Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ildeniz, yazılarını ancak emolar okuyabiliyor aklında olsun dostum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ildeniz arakdaşım ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 gel o zaman karfura gidiypruz çikolataları ambajlarından söküp gömlek altı yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ben arkadasimin yaptigi seyleri begenmeyince gayet kullanmiyorum. Kufurumu yiyor muyum ? Yiyorum bir guzel ama kotu yani neden kullanayim ? Kendine tasarimci sifatini yapistiran kisinin gayet iyi bilmesi gerektigi, gayet gocunmamasi gerektigi bir seydir bu. Bir de tasarimcinin yaptigi kullanilmak zorunda degil. Tasarimci ya musterisinin ya da beklentisi olan kisinin begenisini yakalamak zorunda ya da o iki kisi o iste birlikte calismamak zorunda. Tasarim konusunda budur olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 abi bi kac tane secenek yapsın arkadasın,biri begenilir mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Farinal said: Sparkcaster said: karısı/kocası beğenmedi dersiniz Doğru yöntem budur. 3. bi şahsı kötü polis yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 di said: Kendine tasarimci sifatini yapistiran kisinin gayet iyi bilmesi gerektigi, gayet gocunmamasi gerektigi bir seydir bu. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tasarım dediğin şey ne ya git ondan biraz bundan biraz, al sana tasarım oldu işte gayet kendileride yapabilir yani çok büyütücek bişey yok. Makinalı tüfek tasarlamıyorsun davetiye bu ya (Endüstriyel tasarımcıyım bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 endüstriyel bir tasarımcının zaten sanatsal kaydı sahibi olmasını beklemzdim hayatın boyunca belkide bir kere bastıracaksın o davetiyeyi o yüzden orjinal ve güzel bir şey olmasını beklersin.. o zaman senin işini de biz yapalım kanka ha ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 beğenmedik dersin, usulu budur bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 BabacumMostors said: bir de obsesif yeteneksi tsarımcı vardır.. böyle bir tane yapr "en iyisi bu der" seçme hakkı tanımaz ya da seçim hakkı vermiş olmak için yanına bir ya da ,ki tane daha tasalar onlar daha da kötüdür ya da aynı bokun fıstık yeşilidir ulan eşşoğlu eşşek yağlıboya resim yapmıyorsun özel sipariş iş alıyorsun tabii ki de özel siparişde benim istediğim olacak.. ha yağpar davetiyesini müzayede de satar(!) o zaman orada elbet bir alıcısı çıkar o yüzden arakdaşın yapsın 4-5 tasarım..hani beğenmediklerini portföyüne ekler simdi suda var, evet dügün davetiyesi gibi kisisel bi mevzuda senin istediğin olucak, ama bana logo yaptırıp sorna gelme "ben bunu beğenmedim lacivert yazılı olsun" diye. Ben senden iyi biliyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 BabacumMostors said: endüstriyel bir tasarımcının zaten sanatsal kaydı sahibi olmasını beklemzdim hayatın boyunca belkide bir kere bastıracaksın o davetiyeyi o yüzden orjinal ve güzel bir şey olmasını beklersin.. o zaman senin işini de biz yapalım kanka ha ne dersin? Bak ne güzel söylemişsin hayatında sadece bir kez bastıracağın şeyi kalemi kağıdı alıp oturup kendin çizmen gayet mantıklı dimi? 2 boyutlu sonuçta, arada katlanan şeyler falan oluyor onuda tarif ederek çözebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 davetiyenin en mukemmeli ile en kotusu arasindaki fark ile 3sn ilgilenip sonra unutuyormus insanlar bilim adamlari arastirmis bence haklilar davetiye guzel olsa nolur olmasa nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 (fistana depil son ütücüye diyordum) iyi de arakdaşım her insanda yaratıcılık yada tasarım yeteneği yoktur ki.. hani olamz olsa zaten tasarımcı diye bir kavram olmazdı gökçen buarada şirket logosu kısmını atlamıştım ehe katılıyorum hatta logo tasarlamak kurumsal kimlik oluşturmanın bir parçası oldupundan PR işidir profestonellere bırakılmalıdır diyerek de arttırayım ya SİLKEYİM BEN NEDEN İKTİSAT OKUDUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tasarimcilik konusuluyor ve konu nikah davetiyesi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 makul insanlarız abi, nikah davetiyesi, kartvizit, antetli kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tasarım asarımdır.. aslında ao kartvizitin bile tsarımı çok önemli hacı.. hani bana gelen kartvizitlerden direk "bu pinti, bu güvenilmez, bu iyi, bu vadesinde ödeme yapmaz" diye ayırım yapıyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 karakalemle gelinle damat çizsin, kendi el yazılarıyla bişeyler yazıp çoğaltsınlar. kalp falan çizip içini de kırmızı pilot kalemle boyasınlar, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 barcode üzerine augmented reality bişiler yapın.. cep tel ile bakınca üstünde 3d gelin damat çıksın.. böle tech savy bişiler yapamayana da kız/koca/iş vermesinler zaten. 2kıçı kırık tipografi kasıp "oh yeah tasarım yaptım beybi" diyenleri sopalamaya kalksak sopa yetmez ülkede.. nası ben de yeterince agresif girdim mi kamil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 FromTheHell said: karakalemle gelinle damat çizsin, kendi el yazılarıyla bişeyler yazıp çoğaltsınlar. kalp falan çizip içini de kırmızı pilot kalemle boyasınlar, mis. dasaaa said: barcode üzerine augmented reality bişiler yapın.. cep tel ile bakınca üstünde 3d gelin damat çıksın.. böle tech savy bişiler yapamayana da kız/koca/iş vermesinler zaten. 2kıçı kırık tipografi kasıp "oh yeah tasarım yaptım beybi" diyenleri sopalamaya kalksak sopa yetmez ülkede.. nası ben de yeterince agresif girdim mi kamil abi AHAHAHA şu iki postun üst üste gelmesi çok keyiflendirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar