Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 synthesizer said: kız gittikten sonra patlamış ama, gelişme var. resimden sonraki 1 saat içinde de fazla post gelmemiş doğru yoldasınız patiler. Bizde bir gelişme yok esas kızda iş yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bildiğin çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 u.sde okuoken entrepreneurship dersinde hoca böle salak bişi yaptırşmtı okulun dergisine koymuslar resmin ortasında durup zenciye bakan benim http://i56.tinypic.com/vrx6dz.jpg edit:ship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 LucifeL said: di said: LucifeL said: @napae ben kimsenin kahramanı değilim aynı yorum senin içinde yapılsa ben aynı tepkiyi veririm. Abi adam hic bos durmuyor. adsadsaasya sizin birşeyi anlamıyorsunuz galiba kimseye sarkıtığım falan yok sanaldan da birilerine yazacak kadar da daha düşmedim allah binlerce şükür neden yani normal bir tepki verince hemen meriçmiş muamelesi yapıyorsunuz ki yoksa öle olduğunuzdan mı?Sanaldan birine yazmak neden düşmek olsun ? Öyle evlenenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 napae'nin çocukluk fotoğrafı dilanın şimdiki halinden daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 insanları birbiryle kıyaslama hakkını nerden buluyorsunuz? Yani nedir bu ? Benım güzel ya da çirkin olmamla alakalı bi soru soruldu mu size? Adam gibi kaliteli geyik yapamıyorsunuz artık.Kendinize gelin eglenceli ya da esprili değilsiniz. Dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 espri yapmadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 class dismissed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 baydı, çok uzadı bence dylan üzerinden prim yapma çabası. alakalı alakasız herkes vuay bi defa muhabbet geçti, acayip prim yaptı muhabbettekiler, hadi fırsat yine çıktı yine vuralım; belki bu sefer biz acayip popüler oluruz moduna giriyor. kötü ve eğreti gözüküyor bence. ben de paladinlik yaptım şimdi, kızı kolladım falan of, hadi bana yüklenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yok abi haklısın bence de dylanna herkes gereksiz yükleniyor ben olsam şimdiye forumu bırakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 di said: Jedi kilici degil dildo mubarek. O nasil bir sekilde oyle be. jedi kılıcı ne abi ahhahaah lightsaber veya ışın kılıcı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dylanN said: insanları birbiryle kıyaslama hakkını nerden buluyorsunuz? Yani nedir bu ? Benım güzel ya da çirkin olmamla alakalı bi soru soruldu mu size? Adam gibi kaliteli geyik yapamıyorsunuz artık.Kendinize gelin eglenceli ya da esprili değilsiniz. Dağılabilirsiniz. euh euh foto koyupta sonradan gelicek şeyler için önceden rica etmek gerekir bak ben koydum isteyen istediği ile kıyaslasın yorum yapsan çirkn desin fln DENMEMESİNİ İSTEEYDM gider buraya değil masamın üzerine koyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 O_o kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ispatipapaz said: u.sde okuoken entrepreneurship dersinde hoca böle salak bişi yaptırşmtı okulun dergisine koymuslar resmin ortasında durup zenciye bakan benim http://i56.tinypic.com/vrx6dz.jpg edit:ship anlamadım siyahlı olan mı sensin beyazlı sakallı olan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Goering said: di said: Jedi kilici degil dildo mubarek. O nasil bir sekilde oyle be. jedi kılıcı ne abi ahhahaah lightsaber veya ışın kılıcı :D ne farkı var yav. jedi kullanıyor işte bunu. ışınn kılıcııı mı dicez illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dostum burada kimsenin dilanla kişisel bi problemi olamaz. yapılan yorumlardaki güzelsin çirkinsini hala fiziksel olarak bi eleştiri olarak algılayan varsa, zaten hata yapıyo. bu dışavurumlar overall davranışlarla ilgili. porş muhabbetinden sonra halaa böyle foto koyup awkward silence şeklinde beklemek, foto koyanın bi prim beklentisi olduğu yönünde uyartı bırakıyo bizde. biz de otomatik savunma olarak karşı tarafı çürütmeye çalışıyoruz. yoksa o muhabbetlerden sonra özeleştiri yapıp bi şekilde kendini sevdirmeye çalışması (ha buna da zorunluluğu yok) yerine foto koyup sanal ortamda kölem olan userler görmek istiyorum mantelitesi hoş değil. yoksa güzel çirkin banane, nikah mı basıcam? paticik albümün amacı aa ne kadar yakışıklıyız, ne kadar güzelizi paylaşmak değil. albümün amacı akan zamanda dondurduğun anları paylaşarak, maziyle bugün arasında aktüel oluşturmak. genelde fotolar belirli bi subject üzerinde konuşmanın ardından gelirken, dilanın zötönk diye "selam, bu da ben" şeklindeki fotoları sırıtıyo, kimse kimsenin egosu için, hele ki sanal ortamda birbirinin hormonlarına hakim olma çabasında bulunmaya hakkı yok. biraz özeleştiri lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 albüm tarihinin en uzun postlarından birisi.. sen attın rasmon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bilen bilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 çeken bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dasaaa said: albüm tarihinin en uzun postlarından birisi.. sen attın rasmon e ama gırgır şamata yapıyoruz inceden sarcazmlı, sonra insanları kırıyo gibi görününce üzülüyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 o zaman mesaj kaygılı mesaj atayım.. dostlar kırmayın birbirnizi.. dylan'ı da kırmayın. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi kiza tukurerek sacini cekerek kizi tavlama ilkokulda modaydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dylan'la zamanında öyle çok uğraşıldı ki, kız elindeki en değerli şeyle (fiziği mesleği parası arabası vs.) şimdi insanların üstüne gidiyor, siz ne derseniz deyin ben güzelim, mankenim, param var, ne kadar alay ederseniz edin moduna geçiş yaptı. bu yüzden de zırt pırt resim koyuyor, ki koyduğu resimler de ortalama bir türk erkeğine göre etkileyici resimler. zamanında ezilmiş egosunu böyle ayakta tutuyor. ben saygı duyuyorum dilan'a. ama fiziğinden başka bir şeylerle de kendini göstermeli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dasaaa said: albüm tarihinin en uzun postlarından birisi.. sen attın rasmon en uzun ve en ciddi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bu nasıl muhabbet lan herkes captain obv ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar