reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ne kadar yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 10 kuruştur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yerine bağlı.ben bi dürüme 22 lira istiyen gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 3.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 1 adet tavuk göğsü (küp küp doğranmış)1 adet soğan2 yemek kaşığı zeytinyağı1 adet kırmızı salçalık biber1 adet çarliston veya sivribiber10-15 adet mantarkekik, karabiber, tuzlavaş ekmeğiSalatalık turşusukıvırcık salata yaprakları Yapılışı: 1. Mantarları yıkayıp varsa siyah yerlerini ayıklayarak iri küpler halinde doğrayın. 2. Biberleride küp küp doğrayın. 3. Soğanı yemeklik doğrayıp genişçe bir tavada yağla birlikte soteleyin. 4. Biberleri ve mantarları ilave edip suyunu çekene kadar orta hararetli ateşte kavurun 5. Doğranmış tavuk etlerinide ilave ederek kavurmaya devam edin. 6. Tavukların iyice rengi dönüp pişmeye başladıklarında baharatları ve tuzu ilave edip karıştırdıktan sonra çok az sıcak su ilavesiyle kısık ateşte kapağı kapalı olarak tavuklar iyice pişene kadar ocakta tutun. 7. Lavaş ekmeklerinizi tavada iki tarafını ısıtıp kıvırcık ve uzun dilimlenmiş salatalık turşusu ile dürüm gibi sarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 O degilde gecen ark.'ın onerisiyle eminonunde biyerde tavuk doner iskender yedik igrencti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o ne lan dürüm değil o. sote olmuş. lavaş israfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Masticore said: O degilde gecen ark.'ın onerisiyle eminonunde biyerde tavuk doner iskender yedik igrencti. istanbulda iskender yemeyin. üstüne patates kızartması koyuyolar. benim dediğim normal et iskender. tavuktan yapanın abv zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 aaa iskender demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tavuk döner iskender WAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tavuk dürüm çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Masticore said: O degilde gecen ark.'ın onerisiyle eminonunde biyerde tavuk doner iskender yedik igrencti. ÖNCE TAVUK DÖNER KESMEİD Bİ DE İSKENDERtyedik anladım(caps açık kalmış) sonra gerçekten tavuk döner iskender olduğunu anladım yanlış yapmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 barnacle said: Masticore said: O degilde gecen ark.'ın onerisiyle eminonunde biyerde tavuk doner iskender yedik igrencti. istanbulda iskender yemeyin. üstüne patates kızartması koyuyolar. benim dediğim normal et iskender. tavuktan yapanın abv zaten.yok böyle bi durum gidip sokak arası dönercisinde yerseniz koyarlar. adam gibi yerde yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 barnacle said: 10 kuruştur heralde., lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Holy said: barnacle said: Masticore said: O degilde gecen ark.'ın onerisiyle eminonunde biyerde tavuk doner iskender yedik igrencti. istanbulda iskender yemeyin. üstüne patates kızartması koyuyolar. benim dediğim normal et iskender. tavuktan yapanın abv zaten.yok böyle bi durum gidip sokak arası dönercisinde yerseniz koyarlar. adam gibi yerde yiyin. HERŞEYE KOYUYORLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 koysun abi patates kızartması ben koymazlarsa kızıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 konyalı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 patates kızartması konusunda aspawa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 iskender da yenir gerisini çöpe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 patates kızartmasını iskendere koyan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 SeaGle said: iskender da yenir gerisini çöpe at sen bursalıydın galiba dimi? yollasana bi buçuk buraya canım çekti vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 alayım 25 lira sdfg şıra da öneririm, 30 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Erzincan yaprak döneri üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 eminönünde tavuk döner.. martı olmsın o? yarm ekmek döner 1.5 lira.. yanında ayran.. jersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar