Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Annemin kredi kartını kullanıyorum, çok bilmez o kart işlerini, bana yarıyor. Yalnız İnternet alışverişimde sorun çıkmaya başladı. Verified by visa kodu lazım. Onu almak içinde Müşteri No'su gerekiyor, onu öğrenmem lazım, ancak anneme 3 gün boyunca çeşitli sebeblerden ulaşamıyorum, şehirdışında. Müşteri Nosu dışındaki bilgiler varda, o bilgiyi nasıl öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 telefon bankaciligi ile. ama annen aramasi lazim ya da taklit yapacak baska biri.tum bilgileride bilmesi lazim bu kisinin taabi.tc no kizlik soyadi kimlik seri no vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kimlik fotokopisi vs varda bende, annem şu 3 gün arayamaz, bende netten indirimli birşey alacağım, indirim bitmeden almak istiyorum, zaten normalde fazla kullanmıyorum internet alışverişini. Annem olmadan imkanı yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 var. annenin tüm bilgilerini biliyorsan ve telefondaki kişiyi kafalarsan halledersin. annem arayamayacak durumda şu an benden rica etti falan bi yalan uydur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 TElefondakiler kafalanmıyor, annemede ulaşamıyorum. Müşteri No'su nu nasıl öğreneceğim of off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bi tane kiz arkadasindan rica et konussun iste :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Yok abi, kimlik bilgileri, kızlık soyadı falan vermek istemiyorum dış mihraklara:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kiz taklidi yap o zaman hastayim sesim oyle cikiyor de flm zaten gunde 10 saat flm calisiyorlar kapanma saatine yakin ara =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Fin said: bi tane kiz arkadasindan rica et konussun iste :=) drama yapmayın ya forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 iyi de kızlık soyadını bankaya vermeden istediğini alamazsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 şu kızlık soyadı kadar saçma bişey görmedim. O bilgiden güvenlik teyidi mi olurmuş şu bilgiyi önemli görüyolar şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 forgiver said: Fin said: bi tane kiz arkadasindan rica et konussun iste :=) drama yapmayın ya forumda WUTZ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ben babam adina surkeli ariyorum babam useniyo cunku beklemeye felan bazen sorguluyolar kac dogumlusun diye 60 yasinda biri gibi cikmiyo sanrim sesim bi kiz arkindan rica et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Valla yardımcı olurdum ama nedense kıllandım senin bu durumundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 abi i$bankasinin bir hizmeti (hizmet mi kostek mi belli degil) var maxinet diye. gecen gun kufurle$tik resmen adamlarla. karde$im boyle guvenlik mantalitesi olmaz. kartin maxinet sifresini unuttum, yenisin al diyo. kart benim ustume ama babamin ek karti.bana sifre vermiyolar dogal olarak, bir takim tuslara basip otomasyondan almaya cali$iyosunuz. ama otomasyon sistemi bozuk. en son $ifreyi ileti$im merkezindeki adam direk telefona okudu. dedim siciyim sizin guvenliginize. bi de oyle bok bi sistem ki,verified by visa(maxinet isbankasinda olani), bazen cikiyor bazen cikmiyor, alisveris yaptigin yer verified ise cikiyor, maxinet uyesi ise cikiyor felan. gicik ediyolar adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 uwww biri bankama atarlanmış ama telefon bankacılığında ben bile kayboluyorum zaman zaman bide tabii burdan telefon bankacılığı kullanmak gerekmediğinden idrak edemiyorum. esh bi akşam steam e gel de anlat derdini abi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Otomasyon bozukluğu için bişi diyemem tabiki, ama Esh said: bana sifre vermiyolar dogal olarak şunu bilmen bile iyi bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Boci said: Valla yardımcı olurdum ama nedense kıllandım senin bu durumundan... Annemi dolandırıyorum aslında, 400 limitli karttan 400 liralık internet alışverişi yapıp Evropaya kaçacağım. Çok hainim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 soyle doguruyu konus cigerimi ye. hemen annenin banka kayitlarini sakladigi cekmeceyi vs aciyosun ordan kredi karti ekstresi olur havale faturasi olur filan onlarin sol ust kosesinde yaziyo bulamadin mi?Bi kiz arkadasindan rica ediyosun senin yerine konusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar