forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi çok ayıp ya başkalarının fotolarını paylaşıyorsun bundan önce mutfaktaki fotoları vardı onlara yetişemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 3. resimde bi tane daha karı var said: kuzenimle birbirimizin fotoğraflarını çektik. kendisi 12 yaşında. oyun oynadık yani. ha evet o abarttığınız nikon'la çektik. nikon nikon ne abarttınız görmemişler gibi. biz de para bok abi. nikon mikon bize oyuncak. şaka lan. ha farkettim ben de, fotolar bulanık hatta biri yüklenirken bişey olmuş büyük yüklenmiş iyice flu görünüyor da... size ne lan? ben de size ne laf anlatıyorsam. çocuk çekti, öyle çekmiş. kendisi ara güler değil, ilkokul 5. özet: pedofili yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Sözlüğe konan fotoğraflar benim bildiğim sırf yazarlara açık, siliyorum o nedenle. Bir de hormonlarınıza sahip çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 uçağım ben ve bilgisyarım replerinize talibiz. http://i46.tinypic.com/2mchhcy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Griswold said: Sözlüğe konan fotoğraflar benim bildiğim sırf yazarlara açık, siliyorum o nedenle. Bir de hormonlarınıza sahip çıkın. ha ole bi muhabbet mi war fikrim yoktu dalgasina koydum hade neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Memleket havası gerçekten mis gibi kokuyor. Biraz baharatlı ama yine de mis gibi. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs221.snc3/20857_450059831176_698846176_5857972_1019614_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 arkadaki bayanlar tanıdık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Vishnu ve Shiva ya onlar. Benim kankalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 patide mi onlar sağdaki bi yerden tanıdık geliyo ama şimdi ismini sorsam beni tanır o yüzden sormayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Maha Kali, dark mother, dance for me Let the purity of yout nakedness, awaken me Falan diye şarkı söyleyesim geldi sen böyle fotoğraf koyunca Axedice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Levendim çok delikanlı bi adamsın ama bizim kali seni yer, kafandan da kolye yapar kendine =/ Aynı geceden benzer bi poz. Bu hatun kişi hakkındaki ortak yorum baya süpersonik olduğu yönünde. Hayır bi insan hem bu kadar güzel, hem de bu kadar sağlam sese sağlam olunca biz sıradan ölümlüler garipsiyoruz biraz. http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/DSC00965.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Griswold said: Maha Kali, dark mother, dance for me Let the purity of yout nakedness, awaken me Falan diye şarkı söyleyesim geldi sen böyle fotoğraf koyunca Axedice. Dies Irae, Dies Illa, Solvet Cosmos In Favilla Vocamus te, Aeshma-diva diye girerim ben de aradan. Burak bebegim tenin cok puruzsuz cikmis, bugunku yedigim muhallebi gibi, mhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi herifler nasıl hırsla çalıyolar ya http://img811.imageshack.us/img811/4702/1276553480203.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 adamlar şu olayda bile geri lan. avrupalu düğmesine basıyo havalı korna gibi. nefes harcamadan çalıyo. adamlar resmen geriden geliyo herşeyde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 lan şimdi şu sahneyi gören birisinin afrikaya yemek yardımı yapması da çok saçma. o kadar yemeği gönder atpyi vuvuzelaya harcasınlar. olacak iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 anlamadım ben. abazanın biri bi kız fotosuna yorum mu yazmıs? baska bisi mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 anlamicak ne var lan. entourage'in official fan sayfasindaki nacizane türk yorumu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 entourage..diziymis tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 nie mindfuck ariyonuz ki illa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ayip sana entourage i bilmiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 duymustum sanırım. daha dorusu gormustum patide simdi hatırlar gibiyim. ama dizi ile ilgili 0 bilgim var. konusu nedir ne deildir filan bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ben andrew lestingi diye biri kız fotosu eklemis entourage baslıklı bi albume. abaza turk de gelmis yorum yapmıs die bodos dusunce uretmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yani evet kismen dogru düsünmüssün. entourage cok güzel bi dizi bu arada, izle. ari gold + johnny drama gibi müthis karakterleri barindiriyor icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Emekçi saatlerimden bir kaç resim koyacağım albüm, sabırlı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar