Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bidaa olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 7. sınıftı galiba mircte okulun kanalinda optum ve icq numaram ev tel numaramla ayniydi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 jedi flood yaptı. yaşasın tam irc olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ahahhah oplar uyuyo mu (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 abav, jedi napmisin dayi sen oyle. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Off nick süsleme sanatları bi zamanların Esmer_boy DeSpeR@do CR@ZY (..v--DeAtH--v..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 istanbul_22_m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 abi 56k ile uo da aksiyona girdiğim zamanları hatırlarım snnde hatta raid'e katılmıştım bir keresinde haha olaya bak :P ulan... http://www.youtube.com/watch?v=5X1gC3BLq2w&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ağbi kız nickiyle girmekde ayrı bişiydi. direk 20 tane özel açılırdı slm nbr diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kingpin said: abi 56k ile uo da aksiyona girdiğim zamanları hatırlarım snnde hatta raid'e katılmıştım bir keresinde haha olaya bak :P ulan... http://www.youtube.com/watch?v=5X1gC3BLq2w&feature=related Eski değil ama eski gibi duran bi foto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 quakenette hala milyonlarca insan var abi ölmedi mirc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 mynet de çok takıldım irc de showtvnet vardı birde ordada takıldıydım bir ara. Sonra çok iyi bir reklam botu scripti bulup onu araklayıp script yazmıştım 2 dk da 50-100 kişi topluyordu kanala. kullanıcılar için script yazmıştım. cjb.net sitesini alıp reklam yapıyordum sağda solda. Ne günlerdi be şimdi bile o kadar üretken değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bende Diablo Script adında bir projeyi bayağı bir süre geliştirmiştim hatta o zaman popüler olan bir kaç script içinde yardımcı kodlar yazmıştım. O zamanki enerjimi herhangi bir programlama dili için kullansam eminim neredeyse guru seviyesinde olurdum sdfsdf Ama çok zevkli-özlenecek zamanlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Nuclear scp güzeldi baya pehh eskiler. a.k.a RaT_PoiSON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Artariel said: Off nick süsleme sanatları bi zamanların Esmer_boy DeSpeR@do CR@ZY (..v--DeAtH--v..) Abi benim ilk nick de ^^MoNsTeR^^ dı LAKSJDlaksjdlaksjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 /oper oLoRiN *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Nuclear çok karışıktı ya heryerde bir menü vardı. Benim scripti bilen bir tek bizim mahalledeki cafeler vardı internetde çok yayınlayamamıştım ama daha o zaman less is more olayını çözmüşüm. Çok sade ve iyiydi. Ronop vardı icq tool ları yazan onları hatırlayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 aah dal.net ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Uzatmayında gelin hadi http://forum.paticik.com/read.php?62,6662674 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar