Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadasa yaptirilan seyin begenilmemesi

reyou

Öne çıkan mesajlar

Ben arkadasimin yaptigi seyleri begenmeyince gayet kullanmiyorum. Kufurumu yiyor muyum ? Yiyorum bir guzel ama kotu yani neden kullanayim ?

Kendine tasarimci sifatini yapistiran kisinin gayet iyi bilmesi gerektigi, gayet gocunmamasi gerektigi bir seydir bu.

Bir de tasarimcinin yaptigi kullanilmak zorunda degil. Tasarimci ya musterisinin ya da beklentisi olan kisinin begenisini yakalamak zorunda ya da o iki kisi o iste birlikte calismamak zorunda. Tasarim konusunda budur olay.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

bir de obsesif yeteneksi tsarımcı vardır.. böyle bir tane yapr "en iyisi bu der" seçme hakkı tanımaz ya da seçim hakkı vermiş olmak için yanına bir ya da ,ki tane daha tasalar onlar daha da kötüdür ya da aynı bokun fıstık yeşilidir
ulan eşşoğlu eşşek yağlıboya resim yapmıyorsun özel sipariş iş alıyorsun tabii ki de özel siparişde benim istediğim olacak.. ha yağpar davetiyesini müzayede de satar(!) o zaman orada elbet bir alıcısı çıkar

o yüzden arakdaşın yapsın 4-5 tasarım..hani beğenmediklerini portföyüne ekler

simdi suda var, evet dügün davetiyesi gibi kisisel bi mevzuda senin istediğin olucak, ama bana logo yaptırıp sorna gelme "ben bunu beğenmedim lacivert yazılı olsun" diye. Ben senden iyi biliyorum iste.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

endüstriyel bir tasarımcının zaten sanatsal kaydı sahibi olmasını beklemzdim

hayatın boyunca belkide bir kere bastıracaksın o davetiyeyi o yüzden orjinal ve güzel bir şey olmasını beklersin..

o zaman senin işini de biz yapalım kanka ha ne dersin?

Bak ne güzel söylemişsin hayatında sadece bir kez bastıracağın şeyi kalemi kağıdı alıp oturup kendin çizmen gayet mantıklı dimi? 2 boyutlu sonuçta, arada katlanan şeyler falan oluyor onuda tarif ederek çözebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

(fistana depil son ütücüye diyordum) iyi de arakdaşım her insanda yaratıcılık yada tasarım yeteneği yoktur ki.. hani olamz olsa zaten tasarımcı diye bir kavram olmazdı

gökçen buarada şirket logosu kısmını atlamıştım ehe katılıyorum hatta logo tasarlamak kurumsal kimlik oluşturmanın bir parçası oldupundan PR işidir profestonellere bırakılmalıdır diyerek de arttırayım

ya SİLKEYİM BEN NEDEN İKTİSAT OKUDUM!
Sosyal ağlarda paylaş

barcode üzerine augmented reality bişiler yapın.. cep tel ile bakınca üstünde 3d gelin damat çıksın.. böle tech savy bişiler yapamayana da kız/koca/iş vermesinler zaten. 2kıçı kırık tipografi kasıp "oh yeah tasarım yaptım beybi" diyenleri sopalamaya kalksak sopa yetmez ülkede..

nası ben de yeterince agresif girdim mi kamil abi
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

karakalemle gelinle damat çizsin, kendi el yazılarıyla bişeyler yazıp çoğaltsınlar. kalp falan çizip içini de kırmızı pilot kalemle boyasınlar, mis.

dasaaa said:

barcode üzerine augmented reality bişiler yapın.. cep tel ile bakınca üstünde 3d gelin damat çıksın.. böle tech savy bişiler yapamayana da kız/koca/iş vermesinler zaten. 2kıçı kırık tipografi kasıp "oh yeah tasarım yaptım beybi" diyenleri sopalamaya kalksak sopa yetmez ülkede..

nası ben de yeterince agresif girdim mi kamil abi

AHAHAHA şu iki postun üst üste gelmesi çok keyiflendirdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...