Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray-Bursaspor @ 19.00 / 25.04.2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

bir gs'li daha paticik futbol'da tutunamadı..

guess why?

kim daha iyi oynuyor su an? ntvspor'a gore bursa daha iyiymis. sercna cok net bi pozisyon harcamis heralde.
Mesaj tarihi:
Galatasaray baya iyidi ilk yarı. Her daim ayağa oynayarak birçok pozisyon yakaladı, topun hakimi idi.

Bursa'nın tek pozisyon 45+3'de Volkan Şen'den geldi.

Bursaspor, Gs yatar bize yea diye gelmiş sanki baya kötüydüler, 3 pas yapamadılar arka arkaya. Böyle devam ederse oyun rahat kazanır Galatasaray.
Mesaj tarihi:
Valla çok zevkli maç,hani kazanmayı çok istiyorum da yenilsekte çok üzülmem,rahat rahat izliyorum maçı karşılıklı ataklar,iyi takımda hızlı oynuyor,son zamanlarda izlediğim en iyi maçlardan oldu şu ana kadar...
Tek sorun ortalar çok kötü,hani bırakın adama gitmesini,top ceza sahasına bile gitmiyor,Caner,Keita son dokunuşlar kötü şu ana kadar,yoksa oraya kadar takım düzenli ve paslı geliyor...
Mesaj tarihi:
Bu sezon yakın zamanda izlediğim en güzel maçtı. Bütün sezonda da en iyi 3 maçtan biridir kesinlikle. Çok kaliteli futbol olmasa da müthiş mücadele falan var keyifli izlemesi :D
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Tamam beyler Mustafa Sarp giriyor oyuna, yenildik geçmiş olsun.

inşallah, çukur kaza kaza birileri şampiyon olamamalı. olmayacak demiyorum, olmamalı.
  • Yeni Oluştur...