Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

animelerdeki en karizma adamlar

xueshen

Öne çıkan mesajlar

saitoh hajime

herife baştan süper kıl olmuştum, gebermesini filan istemiştim ve uzunca süre hangi tarafta, tam amacı nedir filan çözemedim. ne kadar kıl olduysam başlarda daha sonra o kadar hayranlık duymaya başladım. kesinlikle çok başarılı bir karakter, punisher filan diyor millet bunu görsünler madem gerçekçilik istiyorlar..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Ikari gendo ( o ellerini ağızının önünde birleştirip bir portre gibi durması yokmu ) o sakal ,o saç o gözler, elindeki adam's sembol (öhöö pardon :p )
Alucard başka kim gecenin bir vakti elinde kan torbasını çocukların vişne suyu içtiği gibi içer bide kapı kullanmamasına hastayim zart teleport zort teleport
Kenshin öğretmeni (herkez ismini yazmış ben yazmayacağım) adamın bir kuzu ryu sen diyişi var (hani şu yukarıdan aşşağı çekerken) amanın ne karizma öle kenshin solda fısır
Bide bunu şöyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama Naruto ilk bölümdeki o salak çocuktan çok uzak artık yaşadıkları ve taşıdığı yük yavaş yavaş farkına varıyor son bitiş şarkısında dediği gibi artık ana rol onun
başka karizmatik adamda gerekirse argento soma daki yarı beyaz şaçlı yarı siyah şaçlı adama ryu somaydı galiba hastaydım ama şimdi küsel gelmiyor bide escaflowneden özverili ağabey rolünde folken fanel var buyrun karizmasına hasta olum (siyah kanat falan uff ne ızgara olur :p )[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

Spike Spiegel (adam tasiriyo karizmayi :P)
Nausicaa daki ana karakter(adam degil evet, ama elindeki o duduk ile kabukllu yaratiklari kontrol etmesi falan, o minik tilkimsi yaratigi kendine arkadas etmesi, kilic dovusleri, hastasiyiz)

Porco Rosso (saglam pilot ;))[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
To Moon I pray
The Moon I love...
Sosyal ağlarda paylaş

Hiko Seijuro derim namıdeger Kenshin in ustası Shinomori Aoshi de karizmadır bence ozellıkle double kodachı kullandıgı donem saitoh hajimede karizmadır ama bir Hiko kadar degil bence bide Suikoden 2 RPG sınden Luca Blight derim adamın olmesı bıle karızmaydı (il once ormanda kıstırıyolar ok yagmuruna tutuyorlar askerleri oluyor kendi gebermiyor sonra 6 şarlıktan 3 parti sırayla dalıyoruz ıh ıh gene gebermıyor en sonunda teke tek duello yapıyoruz gene gebermıyor en sonunda zılyon tane ok yıyor ve anca geberıyor)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

bu tip animelerde kural bellidir zaten: "her kim ki, kılıcı omzuna tıp rakibini bekliyorsa karizmadır", rakibin şansı 0dan bile azdır; netekim beklenen sonuç olur ve esas oğlanımız kazanır ... bu hepsinde böyledir ..

berserk, kenshin, samurai kyo, d, blood vs vs vs .. ve bu amcaların esas görevleri karizma olmak olduğundan, bence her iyi animedeki "esas oğlan" bu kategoride adaydır nazarımda.
Sosyal ağlarda paylaş

ilginçtir, kenshin'de kılıcını omzuna atan tek bir tipin o bölümünü sağ salim atlattığını hatırlamıyorum.. :) genelde işi bilmeyenler öyle yapıyor kenshin serisinde.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

saitoh hajime gerçektede yaşamış bir herif.shinsengumi nin has adamlarından.gerçektede solaktır.dvd sini bulabilirseniz şu filmi alın ; "when the last sword drawn" , ordada saito yu oynayan herif süper uymuş.

onun dışında bence Aoshi (kenshinde) karizmadır.
Ayrıca Spike (cowboy bebop) sigara içtiği sürece karizma kalacaktır :)

Marveldan konuya girersekte maskesini çıkarmadığı sürece Deadpool süperdir.Ama çok konuşuyo o yüzden bu sıfatı çürütür.[signature][hline].....
Sosyal ağlarda paylaş

Evet "When The Last Sword is drawn" u bende izledim ve gerçekten güzel bir filim.Ayrıca Shinsengumi ile ilgili daha çok bilgi istiyen arkadaşlar anime olarak "Peace Maker Kurogane" yi izliyebilriler.Tamamen Shinsengumi ile ilgilidir.

Bu arada karizma adama gelince bence Urashima Keitaro :D (ne diyom ben ya??)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ssj4songoku, 21 Temmuz 2004 13:09 tarihinde demiş ki:
Evet "When The Last Sword is drawn" u bende izledim ve gerçekten güzel bir filim.Ayrıca Shinsengumi ile ilgili daha çok bilgi istiyen arkadaşlar anime olarak "Peace Maker Kurogane" yi izliyebilriler.Tamamen Shinsengumi ile ilgilidir.

Bu arada karizma adama gelince bence Urashima Keitaro :D (ne diyom ben ya??)

en küsel kızı o kapıo ama :)
naru narusegawa[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 21 Temmuz 2004 13:54 tarihinde demiş ki:
1. Guts, ozellikle su 40 kisi buna dalmisken ve eline atilan crossbow boltunu kiriyorken..

2. Rei Ayanami

yav sen belki bilirsin rei ayanami tipli bir kız varmı şu dğnyada bulsam direk evlence :P[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masakari, 21 Temmuz 2004 13:44 tarihinde demiş ki:
seta soujirou (masum ve savunmas1z goruntusunun alt1ndak1 kat1l1n kar1zmas1 ve surekl1 gulumsemes1 olay1 b1t1r1yor)

1'ler hariç +1.. ;)

"You're much harsher than Mr Shishio Himura-san, you didn't let me have a simple answer."[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...