felfecir Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 aklıma geldi de şimdi, gayet huzurlu bir şekilde kız arkadaşımla otururken, bomboş kafede tam dibimize oturup, gayet sakin bir şekilde bagetleri, metronomu ve çalışma pad ini çıkartıp yarım saat tıkı tıkı metronom çalışan hayvanoğlu hayvanın veya erkek arkadaşının paticik üyesi olma ihtimaline karşı bunları yazıyorum. ey kız arkadaşına artizlik taslayıp davul öğretmeye çalışan ama kendisi kız arkadaşından çok ritim kaçıran mal, ey pardon dediğimde, "ne var lan" gibilerden utanmadan bakan dalyaprak, "şunu biraz azaltabilir miyiz" dediğimde tepki vermeden metronomun sesini kısıp devam ettiğin halde, saldalye ile dövülmemiş olmanın tek sebebi yaşadığım dumurdur, böyle bir apaçiliğin mümkün olduğunu bilmiyordum, umarım bir daha aynı şekilde rastlaşırız. saygılar. bayana dipnot: hiç uğraşma o kafayla öğrenemezsin davul falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 dayı senin kafa davul olmuş BA DUM TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bilader yüzüme karşı konuşacak cesareti bulamamışsın, gelmiş burda potansiyel durumlara karşı 2 sene önceden açmayı akıl ettiğin fake hesap ile sızlanıyorsun. kafede ecüş bücüş "eööö kem küm şey biraz sesi kısılıyor mu beyfendi" demenin üzerine terslenip rencide olmamanın tek sebebi kız arkadaşının yanında seni rezil etmek istemememdi, görünüşe bakılırsa bunu bile haketmiyormuşsun. kalkıp gitmeniz oldukça yerinde bir hareketti, üstüne yaptığın hırs gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yemezler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hastir, neresi tutmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 olasılık hesabı abi, ben bu saatte bunu akıl edip yazacam da adam görecek çat diye saniyesinde atar yapacak falan. bi de paticik yani abi, troll yuvası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ulan ne biçim forum, adımız çıkmış iki dakka trollük yapamıyoz. donanımhaberde olsa adam adresimi bulup kapıma dayanmıştı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ama olmadı ya içine ettik :( şöyle devam edeyim ben ozaman GEL LAN OZAMAN YARIN AYNI MEKANA SAAT BEŞTE ÇOK CİTTİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 beyler lütfen kampanyası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ben donanımhaberdeki kekim.Bir problem mi vardı birader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tamam analar kutsaldır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 o kadar sinirle hırsla açtım bu başlığı, boşa gitmesin lütfen. ben uyuyacağım ama birileri gelsin burda küfürleşsin, sonra sabah kalkayım geleyim, okuyayım tüm yazılanlar, birisine laflar hazırlayıp, sen haksızsın i*ne diye çıkışayım. arkadaşım lütfen dedik. iyi geceler garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 felfecir ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 troll nicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 felfecir said: o kadar sinirle hırsla açtım bu başlığı, boşa gitmesin lütfen. ben uyuyacağım ama birileri gelsin burda küfürleşsin, sonra sabah kalkayım geleyim, okuyayım tüm yazılanlar, birisine laflar hazırlayıp, sen haksızsın i*ne diye çıkışayım. arkadaşım lütfen dedik. iyi geceler garbıç Forumun kadrolu haksızı olarak bu göreve talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ahahaha kadrolu haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 adam haklı beyler gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 keşke bu başlığı açtığın için dayak yesen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 AHAHAHA İMZAYA BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ya geç bunları yok onu yaparmış yok öyle olurmuş falan. kafanı bozduysa gel bir tur atalım dersin koluna girer alırsın uzak bi yere önce lafı güzelce söylersin baktın anlamıyor kafayı atıp dişlerini eline verirsin sonrada masana dönersin. ay pardon beyfendi tiplemesi ile sağda solda gezinip burada aslan triplerine girme boş yere, epey komik buldum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Herkes pek delikanli ama boyle durumlarda ben hepinizi doverim, hep suclu hem gucluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 sığınak die kafe mi olur anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kadrolu haksız auhdsfjah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar