Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ne sabotaji abi kim yapsın niye yapsın? unbreakable i bulmak mı istiyorlar nedir yani dert?
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 en korktuum şey budur işte parçalanmak falan öyle ölmek off yazık insanlara çoğuda gençmiş geliba :(
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Geçmiş olsun hepimize... Ölenlerede Allah rahmet eylesin,Ailelerine sabır versin. :([signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 70 cıvarında ölü war diyor[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 resmi olarak 70ölü var 100ü aşkında ağır yaralı var. Habertürkün muhabirine hasta oldum gitmiş adama trende yolcu listesi varmıydı diyor yuh yani Trdeki hangi trende görmüş yolcu listesi oldugunu.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 show tv hala dizi kasıyo atv biraz haber yaptı hemen reklam girdi ee kaçmaz tabi kaza olmus herkes tvleri açmıs haber bekliyo reyting geliyo hızlandırılmış tren seferleri iptal olmus olcak tabi .öt oldu yönetim --------- gavurda hızlı tren var ordan oraya anında gidiyorlar bizde yapalım aa çok pahalıymıs bu ne yapsak aha ozm trenlerimizi hızlandıralım başkanım dahisiniz *!trenler hızlanır* ve hızlı tren projesi böyle patlar sonuc da ortada bugüne kadar sabotaj olmadı trenlere ki pkk mış dier bissür üterör örgütüymüş zamanında onca çatışmalar içinde şiddetle mücadele ederken bile olmadıda şimdi mi[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Sen onu bırak cnn türk muhabiri cnn le bağlantı yaptı kız diyor high speed train. Adam soruyor hızı nedir diye.? Ulan sanane hızını.. Cnn de böyle sunucular war garip baya.[signature][hline]www.lostage.org Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz?
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ATV'de yayınladılar. İzledim. Şok oldum. O kazada benim de olduğumu düşününce tüylerim ürperiyor. Salak sunucu da tren sorumlusuna "biliyorum ama siz tren sorumlusunuz, biliyorum ama siz tren sorumlusunuz, biliyorum ama vıdı vıdı" diyordu saçma salak. 50 mi 100 kişi mi ölmüş. Ne kadar kötü, bir de bunu 10 kişiyle çarpsak, en azından bir 1000 kişi şu an için çok üzülüyordur. Kötü, Allah başımıza böyle birşey getirmesin. Eh bizim yapacağımız hızlandırılmış trenden anca bu kadar olur diyorum, üzülerek... said: Sufi, 22 Temmuz 2004 21:14 tarihinde demiş ki: dizilerini başlarına çalsınlar uyuzum bütün kanallara eh bi de şunu düşün. adamlar haberi öğrenip, haberi sunacak kişiyi getirtip, ekibi toplayıp, haber görüntülerini hazırlayıncaya kadar çok süre geçiyor. NTV gibi kanallar haber kanalı. En son haberleri pat diye hazırlayabiliyorlar. Ama Atv, Show TV gibi kanallar haber kanalı değil. Tren devrildiği saniye, yayını kesip anında size kazanın görüntülerini felan sunamazlar. Birisine laf etmeden önce bir düşünmek lazım ama... said: Raid3r, 22 Temmuz 2004 21:16 tarihinde demiş ki: ne sabotaji abi kim yapsın niye yapsın? unbreakable i bulmak mı istiyorlar nedir yani dert? doğru. +1 sabotajla alakası ne, raydan çıkmış tren, sabotajcılar trenle bu kadar alakalı olsaydı, niye ilk seferinde milletvekillerini felan taşırken devirmedi. Eh olayı örtbas etmek için süper yöntem "sabotaj" onlara Beastie Boys - Sabotage gönderiyorum.[signature][hline]iyi kötü çirkin
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Sabotajı yanlız kanallar diyor yetkililer öyle birşey söylemedi[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dynamick çok doğru söylemiş, +1[signature][hline]iyi kötü çirkin
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bonecrusher Tren kazasının görüntüsünü yayınlamadan haberi veren tonlarca kanal varken büyük kanallar dizilerine devam edince biz vatandaşlar doğal olarak tepki gösteriyor.[signature][hline]www.lostage.org Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz?
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 haftalardır yetkililer bu trenlerin güvenli olmadığını, bir kaza olabileceğini söylüyor. şimdi bu seferlere izin veren allahın belaları mal herfiler ne yapacaklar çok merak ediyorum. insan hayatının bu kadar ucuz olduğu bir ülke daha var mı acaba yeryüzünde?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Makinist, lokomotifin raydan çıkmadığını ve arkadaki vagonlardan birinin çıktığını söylemiş.. Hava karanlık olduğu için çalışmalar zorlukla ilerlemekte ve teknik ekip olay yerine ulaşmadığı için de tam bir bilgi verilemiyormuş..
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yaw haftalar once tubıtak uyarmıstı devrılme tehlıkesı yuksek seferlerı durdurun ınceleme ve takvıye yapılması lazım demıslerdı hukumetten gık cıkmadı tubıtak kım oluyokı sonucta babakandan daha ıyımı bılıcekler yanı eh haberı alınca hıc sasırmadım haftalardır uyarı yaptı tubıtak ve cesıtlı profesorler kımse mıklemedı ve hızlı trende boole ellerınde patladı merak edıyorum yataklarında bu aksam nasıl uyıycaklar onlarca kısının hayatı sorumsuzlukları yuzunden gıttı vıcdanları olsa ıntahar felan etmelerı lazım cunkı tubıtak uyarıyı yaptıgı zaman profesorlerle dalga gectıler tıpkı yerlı tıtanık oldu olenlere allah rahmet eylesın sorumsuz yetkılıler ıse tez zamanda vıcdan (kı varsa) azabı ceksınler[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 234 yolcu bulunmaktaymış trende... 240 kapasitesi varmış, çok kötü ya
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hah simdi bu işlerin basımıza gelmesine neden olanlar ab ye girmek için bişeyleri 2 kat daha fazla yalamaya devam etsinler ama du bakalım sabotaj gibi göstermeyi beceremezlerse daha çOooOOoOOOoOk yalıcaklar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Bonecrusher, 22 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: eh bi de şunu düşün. adamlar haberi öğrenip, haberi sunacak kişiyi getirtip, ekibi toplayıp, haber görüntülerini hazırlayıncaya kadar çok süre geçiyor. NTV gibi kanallar haber kanalı. En son haberleri pat diye hazırlayabiliyorlar. Ama Atv, Show TV gibi kanallar haber kanalı değil. Tren devrildiği saniye, yayını kesip anında size kazanın görüntülerini felan sunamazlar. Birisine laf etmeden önce bir düşünmek lazım ama... bone haklısın da 2 sene atv'de çalıştım. bilirim işlerin nasıl yürüdüğünü. ajanslara düşmüş bir haberi elde etmek için hiçbir televizyonun öyle saatlere falan ihtiyacı yoktur.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ani bir fren sonrası devrilmis,ama neden fren yaptı soylemiyorlar.üstelik altyapı cok eskiymiş ve bir hafta önce de bu konu konuşulmuş!yuh ya!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Viktor, 22 Temmuz 2004 21:34 tarihinde demiş ki: yaw haftalar once tubıtak uyarmıstı devrılme tehlıkesı yuksek seferlerı durdurun ınceleme ve takvıye yapılması lazım demıslerdı valla tübitak da devlet kuruluşu yani *!maaş geliyo yan gel yat* ların cok oldugu bir kurum aslında ki bu hali ile bile devletin işine karışıp uyarı yaptı ise cıkacak sonucu apaçık görmüşlerdir yani bukadar net birşeyi umursamamak nasıl bir mantıktır buda çok ilginç[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 app turk aynı haberi 2 kere girdi peş peşe heyecanlanıp neyse bi onlardan geliyo bilgiler[signature][hline]Grandmaster Hamburger
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bir profesor "raylar hıza müsait değil, arka vagon savrulup, raydan çıkabilir" uyarısı yapmıştı geçen haftalarda bir gazeted.. demek adam haklıymış. Bir de trenlerde yolcu listesi oluyor. Myve suyu dağıtılırken kullanılıyor bunlar. Sanırım istasyonlarda kondüktörlere ceriliyor.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell.
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Şu an 70 kişinin öldüğü söyleniyor bazı kanallar sabotaj ihtimali üzerinde durmak ta ama Vali böyle bir bilgi olmadığınu söylemekte yanlız gecenin hava kararma vaktinde olması ve tüm trenlerin o yolda 75/125 km saat gitmesi düşünülünce sabotaj olduğu söyleniyor ama Allahın dağında kim bunu yapacak? Demir kaynak yapılması söz konusu diyorlar saçma yolların eski olması ve kontrolden geçirilmemiş olması başka sorun ve Türkiyede bugüne kadar trenlere bi saldırı düzenlenmemiş olmasıda var. eğer bu devletin ilmalkarlığından olmuşsa BUNDAN SORUMLU OLAN KİŞİLERİ LANETLİYORUM Bir yakını zarar görmüş herkeze başsağlığı diliyorum Sinirim bozuldu başka bişey yazamayacağım[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: DynamicK, 22 Temmuz 2004 21:38 tarihinde demiş ki: valla tübitak da devlet kuruluşu yani *!maaş geliyo yan gel yat* ların cok oldugu bir kurum aslında yok be :) iyi çalışıyo tubitak...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya her kanal başka birşey soyluyor.kimi 50 ölü kimi 70 kimi 100diyor!özellikle mi yapıyorlar,abartıyorlar?
Öne çıkan mesajlar