Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmaris Magandaları

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Tamam bu adamlarınki pislik ve çirkinlik. Ama işin tam boyutuna bakmıyorsunuz. Bu adamların bu halde olmasının sebebi saçma sapan toplum baskısı, seks ayıp bişi lafı, mahallede çıkan dedikodular, bekaret önemli falan diye baskı vs vs. Bütün bunlar tek kültürde birleşince cinsel hayattan uzak kalan adam da böyle aç kalıyor işte buraya kayıyor ilgisi. Hormonlar vs hep belli işte, ama toplumsal baskı yüzünden biyolojik halini baskılamaya çalışınca adam buna dönüşüyor. "Evleneceğim kızda bekaret şart" diyerek bu ortamı hazırlayanların sonra gleip de sonuç olarak ortaya çıkan bu adamlara maganda demeye ya da diyecekse de o magandalardan kendini ayrı tutmaya hakkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Her kız için geçerli bi olay değil abi o. Ki aynı genelleme erkekler için de yapılabilir. Gerçi bi karşı cins erkeği bu şekilde taciz etmez o da var sdfgh

Gerçi o genelleme bu olaya uyan bişey de değil. Bi kıza bunlar gibi hayvan evlatlarının bakması istisnasız rahatsız eder. Ama normal bi insan evladı bi kıza hayvanlaşmadan ilgi gösterirse bakışlarıyla, biçok kızın hoşuna gidebilir bu durum. Ama gitmeyen, bundan da rahatsız olan olabilir.

Bide polis şiddet uygulayınca kızıyorsunuz arkadaşım. Hatta benim bi topiğim vardı başımızdan geçen bi olayı yazmıştım, polis elemanı dövdü deyince entel gençlik ayağa kalkmıştı bunu savunuyor musun falan diye.

Ne demiş Kitab-ül Kötek adlı eserinde Hz. Dasaaa, "Hiç şüphesiz dayak cennetten çıkmadır. Her kim ki budaklı meşe odunu yememiştir, işte onun için şüphesiz büyük bir azap vardır." Döveceksin abi, gerekiyorsa kıracaksın kolunu bacağını. Çivi çiviyi söker.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Her kız için geçerli bi olay değil abi o. Ki aynı genelleme erkekler için de yapılabilir. Gerçi bi karşı cins erkeği bu şekilde taciz etmez o da var sdfgh

Gerçi o genelleme bu olaya uyan bişey de değil. Bi kıza bunlar gibi hayvan evlatlarının bakması istisnasız rahatsız eder. Ama normal bi insan evladı bi kıza hayvanlaşmadan ilgi gösterirse bakışlarıyla, biçok kızın hoşuna gidebilir bu durum. Ama gitmeyen, bundan da rahatsız olan olabilir.

Bide polis şiddet uygulayınca kızıyorsunuz arkadaşım. Hatta benim bi topiğim vardı başımızdan geçen bi olayı yazmıştım, polis elemanı dövdü deyince entel gençlik ayağa kalkmıştı bunu savunuyor musun falan diye.

Ne demiş Kitab-ül Kötek adlı eserinde Hz. Dasaaa, "Hiç şüphesiz dayak cennetten çıkmadır. Her kim ki budaklı meşe odunu yememiştir, işte onun için şüphesiz büyük bir azap vardır." Döveceksin abi, gerekiyorsa kıracaksın kolunu bacağını. Çivi çiviyi söker.

konuyu dagitmadan, her toplum ve butun insanllik icin gecerli olmayan bu genellemenin ulkemizde yasayan buyuk bir cogunluga uygun oldugunu ben de dusunuyorum. bu magandalara `evladim yaptigin dogru degil, baskasi ayni seyi anana bacina yapsa hosuna gider mi?` desen, benim anam bacim burada boyle yatmaz ki diye cevap verir. neden yatmaz diye sorsan, iste o zaman mavi ekran verir, kufretmeye baslar. bu tur mahlukatlari su an icin ancak kizilcik sopasi ve bilumum benzerleri ile adam edebilirsin.

hani birgun toplumumuz degisecek, ama dikey bir degisimden soz etmiyorum, istemiyorum da. bu adamlara, koru korune bagli olduklari islamin icindeki hosgoruyu, toleransi ve sagduyuyu gosterebildigimiz zaman onlar ve ailesi plajda sereserpe guneslenmeyecekler ama guneslenen insanlara da insan gibi davranacaklar.

tekrar ediyorum; hosgoru, tolerans ve sagduyu.
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

Ben&Jerry's said:

gecko said:

bir erkeğin bir kıza laf atması, o kızın daima hoşuna gider ama çaktırmaz diyen bir kız arkadaşım vardı.

13 yasindaydi o kiz heralde

sana ben küfür bile etmem ehe

ee sen 15 yaşında falan olduğuna göre, ve di'li geçmiş zaman kullandığına göre kız 14 ve aşağısı oluyor.

bu durumda arkadaş haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

gecko said:

Ben&Jerry's said:

gecko said:

bir erkeğin bir kıza laf atması, o kızın daima hoşuna gider ama çaktırmaz diyen bir kız arkadaşım vardı.

13 yasindaydi o kiz heralde

sana ben küfür bile etmem ehe

ee sen 15 yaşında falan olduğuna göre, ve di'li geçmiş zaman kullandığına göre kız 14 ve aşağısı oluyor.

bu durumda arkadaş haklı.

çok üzüldüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bakana değil baktıranda önmemli said:

ORADAKİ ŞAHISLARIN YERİNDE BİZ OLSAYDIK NE YAPARDIK VEYA BAYANLAR ACISINDAN DÜŞÜNELİM ONLARIN ERKEK KARDEŞLERİ BABALARI OLSAYDI O ANDA NE YAPARLARDI BAKANA KONUYA HER YÖNDEN DÜŞÜNMEK LAZIM EN EYTİMLİSİDE SAPIKLIK YAPA BİLİYOR EN EYTİMSİZİDE ÖRNEK OLARAK GARİB OĞLU AİLESİ

ne diyon hacı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...