Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ne biliym lan adama sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Saeros dayı eğer o fotoyu çeken kız olmasa "indir la o gamerayı penisim" şeklinde atar yapacaktın di mi. Ama kız olunca ehiehi deyü gülmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yok ya hep şebek gibi gülümsüyorum aslında başkası fotoğraf çekince cool face refleksi geliştirmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: hahhah liseyi hogwarts damı okuyodun =) ahuahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: hahhah liseyi hogwarts damı okuyodun =)ahuhhuuuhuh çok iyiydi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 liseden saçımın hatırladığım en kısa halleri ilk fotoğraftaki gibi, sonra saldım gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 lan ben lisedeyken hoca girişte kafadan yakalardı bi güzel. saç parmakların arasından uzunsa kafayı tokatlar "yürügit kestirt lan! yoksa ben keserim!" derdi.. ama saç kesmesi iyi değildi hani. kırpardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 biz lisede saç uzatıcaktık hadi uzakttık bide top sakal yapıcaktık var ya kan alırlardı kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dasaaa said: DRaGoN_SLaYeR said: hahhah liseyi hogwarts damı okuyodun =) ahuahuaha allahtan gözlüklü çekilmemişim, hogwarts'ı da geçip harry pıtıra giderdiniz direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 benim de liseden fotoğrafım var lan. 3 yıl falan önce, karılı. saç daha fazla uzayınca almıyolardı okula :( http://i54.tinypic.com/107jmmt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Çok mahsun çıkmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 haha karılıya rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 simitçi bıyığı fotoğprfım vardı lise1 de öekilmiş.. bulamadım lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 topsakallı üni1 fotoğrafı var ama o olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 arkadaşım sen nüfus kağıdı yerine, lahmacuncunun kartvizitini veriyor musun? olur mu lan öle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Saeros said: eahu abi lise 3'ten fotoğrafımı buldum http://img695.imageshack.us/img695/2593/image264m.jpg nasıl okula alıyolarmış acaba bu saçlarla fotoğrafı çeken de kızdı galiba (oo kız), kuzu kuzu gülümsemişim hemen ahahaha özledim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 daha 17 lise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 "kanka ben şimdi elimde gitarla zıplayayım yatağın üzerinde sen de tam o anda yakala." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gençlik ateşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 mavi donu var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gitar mavi şort mavi, dedin heralde donu da mavidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Nako said: gitar mavi şort mavi, dedin heralde donu da mavidir ahahuhahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 valla o kadarını düşünmedim, daha da derinleri mavi olabilir aman öğrenmek istemiyorum cidden. o değilde kermite benzettim ben bu fotonu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kermitle alakası yok abi adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar