Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antu: "Yatış Hazırlıkları Hazır mı?"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan said:

fenerbahce taraftari oldugum icin olabilir mi?

genelleme yapmamıştım ama
sen ezik olmayabilirsin mesela

şu sayfayı hazırlayanlara başka dicek bişe bulamıyorum abi çünkü çok kötüüü.
Mesaj tarihi:
Red said:

kasımpaşa maçı bizim maçtan once ise iyi olur.

cunku fener puan bırakıcak :).bizde bursaya ona göre muamele yaparız

Fener maçı 15:00 , gs maçı 19:00 muş ama fener değişiklik için başvurmuş, Fenerasyon hemen değiştirir tabiki =D
Mesaj tarihi:
ahahah ne kadar saçma ya.
bursa zaten sondan 2. maçını bay geçecek, son maçı da iddiasını kaybetmiş bir takımla oynayacak. bu sırada şampiyonluk belli olmaz deniyosa ben bu federasyonu alkışlarım.
Mesaj tarihi:
kurallarda oyle yaziodur, nerdne bilsinler lan son 4 haftaya boyle girilicegini, ama boyle durumlar icin degistirilebilir giib bisey filan da vardir belki. degisirse fenerasyon olur, degismezse fener dusmani federasyon olur, iki ucu fenerli degnek.
Mesaj tarihi:
muhtemelen "son 2 hafta böyle olur" şeklindedir kural zorunlu kılar şekilde. Daha önceki haftaları zorunlu tutmuyordur yani, ama şu anki lig durumunda zaten öyle olmalı 2 haftadan fazla da kalmış olsa, fb haklı o bakımdan istekte.
Mesaj tarihi:
Kendi başlarına yapabileceklerini sanmıyorum sonuçta burada asıl söz hakkı yayıncı kuruluşun olması lazım. Eh sen adama indirim vs yapmayacağına göre, ve bu kadar para akıtmışlarken ben böyle yapıyorum oldu diyemez muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Anlaşma şartlarında vardır bu 3-4 ayrı günde göstermek zorundasın vs, federasyonun hiçbir hükümlülüğü olmadan canının istediği gibi program yapma lüksü yok. Hele bir dahaki dönemde verilecek para göz önüne alınırsa hiç yok =P
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe neden alt departmanına mektup yazmışki? Aziz alsaymış departman müdürünü yemeğe çıkarsaymış lig bittikten sonra bile oynatır fenerin maçlarını federasyon.
Mesaj tarihi:
Yayıncı kuruluş doğal olarak istemiyor aynı saatte olmasını,bunun için dediğiniz gibi bir madde konmuş olabilir,bu da son 2 haftadır veya işte belirlenmiştir,bence TFF'den çok yayıncı kuruluşa bakıyor olay,yoksa TFF için farkeden birşey yok...
  • Yeni Oluştur...