Spidee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 "IQ kaç?" daha isabetli bir soru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 27" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 şimdi ben bu soruları cevaplarsam sizin ne işinize yarıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 12.5 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Toplum içerisinde aşağılanmış olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 senin işin insanları toplum içersinde aşağılamak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Hobi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Escape bence de şöyle haklı ; bende xunn un söylediği şeylerin çoğunu garipsiyorum anlamasına anlıyorum yine çoğunu da gereksiz geliyor bana.Eğer internet üzerinden de bir tarzım olsun diyorsa bence o tarz pekte düşündüğü gibi olmuyor.Benim gözümde değil yani.Kelimeler falan çok saçma ama anlamları açısından değil. Ama ben escape i de pek onun düşündüğü görmüyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 her skimi de yaşa bağlamayın artık. yeri gelince dalgasını geçiyoruz ama saçma sapan ciddiyetlerde yapmayın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 oley drama cikti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 + jargon konusunda escape haklı fakat niye öyle yazıyosun diyemeyiz özgür bi platform. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hepiniz haksizsiniz. cons haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 vaniLLe said: oley drama cikti! *pusudan atlayarak* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 msnde yok yazıyo ama nil. git ders falan çalış fantastik film izle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 escape said: hao said: escape said: pek cıkma karşıma forumda. ezerim seni liseli. ruh hastası mısın ? evet. ve ruh hastaları taktıkları kişiyle fena uğraşırlar bilirsin. onun için sus şimdilik. escape said: Hao said: escape bence kıskanmış, kendi haline bırakın, zamanla sakinleşip uzaklaşacaktır. ben sana ne dedim? beni tehdit ediyor abi, yardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 tamam abi kapatın anlayan anladı dediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 SoulCube said: msnde yok yazıyo ama nil. git ders falan çalış fantastik film izle sdf hatta en iyisi ben mutfaga geceyim di mi? YOK YEA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 @hao sen de yırtık dondan cıkar gibi cıkma ikidebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 tamam dağılın, albümde biraz yalnız kalmak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 AHAHAHA escape nabeyon la sen ahahahadafdgsgad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 escapeye bakıyorum 2 3 gündür bi haller. muayyen gününde sanırım sdkjfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kadının yeri mutfaktır nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 vaniLLe said: SoulCube said: msnde yok yazıyo ama nil. git ders falan çalış fantastik film izle sdf hatta en iyisi ben mutfaga geceyim di mi? YOK YEA. istersen baska bi odaya gecebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nomsaR said: + jargon konusunda escape haklı fakat niye öyle yazıyosun diyemeyiz özgür bi platform. O konuda kendime ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar