utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben vanille'e kaş konusunda katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hallice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 synthesizer said: hallice ABİ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 BeIlow said: Geçmiş olsun diyecektim inandım ben buna.Abi gözün kapalı mı gezdin bütün gece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sarhoş olana kadar evet :D sarhoş olduktan sonra dağıttım üstümü başımı zaten. ama sonra pişman oldum ordan çıkıp 3 yere daha gittik sonra böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 gözü pansumanlı olanın küpesi şey mi yani kulak memesinde koca delik açan küpelerden mi? abi acımıyor mu onu yaparken? benim merağım vardı öyle bişeye en ufak boyundan yaptırcaktım da, kulagımı normal şekilde deldirdikten sonra vazcaydım çünkü onun acısı bile yetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi ne güzel hayatınız varmış vay anasını. bi sponsorunuz falan var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Flassh said: gözü pansumanlı olanın küpesi şey mi yani kulak memesinde koca delik açan küpelerden mi? abi acımıyor mu onu yaparken? benim merağım vardı öyle bişeye en ufak boyundan yaptırcaktım da, kulagımı normal şekilde deldirdikten sonra vazcaydım çünkü onun acısı bile yetti koca deliği bir anda açarsan açır tabi.. onların ölçüleri var bi kaç ayda yılda bir o ölçüleri bir mm olarak büyütüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 evet tünel o kulağımda ki . Kendim açtım onu. acıyor biraz ama hani bi anlık bi acı var. 15 20 dk sürüyor. Daha sonra fazla bir ağrı yaşamadım ben. Fil dişi alıyosun sonra ona vazelin sürüp genişletiyosun ama sana tavsiyem bu işleri pek bilmiyorsan git bir piercingciye 3 dk da yapar :) . istanbul daysan gel yanıma bir gün olmadı ben seni benim arkadaşın yerine götüreyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 vaniLLe said: kaslar biraz daha kisaltilsa daha güzel durcak sanki. fazla uzun dureyolar, takilmadan edemedim. dur smiley koyyim de bok atmis gibi durmasin :D nilcim bebişim diese komentare möchte ich von dier auf deutsch :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 BeIlow said: evet tünel o kulağımda ki . Kendim açtım onu. acıyor biraz ama hani bi anlık bi acı var. 15 20 dk sürüyor. Daha sonra fazla bir ağrı yaşamadım ben. Fil dişi alıyosun sonra ona vazelin sürüp genişletiyosun ama sana tavsiyem bu işleri pek bilmiyorsan git bir piercingciye 3 dk da yapar . istanbul daysan gel yanıma bir gün olmadı ben seni benim arkadaşın yerine götüreyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 @BeIlow kulağımı deldirtikten sonra kaşıma piercing yapmaktan bile vazgeçtim, canım baya tatlıymış onu anladım. cesaretim yok şu sıralar herhangi vucud işlemine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 *evaded* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben ve yurt http://img207.imageshack.us/img207/3110/snapshot201011055.jpg fazla özelliği yok fotoğrafın işte şirinlik filan yaptım ağzımla, aa adam diyip geçebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 eheh :) tatlı can iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Benim bilmediğim birşey mi var niye herkes vanille ile almanca dertleşiyor ? Bir anda " ahahaha jawohl es reicht ahahaha " diye şeyler yazıyorsunuz ? Yoksa yalnız kalan taraf aramızda özel bir ilişki var çok yaknız biz aslında havası mı vermeye çalışıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben burnumun içine halka taktırdım tauren gibi, sıcak sıcak 2 damla göz yaşı akıttım. geçti sonra acısı. ha sarhoştum ama, etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ogh burnun içine halka çok acıyor arkadaşım yaw :D sen baya sarhoştun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dylanN said: vaniLLe said: kaslar biraz daha kisaltilsa daha güzel durcak sanki. fazla uzun dureyolar, takilmadan edemedim. dur smiley koyyim de bok atmis gibi durmasin :D nilcim bebişim diese komentare möchte ich von dier auf deutsch :) ne gerenk var seker, hos olmuyor ayrica forumda almanca konusmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 @saeros senin saçlarına noldu? kısa bunlar niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Akhlaur said: Benim bilmediğim birşey mi var niye herkes vanille ile almanca dertleşiyor ? Bir anda " ahahaha jawohl es reicht ahahaha " diye şeyler yazıyorsunuz ? Yoksa yalnız kalan taraf aramızda özel bir ilişki var çok yaknız biz aslında havası mı vermeye çalışıyor ? ben bisi yapmiyorum valla, onlar baslatiyo sdfuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dylanN said: @saeros senin saçlarına noldu? kısa bunlar niye? sigara yakarken tutuşunca yarısı filan yandı, kısa kestirdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Saeros said: ben ve yurt http://img207.imageshack.us/img207/3110/snapshot201011055.jpg fazla özelliği yok fotoğrafın işte şirinlik filan yaptım ağzımla, aa adam diyip geçebilirsiniz poz ve hirka hic degismiyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Hakkatten şu almanca konuşma çabaları bitsin forumda.Çok gereksiz sisi choq sefiorum pen!!'den bi farkınız yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar