blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 said: Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yarın evlenecek oğlu Mücahit Arınç ve gelini Yeliz Asker için önceki akşam Ankara Rixos Otel’de Osmanlı usulü kına gecesi yapıldı. Sadece kadınların katıldığı basına kapalı gecede yalnızca Hürriyet vardı. Davetlileri kapıda Bülent Arınç’ın eşi Münevver Arınç karşıladı. Arınç, bütün davetlilerle tek tek tokalaştı. Salonun giriş kapısına konulan tüllerle süslü deftere ziyaretçiler, gelin ve damat hakkındaki düşüncelerini yazdılar. Osmanlı temasının işlendiği gecede gelin Yeliz Asker pembe kaftan giydi, başına da pembe renkli hotoz taktı. Salona Mücahit Arınç’la el ele giren Yeliz Asker’i, davetliler uzun süre alkışladı. Mücahit Arınç, erkeklerin girmesinin yasak olduğu salona nişanlısını bırakıp çıktı. Ankara havalarının ve Doğu türkülerinin ağırlıklı olarak çalındığı gecede davetlilere çeşitli ikramlar da yapıldı. Salonda garsonlar dahil bütün görevliler kadınlardan oluştu. Gecenin ortalarına doğru damat Arınç da salona geldi. Yeliz ve Mücahit, tahta benzer büyük ve görkemli koltuklara oturtuldu. İkiliye, türküler eşliğinde kına yakıldı. Davetlilere gecenin hatırası olarak keseler içinde kınalar hediye edildi. Rixos şıklığı YARIN dünya evine girecek Mücahit Arınç ve Yeliz Asker’in kına gecesi için Ankara Rixos Otel’e gelen davetliler birbirinden şıktı. Geceye katılan kadınların büyük bir kısmı son modayı davete taşıdı. Renkli tuvaletlerin yanı sıra kadınların özelikle siyah ağırlıklı kıyafetleri tercih ettiği görüldü. Gelin Hamamı da yapılmıştı HÜRRİYET, Münevver Arınç’ın gelini için organize ettiği ‘Gelin Hamamı’nı görüntülemişti. Kına gecesinin basına yansımaması için güvenlik önlemleri arttırıldı. GELİN ARINÇ HAMAMDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mücahit Mücahit Mücahit Mücahit Mücahit hit hit hit hit hit ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 resimlerde acmıs bacakları gelin hanım gideride var yanii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Önüme gelene verdim hamamda 3 tas su döktüm arındım paklandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Türkiyenin yeni zenginleri, koç ve sabancının yıllarca elde ettiğini 5-6 yıl gibi çok kısa bir sürede elde ettiler. Millet enayi kazanamıyor onlar ve akrabaları para basıyor. normal değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Siyaset yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 gelin ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 haberde "sadece kadınların katıldığı" denmesi çok saçma...kınada zaten sadece kadınlar olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Meksika usulü kına. sürüyosun yanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Yüksekten uçanlar yüksekten düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yalnız ben bu çocuğu tanıyorum oha şimdi farkına vardım. . çok erken evlendi gibi be , öyle hatırlıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bi oğlu zaten vefat etmişti Bülent Arınç'ın, tek oğlu vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Osman usulü gına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hayrlıs osun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Fistan said: ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Of ben de hamama gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 sen de son osmanlı kaan ile evlenince hamamda kına gecesi yapar sana askdaskldasldjkasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 japon usulü kına gecesi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 balon said: Yalnız ben bu çocuğu tanıyorum oha şimdi farkına vardım. . çok erken evlendi gibi be , öyle hatırlıyorum . 2009 agustos bilgi üniversitesi uluslar arası mezunu kendisi. tobb'da danışman olarak çalışıyor işte o tarihten beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ottoman Empire usulu cokmesinlerde MazAllah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 blazkowicz said: balon said: Yalnız ben bu çocuğu tanıyorum oha şimdi farkına vardım. . çok erken evlendi gibi be , öyle hatırlıyorum . 2009 agustos bilgi üniversitesi uluslar arası mezunu kendisi. tobb'da danışman olarak çalışıyor işte o tarihten beri. mjones tanıyor patiden onu, fede de tanıyor mu bilmiyorum. Yazlıklarımız yakın, okey oynamışlımız falan var beraber. En son Hisarcıklıoğlu ile beraber çalışıcaktı fakat nasıl yaptı bilmiyorum edit : Tobb'da danışman olarak çalışıyor demişsin zaten, o da yeni olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben rixsosun karsısında oturuyorum, bu adamın oglunun kına gecesi olacak diye oglen 2 de, 3 serit olan yolu 1 seride indirdiler, yandan ve kopru altından cıkısı olan bu yolun kopru altı ve yandaki tek seritli tali yolu KAPANDI. 10 larca guvenlik polis vs TUNUS caddesi kapandı trafik yuzunden, tam 45 dakka 1 saatte cıkamadık. normal protokol yolundan kızılaya vs dogru gitmek isteyenler taa AKUN sınemasının ordan durdular, ilerlemedi trafik. cıldırmıslardır eminimki. bu kadar buyuk terbiyesizlik olmaz yani yazık gunah bu millete. hava guzel, bi pazar gunleri var bu insanlarin haftanın 5 6 gunu essek gibi calısıyolar, pazar gunu dısarı cıkmasınlarmı be. gerci cumhurbaskanıda SEHIRLERARASI yolu kapattırmıstı bi dugune yetısmek ıcın, imam ossurursa cemaat sıcar diye bosa dememişler. terbiyesiz gormemiş adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar