Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patide yarışmalar için konu açılsın..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar patide bakıyorum son zamanlar bol bol yarışma vs. vs. var bunların toplanabileceği pati üyelerinin iyice kazanıp zenginleşebileceği falan yarışma paylaşımı için bir konu başlığı açsak?
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Yarışma kazanıcam diye hayatınızı harcamayın arkadaşlar.
Okuyun iş güç sahibi olun.
Çöpçülüğe gerek yok.
2 yeni türk liram.

Okurken yarışmalara giriyoruz zatende ödülün bir önemi yok aslında yarışmalardan kazanılcak ilerde portföye koyiyim yeter =)
Mesaj tarihi:
kertenkel said:

cv'ne tshirt dizayn yarışması 1.'si mi yazıcaksın?

yazsa ne zararı olur ? hayır çok bi yararı olmaz ama zararı hiç olmaz yani. ayrıca belki adam endüstri müh yada grafik tasarım vs okuyor.
Mesaj tarihi:
Dolis said:

abvblizzard said:

Yarışma kazanıcam diye hayatınızı harcamayın arkadaşlar.
Okuyun iş güç sahibi olun.
Çöpçülüğe gerek yok.
2 yeni türk liram.

Okurken yarışmalara giriyoruz zatende ödülün bir önemi yok aslında yarışmalardan kazanılcak ilerde portföye koyiyim yeter =)

yok ajan
bu aralar yarışmadan 50 Türk Lirası kazancam diye hayatını adama furyası başladı onu diyorum
Mesaj tarihi:
mantıklı. katıldığı yarışmayı söylemeye konu dışında topik açmaya çekinenler olabilir,

konu dışında başka şeyleri takip ederken, hay senin yarışmana diyenler olabilir,

yarışmalarda patileri zirveye taşıycak mason ekipleri oluşur buda hiçte fena olmaz ama işi paraya vurmak isteyenler olabilirdikkat etmek gerek.
Mesaj tarihi:
Cv'lerinde nereye başvurduğuna göre bir yazılma düzeni var. Cv'lerin az ve öz olması esastır sonuçta. Doktora başvurusunda t-shirt yarışması birincisi olduğunu yazmaman lazım yani. Cvleri otomatik dizen sistemlerde öncelik sıranızı kasıtlı düşürmeyin sdf :D
Mesaj tarihi:
kertenkel said:

cv'ne tshirt dizayn yarışması 1.'si mi yazıcaksın?

adam meslek oalrak yapacak belki :) hoş dolis in uzmanlkğı ne tasarımcımıdır nedir bilemedim amatasarımcı biri için bu tarz yarışmalarda başarı elde etmek cv de çok iyi duruyor :)

mesela chem cv sine gayet güzerl bir madde ekledi bile ehe

keşke bende tasarımcı olsam lan..
  • Yeni Oluştur...