THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 takimlar 5+2 olacak 2 kisi yedek. buyrun oylayalim. ayrica turnuvaya katilmak isteyen her kisi buraya bende varim diye mesaj atsin. bu mesaji atmayanlar pick yapilirken alinmayacak secimlere. gecen sefer bu mesaji atmadigi icin turnuvaya katilamayanlar oldu haberiniz olsun:) OYLAMA SURESI IKI GUNDUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 son 1 aydır laglı oynuyorum ama, VARIM! Beleglor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben oynamak isterim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben varım. gecen seneki gibi secilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 takımımı kendim seçerim seri başı olayı olursada katılmam yok adam beni beğenirse alır beğenmezse almaz. takım kaptanı oldum diye götü kalkar hiç çekemem. random olayıda sevmediğim adam gelir oyunda ana bacı söverim huzursuzluk çıkar. sevmediğim adamdan kastım çoluk çocuk. kendilerini biliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 23 yaşındayım bekarım. yalovada ikamet ediyorum. beraber güzel vakit geçirebileceğim bir takım arıyorum. önce tanışalım eğer birbirimizden hoşlanırsak bu işi devam ettirebileceğimizi düşünüyorum. asdfh kısaca varım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bende varim. seri basi artisligini cekemem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kermit adam sayisi olusucak takim sayisina orantili oalcak yani listeye girmis olan herkes bir takima girecek. asiri kalabalik olursa bazi arkadaslari yedege alabiliriz ama gecen oylamadan 30 kisi cikmisti onu kaldirabiliriz. seri basi demek tkaim kaptani demek degil bu arada...takimlar olusturulduktan sonra kaptaninizi kendiniz secbilirsiniz. seri basi ve seri sonu geyigi sadece denge olusturulmak icin yapilmis bir olay. buna ragmen oylamada o cikarsa katilmiyorsan tekrar mesaj atarsan sevinirim. edit fistan> seri basi artisligini cekemem ne demek? seri basi varsa ben yokum demekse onuda yazin altina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Oce4n said: yalovada ikamet ediyorum. adresi öğrendiğimiz iyi oldu yalova küçük yer kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 THARKAS said: buna ragmen oylamada o cikarsa katilmiyorsan tekrar mesaj atarsan sevinirim. oylamada seri başı olayı olursa ve seri başı ben olmazsam katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 tamam sarti olanlar kermit gibi belirtsin bende oylama sonrasi o sartlara bakarak listeyi olustururum. ben varim diyenler 3 sonucada ok diyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 geyiği güzel adamlar ne kadar noob olursa olsun bana ulaşsın, beraber oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 "seri basi demek tkaim kaptani demek degil bu arada" diyosunda ne dersen de takımda bi salaklık çıktığında her türlü o seçen kişi bok var seçtik bu adamı tarzında söylemlerde bulunabilir. "sizi ben seçtim" gibi götüde kalkar. işi ibneliğe vuracak olursakta yanımda 5 kişiyide alır götürürüm turnuva yapamazsın erkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Werewolf said: geyiği güzel adamlar ne kadar noob olursa olsun bana ulaşsın, beraber oynarız hah işte olay şudur illa dengeli takım kuralım olayına kasıyosunuzda çoğumuz (eski dota tayfası) şu oyunu muhabbet için oynuyoruz. yenilsekte ne malzemeler çıkacağını düşünemiyomda. dengeli takım anlayışı burda mevcut değil. bi adam 2 oyun süper oynuyo 1 oyun sıçıyo. Ocean örneğini vereyim. adam benim takımımda abartmıyorum 0-11 oynayan bi adam. aldığı max kill 4 ve deathide 3 katı oluyo. bu benim takımımdayken oluyo. ama karşı takıma geçince bi ibnelik var işin içinde adam pro kesiliyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Aleyküm selam GADAŞIM. Ah be, araya Gökalp girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 dengeli takımı silkeyim, psr peşinde koşan denyolarla oynayamam ben kusura bakmayın evet spark üzerine alınabilirsin ZUAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sesu said: Aleyküm selam GADAŞIM. Ah be, araya Gökalp girmiş. EYVALLAH BACIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 üzdün beni ömer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 oynarim ama kaleye gecmem bide penalti bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi dengeli takım kurmuyosunuz siz çünkü hırs için takım kuruyosunuz kurunca, kimin ne kadar oynadığını az çok biliyorum, o yüzden hala iddaalıyım en dengeli takımı kuranlardan biri olduğum konusunda, geçen salı felan kurduğum bi takım vardı, legion 3 carry hellbourne 4 carry aldı sonra bana ağladılar takımlar dengesiz die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hırstan bahseden senmisin spark ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kermit said: "seri basi demek tkaim kaptani demek degil bu arada" diyosunda ne dersen de takımda bi salaklık çıktığında her türlü o seçen kişi bok var seçtik bu adamı tarzında söylemlerde bulunabilir. "sizi ben seçtim" gibi götüde kalkar. işi ibneliğe vuracak olursakta yanımda 5 kişiyide alır götürürüm turnuva yapamazsın erkin. karar mercii ben degilim bu yuzden oylamada ne ciakrsa onu uyguluyorum. oylamadan seri basi cikmasi durumunda diyecegim su seri baslarini ben belirliyorum belirlenecek kisilerde hepinizin az cok tahmin ettigi her gun beraber oynadiginiz kisiler zaten disardan kimse olmayacak. ha bunun haricinde 3 takim cikmasi turnuva olmasi icin yeterli... ben talep oldugu surece organizasyonu sonuna kadar devam ettiririm ve ettirecemde. neyse simdi disari cikiyorum dondugumde "ben varim" yazanlari listelemeye baslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 BEN VARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 I'M IN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar