_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 LucifeL said: Bak şimdi ne zaman gittin o 3 deplasmana diye bende sana sorarım ben 8 senedir İnönü'ye gidiyorum artık yemediğim küfür ve yabancı madde kalmadı eğer son 5 sene içinde gitti isen o 3 maça hiç olay çıkmadı sallama derim yani. Ben çünkü Saraçoğlundaki nerdeyse her maça gidiyorum 9 sene oldu son 5 sene içinde öyle aman aman sıkıntı olmadı Kadıköyde Beşiktaş maçlarında. Ama ben daha motordan inip polis kordonuna girdip stada daha yürürken kafamıza koltuklar yağmaya başlıyor yani bu konularda hiç savunma Beşiktaş taraftarını. 1.si yazımda savunmadım her taaraftar grubunda bunlar var demek istedim artık nasıl bir at gözlüğüyle okuyorsan 2. merak etme yazım sana tarihlerini 30.11.2003 2-2 biten maç 17.04.2005 3-4lük maç istersen maç biletini de gösterebilirim hatıra olarak saklıyorum... ve o sene otobüs camları komple inmişti benim götürüldüğüm polis arabasında.. 19.11.2006 0-0lık maçta 3.nde de aynı sey oldu ve hepsinde aynı sekilde polis otobusleri taslandı... Bundan sonra ben ztn yıldırım demirören yüzünden maçlara gitmemeye başladım her sene kombine alıyordum ondan sonra alammaya başladım benim anlatmak istediğim her stadda her taraftarın yaptıgı seyi sadece bir takım taraftarına yapıormus gibi gostermesine laf ettim... İstersen bir daha oku sakin kafayla yazdığımı sonra belki özür dlersin söylediklerine .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sene 91 bi deplasmana gittim sormayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 *troll detected* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 babam beni 3 yaşımdayken inönünün duvarına işetmiş futbolcu olurum diye belki ama nerdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 gençler sırf cevap vericez, adama laf sokucaz diye aradan cımbızla laf çekip saldırmayı bir kenara bırakın. dalga geçilir ona lafımız yok ama bir süre sonra tahrik edici bir hal alıyor, dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 poopla said: sene 91 bi deplasmana gittim sormayınadamı tanımadan böyle atıp tutmak da ne güzel anasını satıym ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Catzee said: suBzer0 said: Beşiktaş taraftarına esrarkeş diyerek haddini aşmışsın son paragraftada... http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2009_10manset/Karma/Cesitli/o_manset__qVqZw8eS_.jpg resim çıkmamış niyeyse :S şöyle link vereyim http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=13736 bence cuk oturtmuş lafı, bunu normal kafada bi adam yapmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tek veya birkaç taraftarın yaptıklarını gösterip takıma laf atmak kadar küçük düşürücü birşey yok. Eğer böyle bir grubun yaptıklarını gösterip orgazm olunuyorsa GS taraftarının da böyle fotoğrafları videoları var. Fener taraftarının da var. Hatta bir Fenerbahçeli'nin basketbol maçının bir tanesinde soyunması mı ne vardı, şimdi tam hatırlamıyorum videonun içeriğini biraz mantıklı düşünün, laf atarken destekli atın. Kendinizi çok feci küçük düşürüyorsunuz yoksa işe tek taraflı bakarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 yoo hiç düşmedi küçük falan napçaz şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 DarKRideR said: tek veya birkaç taraftarın yaptıklarını gösterip takıma laf atmak kadar küçük düşürücü birşey yok. Eğer böyle bir grubun yaptıklarını gösterip orgazm olunuyorsa GS taraftarının da böyle fotoğrafları videoları var. Fener taraftarının da var. Hatta bir Fenerbahçeli'nin basketbol maçının bir tanesinde soyunması mı ne vardı, şimdi tam hatırlamıyorum videonun içeriğini biraz mantıklı düşünün, laf atarken destekli atın. Kendinizi çok feci küçük düşürüyorsunuz yoksa işe tek taraflı bakarak. tek kişinin yaptığı diyerek kendinizi kandırıyorsunuz bence, sonuçta bunu fener tribününe karşı yaptı bu adam ama arkası beşiktaş taraftarı dolu, karşı tribünden görünüyorsa, 2-3 metre yanındakilerin de görmesi gerekir. görüyor ve engel olmak için birşey yapmıyorsa yapan kadar suçludur bence. kaldı ki bu adam saniyelik bişi yapmadı dakikalarca devam etmiş bu hareketine. diğer dediğinde haklısın tek beşiktaş taraftarı yapmıyor ama neden hep beşiktaş taraftarının adı çıkıyor bu şekilde de, diğer takım taraftarlarından daha az söz ediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Lille maçından sonra soyunan adam http://www.facebook.com/video/video.php?v=338016489823&ref=nf Takımına saldıran Fenerbahçe taraftar grubu http://www.youtube.com/watch?v=OStBzLL16Ss ARE YOU BİG PLAYER !!! http://www.youtube.com/watch?v=HWGPNZh_SA0&feature=related şimdilik hatırladıklarım, GS taraftarınında böyle olayları vardı, bursa'nın da var trabzonunda var. Diğer olayları başkaları koyar isterse, Tribünde böyle tipler, böyle apaçiler, serseriler her takımda var. Her takımın ana taraftar topluluğu eşrarkeş, beş para etmez insanlardan oluşur çünkü bir spor etkinliği, hayatlarının anlamı olmuştur. Futbolu sevmek değer vermek ayrı, onların yaptığı ayrı birşey çıkıp bir kişiyi hedef gösterip bir takımın taraftarını yargılayamazsınız. Yargılayacaksanız da bir kişi veya bir grup yüzünden önce kendi takımınıza bakacaksınız, sonra bizde yok sizde var tarzında birşey diyebilirsiniz ancak. Lakin görüyoruz ki her tarafta var bu tip adamları, bunlarla takımları yargılamak çok aptalca şeyler olup ortaya çıkıyor. Böyle kendini kandırma vs. diyip takımı savunmakta ayrı bir olay senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://www.itusozluk.com/img.php/32c27aa4d0089582db5f9cbcddeb06706369/rambo+okan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 _Tora_ said: LucifeL said: Bak şimdi ne zaman gittin o 3 deplasmana diye bende sana sorarım ben 8 senedir İnönü'ye gidiyorum artık yemediğim küfür ve yabancı madde kalmadı eğer son 5 sene içinde gitti isen o 3 maça hiç olay çıkmadı sallama derim yani. Ben çünkü Saraçoğlundaki nerdeyse her maça gidiyorum 9 sene oldu son 5 sene içinde öyle aman aman sıkıntı olmadı Kadıköyde Beşiktaş maçlarında. Ama ben daha motordan inip polis kordonuna girdip stada daha yürürken kafamıza koltuklar yağmaya başlıyor yani bu konularda hiç savunma Beşiktaş taraftarını. 1.si yazımda savunmadım her taaraftar grubunda bunlar var demek istedim artık nasıl bir at gözlüğüyle okuyorsan 2. merak etme yazım sana tarihlerini 30.11.2003 2-2 biten maç 17.04.2005 3-4lük maç istersen maç biletini de gösterebilirim hatıra olarak saklıyorum... ve o sene otobüs camları komple inmişti benim götürüldüğüm polis arabasında.. 19.11.2006 0-0lık maçta 3.nde de aynı sey oldu ve hepsinde aynı sekilde polis otobusleri taslandı... Bundan sonra ben ztn yıldırım demirören yüzünden maçlara gitmemeye başladım her sene kombine alıyordum ondan sonra alammaya başladım benim anlatmak istediğim her stadda her taraftarın yaptıgı seyi sadece bir takım taraftarına yapıormus gibi gostermesine laf ettim... İstersen bir daha oku sakin kafayla yazdığımı sonra belki özür dlersin söylediklerine ....Açıkçası beni yanlış anlamışsın sen sana saldırdığım yok ben genel konuşmadım sadece o kadar ben kendi takımım ile ilgili konuşuyorum yorumum ona yani yoksa bende biliyorum her takımda var bu ama konumuz her takım değil şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 poopla said: sene 91 bi deplasmana gittim sormayın sene 91de annen gitmiştir sen karnındasındır muhtemelen. yada portakalda henüz c vitaminiydin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bu iyiydi adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar