Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 Tablets That Aren't Made by Apple

GERGE

Öne çıkan mesajlar

windows 7 bir slate almak cok anlamsiz. bir slate'i iyi yapan isletim sistemi ve buyuk oranda ui'sidir. windows bu konuya hiiic kaynak ayirmiyor, bu konuda en ufak bir calisma dahi yapmiyor. ortada bu kadar buyuk bir destek eksigi varken ben dokunmatik ekrani olan hicbir alette windows kullanmak istemem.

windows disindaki isletim sistemlerini de gormek lazim. chrome os de benzer nitelikte olup listeden ustu cizilecek gibi. yalniz olasi android slate'ler cok merak uyandiriyor bende.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

windows 7 bir slate almak cok anlamsiz. bir slate'i iyi yapan isletim sistemi ve buyuk oranda ui'sidir. windows bu konuya hiiic kaynak ayirmiyor, bu konuda en ufak bir calisma dahi yapmiyor. ortada bu kadar buyuk bir destek eksigi varken ben dokunmatik ekrani olan hicbir alette windows kullanmak istemem.

windows disindaki isletim sistemlerini de gormek lazim. chrome os de benzer nitelikte olup listeden ustu cizilecek gibi. yalniz olasi android slate'ler cok merak uyandiriyor bende.

Release sırasında Microsoft bize bi sunum yaptı yaklaşık 2 saat boyunca touch screenin ne kadar iyi çalıştığını anlattılar 7'de. Tahmin ettiğinizden daha çok uğraşmışlar touch screen / tablet platformu ile. Biraz ezbere bir yorum olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

tablet pc yi bulan adamlar microsoft,gelecek taplet pclerde diye ilk açıklama yapan bill gates.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...