Cystein Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 şaka maka wastyrxe soracağım soru da oydu ne zamandır. abi sen gay misin? yazı şekli falan çok feminen. hani bunu aşağılamak için değil cidden merak ettiğimden soruyorum. gaysen de aşağılancak bir şey yok bence ortada kişisel tercih der geçerim :D
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Tercihi değil yalnız eğilimi. Bak wastryx eğer eşcinselsen bu "paticik" adındaki forumumuzda sorun teşkil etmez, rahatça kendini ifade edebilirsin.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Cystein said: şaka maka wastyrxe soracağım soru da oydu ne zamandır. abi sen gay misin? yazı şekli falan çok feminen. hani bunu aşağılamak için değil cidden merak ettiğimden soruyorum. gaysen de aşağılancak bir şey yok bence ortada kişisel tercih der geçerim :D Şimdi ne yapsam bilemedim abi, alınma ama pek kaale alınacak bir insan değilsin çoğu konu da.. Gene de cevap vereyim hade gay falan değilim. Feminem olduğunu düşündüğün ne yazdım onu da bilemiyorum. ps: kollarımda kızlar fotoraf koyduydum lan o kadar herşeyi stalklıonuz onlara nie bakmadınız? :O
gecko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 cerebralis said: bu kadar kıl muhabbeti yeter. insanevladı ateşi buldu ates bukucu lan bu ahaha
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ''bu'' muuuuuuu ! canın sağolsun aha ben de dedim!
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 wastyrx said: Feminem olduğunu düşündüğün ne yazdım onu da bilemiyorum. by cons
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ahha phyx ben de direk cümleyi okudum ağır bi serbest çağrışımla, atilla taş'ın i'm cleaning my closet repliği aklıma geldi.
tunca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 http://img80.imageshack.us/img80/3493/dfsgdfd.jpg LSAKJDFS
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 abi bu XUNN'un kız arkadaşı değil mi asşdsadksaldksadlkjsada
Osso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Dünkü hava saldırısından sağ çıkmamız sence de bir mucize değil miydi?
tunca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN HEPİNİZE BU GÜZEL GÜNDEN GÜNAYDIN HARİKA BİR GÜN OLACAK BUGÜN BİLİYORUM COŞKUN BİR SEVİNÇ YALIMI GEÇİYOR İÇİMDEN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNÜNÜZ HEP AYDIN HEP SEVGİLİ OLSUN MUTLULUK,HUZUR,BAŞARI HEP SİZİNLE OLSUN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN
Osso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 AAAAAAAAAAAAAAA MUTLU YILLAR LAN TUNCA
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Osso said: Dünkü hava saldırısından sağ çıkmamız sence de bir mucize değil miydi?ucuz kurtulduk valla
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 tunca said: http://img80.imageshack.us/img80/3493/dfsgdfd.jpg LSAKJDFS ASJDGASJDGHAJS
Osso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Adını vermek istemeyen bir seyircinin tepkisi: O çocuk sigarayı neden öyle içiyor? Cevap: eaaa o öyle xunn said:
Züpürge Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 cerebralis said: bu kadar kıl muhabbeti yeter. insanevladı ateşi buldu cerebralis bişey sorucam belki alakasız olacak ama yakın zamanda fethiye kayaköy sanat kampına gitmiş olma ihtimalin var mı?
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 emre ve esteban, zun gelip agzinizi kirsa yeridir, hatta oyle bir aktivite olursa ben de katilirim.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Züpürge said: cerebralis said: bu kadar kıl muhabbeti yeter. insanevladı ateşi buldu cerebralis bişey sorucam belki alakasız olacak ama yakın zamanda fethiye kayaköy sanat kampına gitmiş olma ihtimalin var mı? kayaköy sanat kampında gördüğün birini bu fotoğraftaki kişiye mi benzettin? hadi lütfen evet de :p
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aquila said: emre ve esteban, zun gelip agzinizi kirsa yeridir, hatta oyle bir aktivite olursa ben de katilirim. Evet abi, bana olan bu zulüm dursun. Bide ayrıldık biz Daria'yla lan, oluyor baya. Bide o İstanbul'a gelmiş dün, manyak mı ne.
Öne çıkan mesajlar