Khelben Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 salak bu mustafa denizli ya ahahah 8 defans 1 tello 1 boboyla çıkmış zaten. nası gol atıcak kısmını geçtim nası atak yapıcak bu takım merak ediyorum. 3-4 demiştim zaten kadroları görünce gene öyle bişey bekliyorum fener sallar bolca. şampiyon olurlar sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 maçı izlemiyorum ama kadroya baktımda o nasıl kadro lan oha beşiktaş 1 gol bile atabilirse mucize olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 böyle maçlar kolayına dönmez kaderi belli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 emre laga girdi ahah=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 erken gol en azından iyi oldu.fener son dakkalarda sallıcaktı 1-0 yeniceti.şimdi beşiktaşın toparlanması için zaman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ahah guiza işbaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 guiza of aman ya naparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ya guiza ya nası bi adamsın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 basladi aMELEZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ben hayla anlam veremiyorum.elinde holosko varken böyle kritik bir maça ne diye 8 defansla çıkarsın ki.forvettede ibrahimovic olsa anlarım.en kötü yusuf u serdarı ilk 11 de başlatması lazımdı.her ne kadar formda olmasalarda dk 70-80 gibi oyuna gökhan yada semih girer oda sallar bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ya kusra bakmayın da bu beşiktaşın kadrosu nasıl bir kepazeliktir? 8 tane defans var yahu? Hayır şaka mı bu? Sonra da beşiktaş iyi defans yapıyo diyolar, iyi miyi değil çok adamla yapıyo fark oradan geliyor. Bir derbi maçında 8 defansla sahaya çıkmak nedir yahu? Beşiktaşlı olsam hakkaten takımı bırakırdım böyle rezaletten sonra. Bu kadar mı korkak bu kadar mı kifayetsiz olur bir takım? Bu kadar mı silik olur... Anadolu takımları çıkmıyo o kadar defansla sahaya. Varsın benim takımım 5 sene daha deplasman maçı kazanamasın şampiyon olamasın razıyım, ama ezeli rakiplerinin karşısına 8 defansla çıkacak kadar düşmesin onuru, gururu. Hakikaten beşiktaşlılar nasıl sindiriyorsunuz bunu içinize? Aklıma Şahan'ın sözü geliyo "11ini de dizdim böyle kaleye, bi adam dediğin 70 santim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 at finke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 gokan neler yapiyo ya adam messi olmus haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Selçuk yasak dans lambadayı yeşil sahalara taşıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Selçuk ve Emre yine gereksiz işler yapıyor. Emre yine dometez gibi ortalıkta dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kartlik degildi ama ya selcugun faul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 arcane said: Selçuk yasak dans lambadayı yeşil sahalara taşıdı. GAGAGAGAHJAHHAHGAASHGJASB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 federasyon devreye girmezse beşiktaş bişi yapamaz.bende maçı tekrar açayım.enerjimi vereyim takıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 mustafa denizli tam daum kadrosu çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Daum en az 3-4 tane hücumcu adam koyuyor, bi forvet, arkasına alex, 2 de kanat. Denizli bi Tello bi Bobo çıkarmış topu topu ne Daum'u? Amatör küme kadrosu çıkarmış sahaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 2-0 biter bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bir daha boyle bjk bulamaz fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ben bi tane Mustafa Sarpa tahammül edemiyorum, adamlar 8 tanesiyle çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 red gönül rahatlığıyla izleyebilirsin bjk gol atarsa yemin ederim patiye anırmalı videomu koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bjk yiycek 2.yi cok boşluk veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar