyene örnek.. arkadaşda para harcamayı bilmeye örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ne alaka. adam oyle yasamak istiyorsa oyle yasar. para harcamayı bilmemekle zerre alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 işte o bilmemek oluyor, imkanların yükseldikçe standartları yükselir insanın.. şimdi 55 ekran tüplü tv ile 110 ekran plazmayı karşılaştırıp ulan 55 i seviyorum ben denir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 nice insanlar var evine tv almiyor. ya da hiç izlemiyor olsa bile. para ile alakasız yani bu. adam önemsemiyorsa öyle bir yaşantıyı bişi diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tamam farkettim ki ne desem kesmeyecek seni öyledir ben yanlışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 evet haksızsın. bide "günlerce parasız kaldım" ne ya.inşallah ailenin başına bişi gelmez sen kendi kendine yetebilcek birine benzemiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 en iyisi bu mu yahu ahahahhahahah adam sadece icki icmis guzel yerlerde bide kumar oynamis yani herkesin yapabilicegi seyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 İş bulamıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 barbu said: abi cirkin de olsalar turkiyede baya kız var aslında. hani kafa diyebiliceğin insanlar da var. bence azcık değişimle türkiye enfes bi yer olabilir. değişimden kastım alman kızlarının guzelliği + ispanyolların rahatlığı ile turk kızlarını değiştik mi süper bi yer olur turkiye sdfs. denemek lazım Hepsini okumadım da, ne biçim insansınız siz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Coder said: hocam, iyi para harcamasını bildiğin belli ki yazdıklarından sonra kendime para harcamada ciddi bi rakip gördüm uzun süreden sonra... lakin aramızda ufak bi fark var ben parayı kazanmasını da biliyorum.. bence biraz ona odaklan sen daha iyi. aile parasıyla yaparsan el pence divan durursun ailenin karşısında Yazar burda bok gibi para kazanıyorum kızlar msn pls demiş afahsdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Coder said: hocam, iyi para harcamasını bildiğin belli ki yazdıklarından sonra kendime para harcamada ciddi bi rakip gördüm uzun süreden sonra... hahah ilahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bankada 100mil $ ım var harcamayı bilmediğim için ağzım kokuyor kuru ekmek yiyorum lan.insan yanında kullanma kılavuzu verir help pls. bide alemden aleme akan su gibi para harcayan adamın sabahın 5 inde paticikte takılması (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bildiğin asalakmışsın aileyle kavga edince parasız kaldığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Abilify said: Umarım daha beter olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar