Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 nisan kafe pi önünde öpüşme eylemi

yav

Öne çıkan mesajlar

ben kafe pi yi destekliyorum ne olursa olsun sonuçta orası kar elde edilen bir yer ve gene kibarlık edip oturabilirsiniz demiş sonuçta adamın kendi mülkü ister sadece zencileri kabul eder, isterse kimseyi almaz içeriye. siz bir golf sahasına gidip abi ben burda tek kale maç yapmak istiyorum diyebilir misiniz? her yerin belli düşünceleri ve görüşleri vardır burasıda demek ki böyle bir yer şahsen bu eylemde rahatsız edici bir eylem homofobi ile ilgisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

PublicEnemy said:

ben kafe pi yi destekliyorum ne olursa olsun sonuçta orası kar elde edilen bir yer ve gene kibarlık edip oturabilirsiniz demiş sonuçta adamın kendi mülkü ister sadece zencileri kabul eder, isterse kimseyi almaz içeriye. siz bir golf sahasına gidip abi ben burda tek kale maç yapmak istiyorum diyebilir misiniz? her yerin belli düşünceleri ve görüşleri vardır burasıda demek ki böyle bir yer şahsen bu eylemde rahatsız edici bir eylem homofobi ile ilgisi yok.

diyemessin
daha dogrusu cinsiyeti rengi irki dini dili yuzunden birine servis vermem sansin yok
ama dersin ki
arkadas bak sen icince ibnelik yapiyon
etrafa kusuyon sana icki vermicez
bunu deme hakkin war
ama olur ya
sen ibnesin ondan icki vermiyoruz dersen bunun adi irkciliktir ayrimciliktir
turk anayasasinda yasaktir
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

PublicEnemy said:

diyemessin
daha dogrusu cinsiyeti rengi irki dini dili yuzunden birine servis vermem sansin yok
ama dersin ki
bunu deme hakkin war
ama olur ya

güzel dostum o iş pratikte öyle değil. şimdi bazı yerler damsız kişileri almazlar içeriye bunun sebebi içerideki insanları rahatsız etmemesidir yani buradaki olayda aynı işi cinsel tercihlere bağlamayın. içerideki insanların rahatsız olabileceğini düşünen bir iş yeri var ve zarar edebileceklerini düşünüyor olabilirler, belki işyerinin sahibinin dünya görüşü gereği böyle bir seçeneği tercih etmiş olabilir kimse karışamaz. her şeyede ırkçılık demeyin bu adamlar kimsenin yaşayışına müdahele etmiyorlar hatta kibarlık etmişler ve masalar dolu diyerek direk söylemeden durumu izah etmeye çalışmışlar ancak homoseksüeller durumu eyleme kadar götürmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

PublicEnemy said:

BonePART said:

PublicEnemy said:

diyemessin
ama dersin ki
bunu deme hakkin war
ama olur ya

güzel dostum o iş pratikte öyle değil. şimdi bazı yerler damsız kişileri almazlar içeriye bunun sebebi içerideki insanları rahatsız etmemesidir yani buradaki olayda aynı işi cinsel tercihlere bağlamayın. içerideki insanların rahatsız olabileceğini düşünen bir iş yeri var ve zarar edebileceklerini düşünüyor olabilirler, belki işyerinin sahibinin dünya görüşü gereği böyle bir seçeneği tercih etmiş olabilir kimse karışamaz. her şeyede ırkçılık demeyin bu adamlar kimsenin yaşayışına müdahele etmiyorlar hatta kibarlık etmişler ve masalar dolu diyerek direk söylemeden durumu izah etmeye çalışmışlar ancak homoseksüeller durumu eyleme kadar götürmüş.

damsiz almamada legal bi islem deil

http://www.tumgazeteler.com/?a=2132870
cezasi war belediyeden
Sosyal ağlarda paylaş

damlı yada damsızın içerdekilere rahasızlık vermesiyle alakası yok.bol kız görsellik demektir.kimse erkek dolu mekana gitmek istemez.herkes efendi efendi takılsa bile.

ayrıca 2 erkek heryere çok rahat girer.4-5 erkek daltonlar gibi mekan kapısına sıralanmadıkca heryere girersin.

içerde rahatsızlık vericek adam yanında 10 tane kız olsada verir
Sosyal ağlarda paylaş

cok bos lan. cafe senin gelmeni istemiyorsa gitmezsin oraya yani. insanlar zaten mutlu olduğu eğlendiği, hoşlandığı yerlere giderler. ordaki ortam da senin istemediğin şekilde geliştiyse düzelene kadar gitmezsin. ya da hi gitmezsin kişiye göre değişir.

sanki karalama şeysi gibi geldi bana. cidden çok saçma çünkü yani.

elime ibneli bişiler verdi diye gidip kara listeye mi almış şimdi adam
Sosyal ağlarda paylaş

PublicEnemy said:

http://i142.photobucket.com/albums/r89/l4t34tn1gh7/you-re-gay.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

çaplıca söylemek istediğim, cinsel tercihi farklı olan herkese karşı, toplumun geneline aykırı şeyler yapmaları konusunda hoşgörülü olamazsın.

tamam hayvanların tercihleri bilinemiyor. peki 13 yaşında bir çocuk, rızası dahilind ve hatta vasisi izin verdiği takdirde, yanındaki bir beyfendi ile, iki gayin öpüştüğü gibi öpüşsse normal karşılanır mı?

karşılanmaz herhalde..
Sosyal ağlarda paylaş

PublicEnemy said:

hahah, tutamıcam kendimi

http://www.cileksuyu.com/wp-content/uploads/2010/03/kabak_4.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

çaplıca söylemek istediğim, cinsel tercihi farklı olan herkese karşı, toplumun geneline aykırı şeyler yapmaları konusunda hoşgörülü olamazsın.

tamam hayvanların tercihleri bilinemiyor. peki 13 yaşında bir çocuk, rızası dahilind ve hatta vasisi izin verdiği takdirde, yanındaki bir beyfendi ile, iki gayin öpüştüğü gibi öpüşsse normal karşılanır mı?

karşılanmaz herhalde..

13 yaşındaki çocuğun cinsel dürtüleri gelişmiştir ama kullanılmaya da açıktır aynı zamanda. Vasisinin izin vermesi önemli değil, çocuk daha o. Vasiyi içeri atarsın öyle bi durumda.

Hayvanlara keza eziyet ediyorsun. Ama birbirini seven iki insan öpüştüğünde kimse zarar görmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...