Vidar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 neyse spec olurum ben de.(aka orospu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tharkas tashack mi geciyosun olm yazsana benide 10 defa yaz dedik yok bone dedigin bensem o ayri dogru lan boneC oynamiyo ki di mi dogru ok pardon eauhhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Benim patiden daha once Hon oynadıgım kımse yok ondan takım farketmez.. 1700 Psr lerde oynuyordum.Bır ıkı aydır pek ılgılenmedım ondan bıraz paslanmısımdır.Ona gore bı takıma verırsınız benı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 fede gel sen benim takımımla oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Cons said: fede gel sen benim takımımla oyna. 5v1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 oha yedek olmuşuz http://honarmory.com/stats-lookup/?p=lordsmoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bende yedek olmuşuum da yedeklerde random yerine psr'a bakılarak eşit dağıtılırsa çok güzel olur. Benim armoryde burda: honarmory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 e beni yazmamisiniz =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 armory Takim beklioz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Cons said: fede gel sen benim takımımla oyna. büyük gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bende katılazaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bende yedek olmuşum bi tunuvaya katılalım dedik ondada yedek olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ben sesu www.yigitardaturkoglu.com (Zaugna) böyle rica edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ya su yedek isine takmayın abi. yedek dediğiniz şey sadece ilk 5 değilmiş gibi geliyorda futbol değil bu sizinde kazım kazım olmadıınızı düşünürsek 1 sene bençte oturmazssınız dfjh seribaşı ben oldum mesela. ben heralde şu forumdaki en dengesiz oyuncu olabilirim. bir maç 20-0 bitirip sonraki 0-10 falan yenilen edit: lan yarısı gitmemiş mesajın. şöleki ben mesela seribaşıyımda takımın asıl adamı lyrent(revenah) ayrıca ikinci öğretimim saatler uymaz bilmemne. yani olay keyifli olsun. bir ödülü bişiyi yok. psr bile gelmeyecek. yedeklerde oynar yedek oldum diye şeyetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 benide yedek yazarsaniz sevinirim yedeklerden takim yapsak :( 16xx + 1.7 kd em var yenerim herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ben diyorum abi bak futboldan anlamayan adamı hakem yapmakla hon maçına azmoyu hakem yapmak arasında pek fark yok. TITITITITITI FIFIFIFIFIFI HİHİHİHİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 farmlanmaktan korkuyo abisi üzerine gitme fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 farmlanmak hon'un şanındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Vingthor said: ya su yedek isine takmayın abi. yedek dediğiniz şey sadece ilk 5 değilmiş gibi geliyorda futbol değil bu sizinde kazım kazım olmadıınızı düşünürsek 1 sene bençte oturmazssınız dfjh seribaşı ben oldum mesela. ben heralde şu forumdaki en dengesiz oyuncu olabilirim. bir maç 20-0 bitirip sonraki 0-10 falan yenilen edit: lan yarısı gitmemiş mesajın. şöleki ben mesela seribaşıyımda takımın asıl adamı lyrent(revenah) ayrıca ikinci öğretimim saatler uymaz bilmemne. yani olay keyifli olsun. bir ödülü bişiyi yok. psr bile gelmeyecek. yedeklerde oynar yedek oldum diye şeyetmeyin Sen aslında baya baya kötüsün Aras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sipeyskeyk said: Ben sesu www.yigitardaturkoglu.com (Zaugna) böyle rica edelim. AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 beni hala yazmamışsınız. üzüyosunuz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Son güne kadar yazdırmadıysan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 baltalarım turnuvayı ayrıca turnuva istiyomusunuz topiğine yazdım ben istiyorum diye 10 tane topik açılmış sonra devlet dairesimi lan burası hepsine ayrı ayrı başvurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 almıyoz lan çık git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 fede gel ben oynarken arkadan izle sigarami falan yakarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar