Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Milliyet Soludukları hava ziyan ya.Bazen bir virüs,hastalık gelsede kökünü temizlese şunların diyorum. edıt: Resim niye açılmıyor anlamadım sitede garip şeyler oluyor. Yük oldu galiba yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ben yazları orada fotoğrafçılık yapıyordum. işin içinde daha ne pislikler var. sonra tiksindim bi dahada gitmedim. bütünn piyasa kroların elinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 En son Antalya'ya 2004 gitmiştim. Bir daha da güney ege ve akdeniz bölgesine tatil için gitmeyi düşünmüyorum şahsen. Geçen sene Bozcaada'ya gittik sonbaharda. Deniz mükemmeldi. Buz gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://www.alanyahaber.com/haberler/kenan-evren-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Nefret ediyorum bu pis heriflerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Elverdi gitti, bu da gider 3-5 güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Tamam bu adamlarınki pislik ve çirkinlik. Ama işin tam boyutuna bakmıyorsunuz. Bu adamların bu halde olmasının sebebi saçma sapan toplum baskısı, seks ayıp bişi lafı, mahallede çıkan dedikodular, bekaret önemli falan diye baskı vs vs. Bütün bunlar tek kültürde birleşince cinsel hayattan uzak kalan adam da böyle aç kalıyor işte buraya kayıyor ilgisi. Hormonlar vs hep belli işte, ama toplumsal baskı yüzünden biyolojik halini baskılamaya çalışınca adam buna dönüşüyor. "Evleneceğim kızda bekaret şart" diyerek bu ortamı hazırlayanların sonra gleip de sonuç olarak ortaya çıkan bu adamlara maganda demeye ya da diyecekse de o magandalardan kendini ayrı tutmaya hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 rewendor tespitlerine kısmen katılıyorum ancak eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bir erkeğin bir kıza laf atması, o kızın daima hoşuna gider ama çaktırmaz diyen bir kız arkadaşım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Her kız için geçerli bi olay değil abi o. Ki aynı genelleme erkekler için de yapılabilir. Gerçi bi karşı cins erkeği bu şekilde taciz etmez o da var sdfgh Gerçi o genelleme bu olaya uyan bişey de değil. Bi kıza bunlar gibi hayvan evlatlarının bakması istisnasız rahatsız eder. Ama normal bi insan evladı bi kıza hayvanlaşmadan ilgi gösterirse bakışlarıyla, biçok kızın hoşuna gidebilir bu durum. Ama gitmeyen, bundan da rahatsız olan olabilir. Bide polis şiddet uygulayınca kızıyorsunuz arkadaşım. Hatta benim bi topiğim vardı başımızdan geçen bi olayı yazmıştım, polis elemanı dövdü deyince entel gençlik ayağa kalkmıştı bunu savunuyor musun falan diye. Ne demiş Kitab-ül Kötek adlı eserinde Hz. Dasaaa, "Hiç şüphesiz dayak cennetten çıkmadır. Her kim ki budaklı meşe odunu yememiştir, işte onun için şüphesiz büyük bir azap vardır." Döveceksin abi, gerekiyorsa kıracaksın kolunu bacağını. Çivi çiviyi söker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 yanıma gönder soracaklarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 SeaGle said: Her kız için geçerli bi olay değil abi o. Ki aynı genelleme erkekler için de yapılabilir. Gerçi bi karşı cins erkeği bu şekilde taciz etmez o da var sdfgh Gerçi o genelleme bu olaya uyan bişey de değil. Bi kıza bunlar gibi hayvan evlatlarının bakması istisnasız rahatsız eder. Ama normal bi insan evladı bi kıza hayvanlaşmadan ilgi gösterirse bakışlarıyla, biçok kızın hoşuna gidebilir bu durum. Ama gitmeyen, bundan da rahatsız olan olabilir. Bide polis şiddet uygulayınca kızıyorsunuz arkadaşım. Hatta benim bi topiğim vardı başımızdan geçen bi olayı yazmıştım, polis elemanı dövdü deyince entel gençlik ayağa kalkmıştı bunu savunuyor musun falan diye. Ne demiş Kitab-ül Kötek adlı eserinde Hz. Dasaaa, "Hiç şüphesiz dayak cennetten çıkmadır. Her kim ki budaklı meşe odunu yememiştir, işte onun için şüphesiz büyük bir azap vardır." Döveceksin abi, gerekiyorsa kıracaksın kolunu bacağını. Çivi çiviyi söker. konuyu dagitmadan, her toplum ve butun insanllik icin gecerli olmayan bu genellemenin ulkemizde yasayan buyuk bir cogunluga uygun oldugunu ben de dusunuyorum. bu magandalara `evladim yaptigin dogru degil, baskasi ayni seyi anana bacina yapsa hosuna gider mi?` desen, benim anam bacim burada boyle yatmaz ki diye cevap verir. neden yatmaz diye sorsan, iste o zaman mavi ekran verir, kufretmeye baslar. bu tur mahlukatlari su an icin ancak kizilcik sopasi ve bilumum benzerleri ile adam edebilirsin. hani birgun toplumumuz degisecek, ama dikey bir degisimden soz etmiyorum, istemiyorum da. bu adamlara, koru korune bagli olduklari islamin icindeki hosgoruyu, toleransi ve sagduyuyu gosterebildigimiz zaman onlar ve ailesi plajda sereserpe guneslenmeyecekler ama guneslenen insanlara da insan gibi davranacaklar. tekrar ediyorum; hosgoru, tolerans ve sagduyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 gecko said: bir erkeğin bir kıza laf atması, o kızın daima hoşuna gider ama çaktırmaz diyen bir kız arkadaşım vardı. 13 yasindaydi o kiz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 uzun zamandan buyana devam eden olaylar bunlar gecenin ilerleyen saatleri daha kötü :( ve buna bir önlem alındığını görmedim şimdiye kadar, umarım gerekenler yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ben&Jerry's said: gecko said: bir erkeğin bir kıza laf atması, o kızın daima hoşuna gider ama çaktırmaz diyen bir kız arkadaşım vardı. 13 yasindaydi o kiz heralde sana ben küfür bile etmem ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bunlar yalniz sadece türkiye'de yok her ülkede var bizimkiler cok göze batiyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 gecko said: Ben&Jerry's said: gecko said: bir erkeğin bir kıza laf atması, o kızın daima hoşuna gider ama çaktırmaz diyen bir kız arkadaşım vardı. 13 yasindaydi o kiz heralde sana ben küfür bile etmem ehe ee sen 15 yaşında falan olduğuna göre, ve di'li geçmiş zaman kullandığına göre kız 14 ve aşağısı oluyor. bu durumda arkadaş haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bi an çok korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sipeyskeyk said: gecko said: Ben&Jerry's said: gecko said: bir erkeğin bir kıza laf atması, o kızın daima hoşuna gider ama çaktırmaz diyen bir kız arkadaşım vardı. 13 yasindaydi o kiz heralde sana ben küfür bile etmem ehe ee sen 15 yaşında falan olduğuna göre, ve di'li geçmiş zaman kullandığına göre kız 14 ve aşağısı oluyor. bu durumda arkadaş haklı. çok üzüldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 gecko said: bir erkeğin bir kıza laf atması, o kızın daima hoşuna gider ama çaktırmaz diyen bir kız arkadaşım vardı. hangi kadının bir hareketi başka bir kadınınki ile aynı ki bu da öyle olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 atlı polis koysunlar sahillere güzellik olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bakana değil baktıranda önmemli said: ORADAKİ ŞAHISLARIN YERİNDE BİZ OLSAYDIK NE YAPARDIK VEYA BAYANLAR ACISINDAN DÜŞÜNELİM ONLARIN ERKEK KARDEŞLERİ BABALARI OLSAYDI O ANDA NE YAPARLARDI BAKANA KONUYA HER YÖNDEN DÜŞÜNMEK LAZIM EN EYTİMLİSİDE SAPIKLIK YAPA BİLİYOR EN EYTİMSİZİDE ÖRNEK OLARAK GARİB OĞLU AİLESİ ne diyon hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Flassh said: atlı polis koysunlar sahillere güzellik olur hem bizim atlar rahat durmaz bu sefer, son olaylardan sonra özgürlüklerini ellerine aldilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Flassh said: atlı polis koysunlar sahillere güzellik olur hem hiç adalara madalara gitmedin galiba istanbulda. hep at boku kokuyo yerler bok içinde, milletin mayosuyla gelip denize gireceği yerde katlanılabilecek bir rezillik değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar