barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 vaniLLe said: Ben sen nasolsa akil edersin haslanmicagini, cok zeki adamsin diye söylemistim. olsun zeytinyaginda kavur, baharat at yine olur. zeytinyağı ne ya? sağlıklı mı beslensin. margarin daha iyi. margarinle kızarmış şeyleri ben çok seviom ya da. kimisi makarna yaparkende zeytinyağı kullanıyo. hiç güzel olmuyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ota boka margarin konulmaz. zeytinyagiyla mantarin tadi daha intensive oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Abi haşla diyince gidip tekrar sormam gerekiyomuş haşliyim mi emin misin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 makarnaya zeytinyagi konulmaz ama. anca tonbalikli falan yaparken koyarsin, ya da domatis sosunun icine karistirirsin. pestoda da var, italyan usulü öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abvblizzard said: Abi haşla diyince gidip tekrar sormam gerekiyomuş haşliyim mi emin misin diye. abi ben lafin gelisi hasla demistim =( gecen omleti yaparken de SIMDI NASI YAPYODUM BUNU diye sordun, ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Aldığımız patlıcanları kıyma kavramıyla doldururken mantarları lafın gelişi haşlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ben sana hasla demedim, hasla ama hobi olarak hasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 lan mantarı yıkayıp çiğ koysan da olur, ye işte alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 mantar haslamak... ekmek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ne var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 http://images.4chan.org/fit/src/1279995202193.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 sipeyskeyk said: dylanN said: http://img691.imageshack.us/img691/2329/adszzve.png YA AMA ÇOK ÇİRKİNSİN YA... Eğer aranızda geyiği yoksa (bilmiyorum da) ayıp olmuş böyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ayip mayip ama koyan da paticik gibi bi troll yuvasina koyuyor fotosunu. kötü yorumlari da hazmedebilmek lazim o halde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bacana bok sıçramış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 barbu said: bacana bok sıçramış çok sevimsizsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Kız hazmetmiştir belki beni ilgilendirmez ama ayıp.Bunun bilincinde olarak yazdıysa onu diyecek birşeyim zati yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 eh irl'de birinin suratina gidip COK CIRKINSIN diyecegini sanmiyorum. internetin rahatligi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abvblizzard said: barbu said: bacana bok sıçramış çok sevimsizsin ya. napiyim sevimsizsem öleyimdir. ekmek beni sevsin diye kasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 vaniLLe said: ayip mayip ama koyan da paticik gibi bi troll yuvasina koyuyor fotosunu. kötü yorumlari da hazmedebilmek lazim o halde ^^ bağamı didin vanille bacı :D alamanyada havalar nasıl bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Abi sevmiyorum demedim ki sevimsizsin dedim. Seviyorum yoksaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 eed sana dedim dilan =D farkinda olarak ve bilerek koymussundur dedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 denebilir aslında. ama arkadaşımsa demem ayıp olur. tanımadığın birine söylerkende tokat mesafesinden çıkıp söylemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar