senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 VAJİNA DENTATA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 dışardan görükmüyomuymuş alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 soru sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 gözükmüyodur herhalde yani o kadar da diildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 said: Çünkü dişler penise saplanıyor, ayrıca idrar deliğinden içeri bir çivi giriyor. Yani tecavüzcü, anasından doğduğuna pişman oluyor! az bile. haber zaytung kokuyor. ama böyle bir alet islam dünyasına yayılırsa felaket olur. bir de tıbbi müdahale gerekiyormuş. sevişmeden önce hastaneye gitmesi lazım yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 İş o noktaya gelmeden önleyecek birşey lazım yahu. Ne anladım iş işten geçtikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 diyorum ya tecavüzcüleri hadım ettiricen, en ideal çözüm. Sokak köpeğini kısırlaştırmayı biliyosun, aynı mantık, hatta daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yok yok Koşullu öğretme yoluna gidiceksin bu durumlarda Hakkın olmadığı birine kalkıyorsa :) Alete takılı bir cihaz elektirik vericek Çarpılcak :) Onaylayan biz kız varsa Takılı cihaz iptal olcak rahat olcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ben hala anlamadım şunu madem kılıf gibi bir şey bu ki tecavüz esnasında penis içine girecek (yuvarlak silindirik bir fare kapanı gibi düşünüyorum tuzakta silindirin içinde) , vajinada zevk duygusuna neden olmayacakmı bu alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 http://video.milliyet.com.tr/Magdur-atin-sahibi-kopardi_1_37590.htm?auto=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ahahahahah çok iyi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Tecavüz edilen atlar canlı yayında ğaomfgdpsgsfgfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar