Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sığınak kafede metronom çalışan hayvana

felfecir

Öne çıkan mesajlar

aklıma geldi de şimdi,

gayet huzurlu bir şekilde kız arkadaşımla otururken, bomboş kafede tam dibimize oturup, gayet sakin bir şekilde bagetleri, metronomu ve çalışma pad ini çıkartıp yarım saat tıkı tıkı metronom çalışan hayvanoğlu hayvanın veya erkek arkadaşının paticik üyesi olma ihtimaline karşı bunları yazıyorum.

ey kız arkadaşına artizlik taslayıp davul öğretmeye çalışan ama kendisi kız arkadaşından çok ritim kaçıran mal,

ey pardon dediğimde, "ne var lan" gibilerden utanmadan bakan dalyaprak, "şunu biraz azaltabilir miyiz" dediğimde tepki vermeden metronomun sesini kısıp devam ettiğin halde, saldalye ile dövülmemiş olmanın tek sebebi yaşadığım dumurdur, böyle bir apaçiliğin mümkün olduğunu bilmiyordum, umarım bir daha aynı şekilde rastlaşırız.

saygılar.

bayana dipnot: hiç uğraşma o kafayla öğrenemezsin davul falan.
Sosyal ağlarda paylaş

bilader yüzüme karşı konuşacak cesareti bulamamışsın, gelmiş burda potansiyel durumlara karşı 2 sene önceden açmayı akıl ettiğin fake hesap ile sızlanıyorsun. kafede ecüş bücüş "eööö kem küm şey biraz sesi kısılıyor mu beyfendi" demenin üzerine terslenip rencide olmamanın tek sebebi kız arkadaşının yanında seni rezil etmek istemememdi, görünüşe bakılırsa bunu bile haketmiyormuşsun. kalkıp gitmeniz oldukça yerinde bir hareketti, üstüne yaptığın hırs gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar sinirle hırsla açtım bu başlığı, boşa gitmesin lütfen. ben uyuyacağım ama birileri gelsin burda küfürleşsin, sonra sabah kalkayım geleyim, okuyayım tüm yazılanlar, birisine laflar hazırlayıp, sen haksızsın i*ne diye çıkışayım. arkadaşım lütfen dedik.

iyi geceler garbıç
Sosyal ağlarda paylaş

felfecir said:

o kadar sinirle hırsla açtım bu başlığı, boşa gitmesin lütfen. ben uyuyacağım ama birileri gelsin burda küfürleşsin, sonra sabah kalkayım geleyim, okuyayım tüm yazılanlar, birisine laflar hazırlayıp, sen haksızsın i*ne diye çıkışayım. arkadaşım lütfen dedik.

iyi geceler garbıç

Forumun kadrolu haksızı olarak bu göreve talibim
Sosyal ağlarda paylaş

ya geç bunları yok onu yaparmış yok öyle olurmuş falan. kafanı bozduysa gel bir tur atalım dersin koluna girer alırsın uzak bi yere önce lafı güzelce söylersin baktın anlamıyor kafayı atıp dişlerini eline verirsin sonrada masana dönersin. ay pardon beyfendi tiplemesi ile sağda solda gezinip burada aslan triplerine girme boş yere, epey komik buldum seni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...