Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Liste ve yedekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim patiden daha once Hon oynadıgım kımse yok ondan takım farketmez..
1700 Psr lerde oynuyordum.Bır ıkı aydır pek ılgılenmedım ondan bıraz paslanmısımdır.Ona gore bı takıma verırsınız benı artık.
Mesaj tarihi:
ya su yedek isine takmayın abi. yedek dediğiniz şey sadece ilk 5 değilmiş gibi geliyorda futbol değil bu sizinde kazım kazım olmadıınızı düşünürsek 1 sene bençte oturmazssınız dfjh

seribaşı ben oldum mesela. ben heralde şu forumdaki en dengesiz oyuncu olabilirim. bir maç 20-0 bitirip sonraki 0-10 falan yenilen

edit: lan yarısı gitmemiş mesajın. şöleki ben mesela seribaşıyımda takımın asıl adamı lyrent(revenah) ayrıca ikinci öğretimim saatler uymaz bilmemne. yani olay keyifli olsun. bir ödülü bişiyi yok. psr bile gelmeyecek. yedeklerde oynar yedek oldum diye şeyetmeyin
Mesaj tarihi:
Ben diyorum abi bak futboldan anlamayan adamı hakem yapmakla hon maçına azmoyu hakem yapmak arasında pek fark yok.

TITITITITITI

FIFIFIFIFIFI

HİHİHİHİH
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

ya su yedek isine takmayın abi. yedek dediğiniz şey sadece ilk 5 değilmiş gibi geliyorda futbol değil bu sizinde kazım kazım olmadıınızı düşünürsek 1 sene bençte oturmazssınız dfjh

seribaşı ben oldum mesela. ben heralde şu forumdaki en dengesiz oyuncu olabilirim. bir maç 20-0 bitirip sonraki 0-10 falan yenilen

edit: lan yarısı gitmemiş mesajın. şöleki ben mesela seribaşıyımda takımın asıl adamı lyrent(revenah) ayrıca ikinci öğretimim saatler uymaz bilmemne. yani olay keyifli olsun. bir ödülü bişiyi yok. psr bile gelmeyecek. yedeklerde oynar yedek oldum diye şeyetmeyin

Sen aslında baya baya kötüsün Aras.
Mesaj tarihi:
baltalarım turnuvayı
ayrıca turnuva istiyomusunuz topiğine yazdım ben istiyorum diye
10 tane topik açılmış sonra
devlet dairesimi lan burası hepsine ayrı ayrı başvurucam
  • Yeni Oluştur...