Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 işte bu o insanların karakteriyle alakalı birşey, bir insan başkasının arkasından konuşuyorsa, kuyusunu kazmaya çalışıyosa seni dolduruyosa yarın öbür gün sana da aynısını yapar.direkt karakter ile ilişkili.kes ilişkini olsun bitsin. kızlar diye genellemek yanlış bunu söylemeye çalışıyorum.ben erkeklerde de çok fazla gördüm.yani cinsiyet diye ayırmak yanlış aslında.insanların karakteriyle ilgili. ve bulunduğu ortam ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Yok yok zaten güvenmediğim insanı çevremde tutmam da, karakter dışında cinsiyetin de etkisi büyük. Erkek öyle kuyu kazmakla bilmemneyle yüzüne gülüp arkasından iş çevirmekle falan uğraşmıyo. Sevdiği adama iyi sevmediğine kötü davranıyo kimi sever kimi sevmez biliyosun (kız meselesi durumu olmadığı sürece, orada çirkefleşen çok var tabii :D ) Kızlarda ama öyle deil durum çok daha "planlı programlı" sinsi hareket ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yin yang bu bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Dasaa'nın dediği şeyi tekrarlamak gerek bence. Erkeksen, zekanla, konuşmanla, giyiminle falan bi "gideri var" illüzyonu oluşturman mümkün oluyor gider puanınız 10 üzerinden 5'in altında olsa bile. ama dişiler için bu geçerli değil. dişilerin gideri ya vardır, ya yoktur. http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bence bariz önyargılısın. cinsiyetle alakası yok böyle çok fazla erkek de gördüm ben tamamen karakterle alakalı. arkadaşının arkasından atıp tutan sonra görünce de yüzüne gülen bi erkek arkadaşım vardı mesela. sevmiyosan neden konuşuyosun diyodum "işte öyle olması lazım aynı ortamdayız" gibi abzürd cevaplar verıyodu.çok anlamsız. sonra aynu grupta çalıp grup arkadaşına beni kıskanıyo, çekemiyo hayranlarımı vs diyen bi arkadaşım vardı. sonra bi bakardım can ciğer kuzu sarması. işte dediğim gibi.karakterle alakalı.bi de politik olmakla, öyle insanlardan da nefret edıyorum.sevmiyosan sevmiyosundur konuşma, görüşme.böyle herkesle arasını iyi tutmaya çalışan, nabza göre şerbet veren insanlar.. ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bizim köydeki kezban nasıl evlendi o zaman bee =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 rewendor vs. bella'ya gelince, rewendor'a biraz daha hak verebilirim. ama bu çarpık muhabbetlerin her iki tarafta da olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Zaten kızlar komple çirkeftir arkadan vurur erkeklerse süper dürüsttür demedim, genel cinsel karakteristiği söyledim ben yoksa her cinsiyette genelden ayrılanlar olacak tabii doğanın kanunu :) Önyargı demeyelim de tecrübe, gözlem bi de ikinci elden gelen bilgiler duyulanlar falan diyelim. Diyorum ya, yurdun (kız erkek karma yurttu kat kat) 40 senelik müdürü, 70 küsür yaşında adam bile üstelik de her sene yüzlerce kız erkekle uğraşan insan olarak hepsinin içinde yer alan herkesten tecrübeli, bu işi meslek edinmiş adam bile bunu diyo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Rewendor said: sesu said: O değil de, yaz geldi, dekolteli kıyafetler çıktı ortaya falan. Sadece bugün gördüğüm güzel memeler yüzünden erkek olmak isteyebilirim ya. yahu dalga mı geçiyosunuz, esas nimet kız olmakta, o gördüklerini geç her istediğinde bi çift çıplak meme görebiliyosun, her yerde üstelik, senle beraber geziyolar falan :P Şaka bi yana erkeklik paha biçilemez yahu, adetiydi şımarıklığıydı tripleriydi sinsiliğiydi felan uğraşılmaz kız olmakla. Muhabbetin daha sağlam, tüm tavırların 10 kat daha samimi, eğlence anlayışın çok daha iyi erkek olunca. Niye vazgeçelim erkek olmaktan. Abi iyi de bunlar kız olmak isteme sebepleri. Kızlar çekmiyor ki kendi şımarıklıklarını sen çekiyorsun sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yok genel tavır olarak diyorum ben, insanlara sürekli çektiren biri olmak iyi değil, üstüne her ay adet ağrısıydı dengesizliğiydi falan çekilmez felan, erkek olunca istemeyince o ortamdan kaçma ihtimalin oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hmmpfs memeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 su dandik anketimsi konularda birbirimizi yemeyelim bence. dogarken ulke secme hakki dogarken meslek secme hakki dogarken isim secme hakki tarzi devam ederse bunlar daha kotu gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Rewendor said: Zaten kızlar komple çirkeftir arkadan vurur erkeklerse süper dürüsttür demedim, genel cinsel karakteristiği söyledim ben yoksa her cinsiyette genelden ayrılanlar olacak tabii doğanın kanunu :) Önyargı demeyelim de tecrübe, gözlem bi de ikinci elden gelen bilgiler duyulanlar falan diyelim. Diyorum ya, yurdun (kız erkek karma yurttu kat kat) 40 senelik müdürü, 70 küsür yaşında adam bile üstelik de her sene yüzlerce kız erkekle uğraşan insan olarak hepsinin içinde yer alan herkesten tecrübeli, bu işi meslek edinmiş adam bile bunu diyo yani :) işte ben o genel cinsiyet karakteristiğine katılmıyorum. kızlarda da vardır anormal tipler tabi, ben kendi cinsimi korumak adına söylemıyorum zaten. benım tahmin edersin ki senden daha fazla tecrübem vardır =) -muhtemelen yani- yani kız arkadaşlarım ve onların arkadaşları vs. pek böyle şeyler duymuyorum yapanlar olursa da zaten bi şekilde çevremizde tutmuyoruz arkadaşlarım falan dahi. kısa çözüm işte. müdür de kuyu kazdıklarını falan nerden biliyomuş, az değilmiş sdfg yani aylarca belki senelerce aynı odada kalıcaksın, sevmediysen karşındakini, hoşlanmadıysan hareketlerinden oda değiştirmek en mantıklısı konuşarak en fazla bir süreliğine etkileyebilirsin geçerli durumu. bu yüzden benim dediğime geliyoruz işte, erkekler de saks kızlar da ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Rewendor said: yok genel tavır olarak diyorum ben, insanlara sürekli çektiren biri olmak iyi değil, üstüne her ay adet ağrısıydı dengesizliğiydi falan çekilmez felan, erkek olunca istemeyince o ortamdan kaçma ihtimalin oluyo :) abiiiiii ben çok trip atan erkekler de tanıyorum, çok şımarık erkekler de tanıyorum. bence olgun ve mantıklı erkek bulmak olgun ve mantıklı kız bulmaktan zor. ayrıca adet ağrısı falan çekilmez diyosun da o kızın elinde olan birşey değil, onu kontrol etme şansı yok yani çok şiddetli çekenlerin. harbi çok ilginç bakıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bella, sen yanlissin ve sana bazi seyler hazirladim, bi ara goruselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 olgun ve mantıklıyım mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kutur kuturum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bella said: ayrıca adet ağrısı falan çekilmez diyosun da kız olsam o ağrı çekilmez demiş iyi ki erkeğim kız arkadaşımın falan ağrısı varken bahane bulup kaçabiliyorum diyo hörmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tuhaf bi cümle olmuş sahibi gelsin sdf öyleyse sori yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 DELİKANLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kizlar aliyor erkekler veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Saeros said: Bella said: ayrıca adet ağrısı falan çekilmez diyosun da kız olsam o ağrı çekilmez demiş iyi ki erkeğim kız arkadaşımın falan ağrısı varken bahane bulup kaçabiliyorum diyo hörmetler hah bunu demek istemiştim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bella said: dasaaa said: Bella said: keşke 3.cins olsa. trans? doğal. hermafrodit?? bence en iyisi çizgi film kahramanı olmak. çünkü hepimiz çizgi film kahramanı olursak kafamıza kasa atıp altından kağıt gibi çıkabiliriz.. işte bunun için paramızı garanti bankasına yatırmalıyız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 erkek olurdum. şu an da erkeğim hep de erkek olarak kalmak isterim çok erkeğim lan ben. kıllı kıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar