Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 http://www.wired.com/gadgetlab/2010/04/gallery-non-apple-tablets/all/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Windows 7 os ile bir pcnin yapabildiği herşeyi yapabilecek olan hp slate dikkate değer bir ürün bence. Öte yandan google'ınkini merak ediyorum, millete android satarken kendileri chromium oskullancaklar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 windows 7 bir slate almak cok anlamsiz. bir slate'i iyi yapan isletim sistemi ve buyuk oranda ui'sidir. windows bu konuya hiiic kaynak ayirmiyor, bu konuda en ufak bir calisma dahi yapmiyor. ortada bu kadar buyuk bir destek eksigi varken ben dokunmatik ekrani olan hicbir alette windows kullanmak istemem. windows disindaki isletim sistemlerini de gormek lazim. chrome os de benzer nitelikte olup listeden ustu cizilecek gibi. yalniz olasi android slate'ler cok merak uyandiriyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 mümtaz ofiste tablet pc kullanıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mum_Chamber said: windows 7 bir slate almak cok anlamsiz. bir slate'i iyi yapan isletim sistemi ve buyuk oranda ui'sidir. windows bu konuya hiiic kaynak ayirmiyor, bu konuda en ufak bir calisma dahi yapmiyor. ortada bu kadar buyuk bir destek eksigi varken ben dokunmatik ekrani olan hicbir alette windows kullanmak istemem. windows disindaki isletim sistemlerini de gormek lazim. chrome os de benzer nitelikte olup listeden ustu cizilecek gibi. yalniz olasi android slate'ler cok merak uyandiriyor bende. Release sırasında Microsoft bize bi sunum yaptı yaklaşık 2 saat boyunca touch screenin ne kadar iyi çalıştığını anlattılar 7'de. Tahmin ettiğinizden daha çok uğraşmışlar touch screen / tablet platformu ile. Biraz ezbere bir yorum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Evet zaten o sunumda sadece touch screen anlatti microsoft. Baska bir sey goremedik. Ama touch screen hic de oyle iyi falan calismadi, mum haksiz sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 microsoft touchscreen'e cok yatirim yapmis, evet, ama yatirimi stylus ve handwriting recognition uzerine yapmis. pek tabi stylus kullanmanin cok daha mantikli oldugu yerler olabilir ama siradan bir kullanici stylus sevmez, istemez. o yuzden slate'leri parmakla kullanilacakmis gibi degerlendirip yorum yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mum_Chamber said: windows 7 bir slate almak cok anlamsiz. bir slate'i iyi yapan isletim sistemi ve buyuk oranda ui'sidir. windows bu konuya hiiic kaynak ayirmiyor, bu konuda en ufak bir calisma dahi yapmiyor. ortada bu kadar buyuk bir destek eksigi varken ben dokunmatik ekrani olan hicbir alette windows kullanmak istemem. windows disindaki isletim sistemlerini de gormek lazim. chrome os de benzer nitelikte olup listeden ustu cizilecek gibi. yalniz olasi android slate'ler cok merak uyandiriyor bende. tablet pc yi bulan adamlar microsoft,gelecek taplet pclerde diye ilk açıklama yapan bill gates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Googleınkini bende merak ediyorum açıkcası yani sonuçta %90 websurf ve movie izlemek için kullanılacagını düşününce Google tablet güzel olabilir. Herhangi bir release date veya fiyat aralığı yok henuz degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar