Luxor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 son bölümün ortasında kapattım, bitmiştir.. malesef çok sıkıcı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bitiremedim son bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 atlamadan izleyen yoktur bu bölümü. abi konu süper geri zekalıca. bu diziye ben tard-o nova diyorum zaten. retard bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ilk 3 bölüm eyvallah beklediğim gibiydi, beğendim. ama son bölüm baya leş. hatta falling skies kadar leş, belki daha bile leştir tam karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 falling skies 2. sezonu aldığına göre buda alır güzel sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 falling skies daha iyi yine bundan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 mani said: Red said: abi ben falling skies ı bundan daha çok beğenmiştim yani onu yine 4 bölüm izledim.bunu herhalde 2. bölümde quit atarım ahah abi Red. cidden çok zevksizsin be. Falling Skies bez bebek gibi kalır Terra Nova'nın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 düzelir belki diyordumda git gide kötüye gidiyor. Adamlar hiç mi feedback almıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bu bölümler önceden çekilmiş bölümler neyin feedbacki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sadece ilk bölümü izledim.. büyük hayallerim vardı.. daha 2. yarısına yeni geldim 84'ten fazla klişe saydım o kadar gıcık etti ki beni.. HBO'dan şaşmamak lazımmış. Holywood her geçen gün daha bi kalitesizleşiyor malesef. hayır anlamıyorum yani kafalarında bir dizide olması gereken spesifik drama taktikleri mi var her diziye koydukları.. direktör mü çok geçmişte kalmış.. HİÇ Mİ anlamaz bir insan gerçekçilikten? salak salak mantıksız sahneler.. fallen skies mı daha kötü bu mu karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 mani said: bu bölümler önceden çekilmiş bölümler neyin feedbacki. Bütün sezon çekildi bitti diyorsun yani. Tamam o zaman bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Ya ben artık bu Spielberg denen, hala 1980 lerde yaşadığımızı sanan adamın overrated dizilerini izlemeyecem. Hep aynımı olur bi konsept. Felaket + aile + çocuğa deli gibi zooom yap. Felaket sonrası birbirine kitlenen salak Amerikalılar, dalgalanan yırtık ABD bayrağı. Harbi bıraksın bu işi Spielberg. Falling Sky bile kötüde bu bambaşka kötü bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Koskoca bölüm 3 tane mini kuşa heba oldu gitti. Acaip bi çıkış yapmassa yattara olur gider 1. sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kotuden berbata dogru gidiyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bu oyunları nereden bulmuşlar la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ilk bölümü bitiremedim o kadar kötü diyim.. sarmıyor yani konu sarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 konu sarar aslında güzel yapsalarmış ama oyuncular efektler her şey aşırı dandik. komutan ve veletin bulduğu kız dışında oyuncu çok bence dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 filmin conceptlerini hazırlayan amcanın dizi için çizimlerinden biri bu: http://wallpaper.metalship.org/walls/terra-nova.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 konsepte çok yazık oluyor zaten. bu amca yerinde olsam senaristi falan döverdim çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 New Girl filan daha cok tutmus bundan. 19 aralikta 12 ve 13. Bolumlerinden asonra buyuk ihtimalle bitecekmis. O zamana kadar rayting aldi aldi yoksa patliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 dinozorların niye ölmediği belli oldu fdsdfs http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2011/10/guns_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 2 bölüm birikti izleyesim gelmiyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 3. bölüm feci leşti, 4'ü o yüzden izlemedim çünkü o da aynı leşlikteymiş. ama 5 güzelmiş, 6 için de iyi şeyler okursam başlarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 gecen hafta yayinlanmadimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar