duka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 biliyorum biraz vahşet olacak ama ben postal gibi oyun arıyorum amacın yok sadece sniper ın var adam vuruyon böyle bir oyun var mı?[signature][hline]Uzun ince bir yoldayım, Gidiyorum gündüz gece, Bilmiyorum ne haldeyim, Gidiyorum gündüz gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 şu ara doom 3'ten daha vahşi bir oyun bulabileceğini sanmıyorum.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 pacman[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 postal = amacın yok sniperla adam vuruyon böyle birşey yok. oyundaki amacın, tüm görevlerini bitirmek. mesela bankada kuyruğa gircen isterse bekle sırada istersen "sniperla adam vur" amacın olmasa, sadece sniperla adam vurmaktan ibaret olsa, duck hunt oyunundan bir farkı kalmazdı.. neyse, vahşet arıyorsan blood çok iyidir. blood 2 de çok iyi. ama blood 1 kadar iyi değil.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Sniper adlı berbat bir fps var, çok öle kanlı manlı değil, ama "sniper"la adam vurma kısmı tamamen uyuyor. Bi bakabilirsin dicem, ama hakkaten çekilcek gibi değil. Blood bul bir yerlerden en iyisi sen:) hem 1.si hem de 2.si abandonware sitelerinde mevcut.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Soldier Of Fortune desem[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sniper manhunt suffering postal 1, postal 2 pek yok gibi, hatta düzgün bi tek postal var aklıma gelen. postal 1 i oynamadıysan onu deneyebilirsin pek bi hoştur.[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Counter da öyle değil mi habire dolaşıp adam vuruyon (bomba ve rehine de var ama olsun) ama bi süre sonra bayıyo[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 öyle bir şey olamaz abi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Arkansis, 03 Ağustos 2004 21:18 tarihinde demiş ki: pacman lol hatta süper mario ^^ mantar adamların kafasını ezmek kadar haz verici bişi yok[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ehuehe sn crimsonland oyna....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Kirbyland 3 oyna ZUHHAHHAHAHHAHHAHAHAHHA yani bu tür vahşet oyunlarını oynayanları kınıyorum... Bence herkes pacman , tetris ve snake vb. oynamalı sizce ? ^_^'[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Kırimsınleenndd!!!! Gördüğüm en iyi mini oyundur![signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 SOF2 derim oyunda herifin bacağını kolunu gözlerini deşebiliyorsun hatta beynini bile deşiyorsun ÖHĞ[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları :D---:D:D:D--:D :D---:D---:D--:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Boşver sen theme hospital oyna yine karın deşiyorsun ama insanlık namına deşiyorsun bu sefer[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 püheüheü headshot da yapıon (kafa patlatıonya hani lolz)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D ..|....|.....|.....|....| |:D---:D---:D--:D ./ ./ ../ ./ ./ |:D:D-:D:D:D-:D:D Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 benim cep telde varı ;) boyle bir oyun var sadece sniper türünde silahlar fakat ismini hatırlamıyorum level de okumuştum. bir ss'de jeep üzerinde idin vs. dergileri karıştırayım bugün inş. bulurum.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 project X olmasın?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D ..|....|.....|.....|....| |:D---:D---:D--:D ./ ./ ../ ./ ./ |:D:D-:D:D:D-:D:D Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 doomda sniperla adammı vuruyosun? :P ben blood oynadığımı hatırlıyorumda arkadaşla almıştık kurduk oynuyoruz bi zombinin kafasını kopardık sonra yürürken adamın kafasına tekme atabildiğimizi farkettik ve 15-20 dk kafayla top oynamıştık ehueue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları böyle oyun var mı. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 pacman[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 postal = amacın yok sniperla adam vuruyon böyle birşey yok. oyundaki amacın, tüm görevlerini bitirmek. mesela bankada kuyruğa gircen isterse bekle sırada istersen "sniperla adam vur" amacın olmasa, sadece sniperla adam vurmaktan ibaret olsa, duck hunt oyunundan bir farkı kalmazdı.. neyse, vahşet arıyorsan blood çok iyidir. blood 2 de çok iyi. ama blood 1 kadar iyi değil.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Sniper adlı berbat bir fps var, çok öle kanlı manlı değil, ama "sniper"la adam vurma kısmı tamamen uyuyor. Bi bakabilirsin dicem, ama hakkaten çekilcek gibi değil. Blood bul bir yerlerden en iyisi sen:) hem 1.si hem de 2.si abandonware sitelerinde mevcut.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Soldier Of Fortune desem[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sniper manhunt suffering postal 1, postal 2 pek yok gibi, hatta düzgün bi tek postal var aklıma gelen. postal 1 i oynamadıysan onu deneyebilirsin pek bi hoştur.[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Counter da öyle değil mi habire dolaşıp adam vuruyon (bomba ve rehine de var ama olsun) ama bi süre sonra bayıyo[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 öyle bir şey olamaz abi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Arkansis, 03 Ağustos 2004 21:18 tarihinde demiş ki: pacman lol hatta süper mario ^^ mantar adamların kafasını ezmek kadar haz verici bişi yok[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ehuehe sn crimsonland oyna....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Kirbyland 3 oyna ZUHHAHHAHAHHAHHAHAHAHHA yani bu tür vahşet oyunlarını oynayanları kınıyorum... Bence herkes pacman , tetris ve snake vb. oynamalı sizce ? ^_^'[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Kırimsınleenndd!!!! Gördüğüm en iyi mini oyundur![signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 SOF2 derim oyunda herifin bacağını kolunu gözlerini deşebiliyorsun hatta beynini bile deşiyorsun ÖHĞ[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları :D---:D:D:D--:D :D---:D---:D--:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Boşver sen theme hospital oyna yine karın deşiyorsun ama insanlık namına deşiyorsun bu sefer[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 püheüheü headshot da yapıon (kafa patlatıonya hani lolz)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D ..|....|.....|.....|....| |:D---:D---:D--:D ./ ./ ../ ./ ./ |:D:D-:D:D:D-:D:D Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 benim cep telde varı ;) boyle bir oyun var sadece sniper türünde silahlar fakat ismini hatırlamıyorum level de okumuştum. bir ss'de jeep üzerinde idin vs. dergileri karıştırayım bugün inş. bulurum.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 project X olmasın?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D ..|....|.....|.....|....| |:D---:D---:D--:D ./ ./ ../ ./ ./ |:D:D-:D:D:D-:D:D Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 doomda sniperla adammı vuruyosun? :P ben blood oynadığımı hatırlıyorumda arkadaşla almıştık kurduk oynuyoruz bi zombinin kafasını kopardık sonra yürürken adamın kafasına tekme atabildiğimizi farkettik ve 15-20 dk kafayla top oynamıştık ehueue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar