abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Benle katılmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bursaya haber salinsin, ellerinde elektrikli testere ile absarlar mekani artik isin komigi turkiyenin gaylikle en cok iliskilendirilen ilinin nufusunun turkiyenin en homofobik toplulugu olmasi coincidence? you decide! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ayrica http://blogs.heretv.com/hotgayblog/files/4325_2163_homosexuals-are-gay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 screwy said: okadar yiyismeseymis yani yiyismemis olm adam, gayli, lezbiyenli, ibneli mibneli ahlaksiz brosurler vermis garsona, cope atsin diye. garson gcen hafta gelen adamin verdigi brosuru nerden hatirlayip da, ben onlara servis yapmam demis, onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 aquila said: garson olayi cok iyi lan, ibneli mibneli biseyler verdi elime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ben kafe pi yi destekliyorum ne olursa olsun sonuçta orası kar elde edilen bir yer ve gene kibarlık edip oturabilirsiniz demiş sonuçta adamın kendi mülkü ister sadece zencileri kabul eder, isterse kimseyi almaz içeriye. siz bir golf sahasına gidip abi ben burda tek kale maç yapmak istiyorum diyebilir misiniz? her yerin belli düşünceleri ve görüşleri vardır burasıda demek ki böyle bir yer şahsen bu eylemde rahatsız edici bir eylem homofobi ile ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 mulgear6 said: var hala orda güzel garson kızlar çogu tombul gerçi ama güzel sayılırlar ooohh etli metli diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 PublicEnemy said: ben kafe pi yi destekliyorum ne olursa olsun sonuçta orası kar elde edilen bir yer ve gene kibarlık edip oturabilirsiniz demiş sonuçta adamın kendi mülkü ister sadece zencileri kabul eder, isterse kimseyi almaz içeriye. siz bir golf sahasına gidip abi ben burda tek kale maç yapmak istiyorum diyebilir misiniz? her yerin belli düşünceleri ve görüşleri vardır burasıda demek ki böyle bir yer şahsen bu eylemde rahatsız edici bir eylem homofobi ile ilgisi yok. diyemessin daha dogrusu cinsiyeti rengi irki dini dili yuzunden birine servis vermem sansin yok ama dersin ki arkadas bak sen icince ibnelik yapiyon etrafa kusuyon sana icki vermicez bunu deme hakkin war ama olur ya sen ibnesin ondan icki vermiyoruz dersen bunun adi irkciliktir ayrimciliktir turk anayasasinda yasaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 BonePART said: PublicEnemy said: ben kafe pi yi destekliyorum ne olursa olsun sonuçta orası kar elde edilen bir yer ve gene kibarlık edip oturabilirsiniz demiş sonuçta adamın kendi mülkü ister sadece zencileri kabul eder, isterse kimseyi almaz içeriye. siz bir golf sahasına gidip abi ben burda tek kale maç yapmak istiyorum diyebilir misiniz? her yerin belli düşünceleri ve görüşleri vardır burasıda demek ki böyle bir yer şahsen bu eylemde rahatsız edici bir eylem homofobi ile ilgisi yok. diyemessin daha dogrusu cinsiyeti rengi irki dini dili yuzunden birine servis vermem sansin yok ama dersin ki arkadas bak sen icince ibnelik yapiyon etrafa kusuyon sana icki vermicez bunu deme hakkin war ama olur ya sen ibnesin ondan icki vermiyoruz dersen bunun adi irkciliktir ayrimciliktir turk anayasasinda yasaktir güzel dostum o iş pratikte öyle değil. şimdi bazı yerler damsız kişileri almazlar içeriye bunun sebebi içerideki insanları rahatsız etmemesidir yani buradaki olayda aynı işi cinsel tercihlere bağlamayın. içerideki insanların rahatsız olabileceğini düşünen bir iş yeri var ve zarar edebileceklerini düşünüyor olabilirler, belki işyerinin sahibinin dünya görüşü gereği böyle bir seçeneği tercih etmiş olabilir kimse karışamaz. her şeyede ırkçılık demeyin bu adamlar kimsenin yaşayışına müdahele etmiyorlar hatta kibarlık etmişler ve masalar dolu diyerek direk söylemeden durumu izah etmeye çalışmışlar ancak homoseksüeller durumu eyleme kadar götürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 PublicEnemy said: BonePART said: PublicEnemy said: ben kafe pi yi destekliyorum ne olursa olsun sonuçta orası kar elde edilen bir yer ve gene kibarlık edip oturabilirsiniz demiş sonuçta adamın kendi mülkü ister sadece zencileri kabul eder, isterse kimseyi almaz içeriye. siz bir golf sahasına gidip abi ben burda tek kale maç yapmak istiyorum diyebilir misiniz? her yerin belli düşünceleri ve görüşleri vardır burasıda demek ki böyle bir yer şahsen bu eylemde rahatsız edici bir eylem homofobi ile ilgisi yok. diyemessin daha dogrusu cinsiyeti rengi irki dini dili yuzunden birine servis vermem sansin yok ama dersin ki arkadas bak sen icince ibnelik yapiyon etrafa kusuyon sana icki vermicez bunu deme hakkin war ama olur ya sen ibnesin ondan icki vermiyoruz dersen bunun adi irkciliktir ayrimciliktir turk anayasasinda yasaktir güzel dostum o iş pratikte öyle değil. şimdi bazı yerler damsız kişileri almazlar içeriye bunun sebebi içerideki insanları rahatsız etmemesidir yani buradaki olayda aynı işi cinsel tercihlere bağlamayın. içerideki insanların rahatsız olabileceğini düşünen bir iş yeri var ve zarar edebileceklerini düşünüyor olabilirler, belki işyerinin sahibinin dünya görüşü gereği böyle bir seçeneği tercih etmiş olabilir kimse karışamaz. her şeyede ırkçılık demeyin bu adamlar kimsenin yaşayışına müdahele etmiyorlar hatta kibarlık etmişler ve masalar dolu diyerek direk söylemeden durumu izah etmeye çalışmışlar ancak homoseksüeller durumu eyleme kadar götürmüş. damsiz almamada legal bi islem deil http://www.tumgazeteler.com/?a=2132870 cezasi war belediyeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 damlı yada damsızın içerdekilere rahasızlık vermesiyle alakası yok.bol kız görsellik demektir.kimse erkek dolu mekana gitmek istemez.herkes efendi efendi takılsa bile. ayrıca 2 erkek heryere çok rahat girer.4-5 erkek daltonlar gibi mekan kapısına sıralanmadıkca heryere girersin. içerde rahatsızlık vericek adam yanında 10 tane kız olsada verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 cok bos lan. cafe senin gelmeni istemiyorsa gitmezsin oraya yani. insanlar zaten mutlu olduğu eğlendiği, hoşlandığı yerlere giderler. ordaki ortam da senin istemediğin şekilde geliştiyse düzelene kadar gitmezsin. ya da hi gitmezsin kişiye göre değişir. sanki karalama şeysi gibi geldi bana. cidden çok saçma çünkü yani. elime ibneli bişiler verdi diye gidip kara listeye mi almış şimdi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ayrıca taksim beyoglu gibi herturden insanın bulundugu yerlerde gaylikten seni almıyoruz demek enteresan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hayvansevicilerde hayvanlarıyla öpüşseler rahatsızlık olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bilirim böyle tipleri bardan kovarsın hemen ekşiye girer döşerler dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 PublicEnemy said: ben kafe pi yi destekliyorum ne olursa olsun sonuçta orası kar elde edilen bir yer ve gene kibarlık edip oturabilirsiniz demiş sonuçta adamın kendi mülkü ister sadece zencileri kabul eder, isterse kimseyi almaz içeriye. siz bir golf sahasına gidip abi ben burda tek kale maç yapmak istiyorum diyebilir misiniz? her yerin belli düşünceleri ve görüşleri vardır burasıda demek ki böyle bir yer şahsen bu eylemde rahatsız edici bir eylem homofobi ile ilgisi yok. http://i142.photobucket.com/albums/r89/l4t34tn1gh7/you-re-gay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konn said: hayvansevicilerde hayvanlarıyla öpüşseler rahatsızlık olur herhalde hayvan sevicilik turkiyede suc hayvanlara zarar vermek felan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 nudistlerde çıplak girsin, herkes kafasına göre takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 PublicEnemy said: nudistlerde çıplak girsin, herkes kafasına göre takılsın. oda suc topluma acik alanlarda edebe aykiri bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 özet geç öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 çaplıca söylemek istediğim, cinsel tercihi farklı olan herkese karşı, toplumun geneline aykırı şeyler yapmaları konusunda hoşgörülü olamazsın. tamam hayvanların tercihleri bilinemiyor. peki 13 yaşında bir çocuk, rızası dahilind ve hatta vasisi izin verdiği takdirde, yanındaki bir beyfendi ile, iki gayin öpüştüğü gibi öpüşsse normal karşılanır mı? karşılanmaz herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 PublicEnemy said: ben kafe pi yi destekliyorum ne olursa olsun sonuçta orası kar elde edilen bir yer ve gene kibarlık edip oturabilirsiniz demiş sonuçta adamın kendi mülkü ister sadece zencileri kabul eder, isterse kimseyi almaz içeriye. siz bir golf sahasına gidip abi ben burda tek kale maç yapmak istiyorum diyebilir misiniz? her yerin belli düşünceleri ve görüşleri vardır burasıda demek ki böyle bir yer şahsen bu eylemde rahatsız edici bir eylem homofobi ile ilgisi yok. hahah, tutamıcam kendimi http://www.cileksuyu.com/wp-content/uploads/2010/03/kabak_4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konn said: çaplıca söylemek istediğim, cinsel tercihi farklı olan herkese karşı, toplumun geneline aykırı şeyler yapmaları konusunda hoşgörülü olamazsın. tamam hayvanların tercihleri bilinemiyor. peki 13 yaşında bir çocuk, rızası dahilind ve hatta vasisi izin verdiği takdirde, yanındaki bir beyfendi ile, iki gayin öpüştüğü gibi öpüşsse normal karşılanır mı? karşılanmaz herhalde.. 13 yaşındaki çocuğun cinsel dürtüleri gelişmiştir ama kullanılmaya da açıktır aynı zamanda. Vasisinin izin vermesi önemli değil, çocuk daha o. Vasiyi içeri atarsın öyle bi durumda. Hayvanlara keza eziyet ediyorsun. Ama birbirini seven iki insan öpüştüğünde kimse zarar görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 BonePART said: PublicEnemy said: nudistlerde çıplak girsin, herkes kafasına göre takılsın. oda suc topluma acik alanlarda edebe aykiri bilmemne böyle bir eylemde yasak o zaman izin vb. alınması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar