Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fizban said: dün bilica'nın yaptığı ne kadar "işte fenerbahçeli karaktersizliği" diye adlandırılıyorsa, o beşiktaş taraftarının yaptığı da o kadar "beşiktaşlı duruşu"dur. anlayana.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Burada genelleme yapanları suçu, takılmaması gereken adamları hala kaile almaları.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fizban said: dreagloth, bana mıydı o bilmiyorum da. dediğim olay o işte. bi tane dingilin, gerizekalının yaptığı olay tahminen 15-20 milyon taraftarı olan bir kulübe maledilir mi direk ? edilmez. bi tane kazmanın, geçen senenin -sözde- mükemmeli bu senenin foyası ortaya çıkan beceriksizinin yaptığı olay bir o kadar taraftarı olan bir kulübe maledilir mi ? edilmez.ben biyle dusunmuyorum 10 numara adam bilica. yillarca serie a da oynamis penalti noktasini eselemesi kotu bi olay degil bence.akillica.zaten cezasini hakem verir gerisini tartismak cocuk isi.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Tartışma nedir bilmiyorum da öyle bi quoteladım. Fenerliyim. Yendik. Bilica mal. Saygılar.
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 onu okuduysan onceki sayfalarda demiştim.ilk pozisyon penaltıydı.ama türkiyede verilmiyor.beşiktaş kötü oynadı ztn diye penaltı verilmemesini savunmanında saçma oldugunu söyledim ama sonuç olarak kaçan bir penaltı.taktiksel hata ve kötü bir oyun var hani burda hakem katletti denmesi saçma.beşiktaş taraftarının aklına başına toplayıp yönetime ve mustafa denizlye düzgün bir tepki vermesi lzm. bobo o penaltıyı atsaydı 1-1 bitseydi bu kadar aglanıp sızlanmıcaktı.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sondaj yapsana, sondaj yapsana, bilica ...., sondaj yapsana
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hala gozyasi var bu sayfalarda. ARTIK BAZI SEYLERI KABUL EDIN DOSTUM...
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 etmesinler azmo. obur turlu hic zevklı olmaz ki. goz yasları lazım. drama queen lazım
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 besiktaslilar dun bi de vapur batiracaklardi az kalsin, HEPSI HOLIGAN BU BESIKTASLILARIN. basarisizligin getirdigi sinir bozuklugu ve hazimsizligin sonuclari iste... ASDHFSGF
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 artık olay maç kazanmanın veya kaybetmenin ötesinde.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 olay coktan mac kazanıp kaybetmenin otesine cıktı ki. bayadır sadece aglıyosunuz
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Batuhan_BJK said: artık olay maç kazanmanın veya kaybetmenin ötesinde. abi surekli kaybedip kazanamadiginiz icin baska yere cekeceksiniz tabi.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 süreklimi kaybediyorsunuz allsen nediyon ya
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lan azmo, arabistana gittin hala iflah olmadin. birak bu fenerbahce ayaklarini.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ha bu arada, sezonun başındaki maçta beşiktaş'ın 3. gol ofsayttı, maç 0-0 ken penaltı verilmedi, emre sakatlanmışken beşiktaş ilk golü buldu. şimdi hakemin adını bulamadım ama buradan çıkarılan sonuç o hakemin şerefsiz olduğu, o zamanlar mahmut özgener'in yıldırım demirören'le kanka olduğu, yıldırım demirören'in şikeci olduğu falan mıdır ? bu mudur yani ?
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Tamam, hakem kötüydü, tamam feneri kayırdı falan filan. üstüne evet bilicanın yaptığı odunluğun, terbiyesizliğin önde gideni (ki düzgün fenerliler de söylemiş bunu, kulübe maletmeyin demiş) ama kusra bakmayın arkadaş hadi biraz objektif olalım, içinizde birazcık gurur kırıntısı, birazcık utanma bile varsa derbi maçına 8 defansla çıkacak kadar ezilip yetmezmiş gibi üstüne maçta da futbol kalitesi olarak bu kadar ezildikten sonra (üstelik karşısındakiyle aynı seviyede olduğunu iddia eden bir takım olarak) tek kelime etmeye hakkınız yok. Birazcık gurur yahu, 8 defans ne demek? FM'de bile slot yok o kadar nerdeyse. hani ofansifi geçtim oyunu çift yönlü oynayacak adam bile yok. Üstüne maç giderken kurtarmak için uğuru serdarı alıyosun holosko falan dururken kenarda. Utanır insan yahu, takımı adına utanır. Barcelona karşısına çıkan Siirt Köy Hizmetleri bile böyle kadro sürmez sahaya. Ben GS'li olarak utandım ülkemde kendini büyük takım olarak gören bir kulüp bunu yapıyor diye, kendi takımım olsa 3 gün maç tartışamazdım utançtan.
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Llama said: süreklimi kaybediyorsunuz allsen nediyon ya abi cok kotusunuz, gecen sene yanlislikla sampiyon oldunuz, kadronuz gs ve fb nin 4-5 gomlek altinda... genel olarak uzucu bir tablo. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 üstünde fenerbahçe futbol takımı formasıyla yapılan hareketi kime mal edicez? pendikspor'a mı, tarsus idman yurduna mı? taraftarlık ayrı bir olay. milyonlarcası var. ama sen üzerine fenerbahçe forması giymişsin. onun bi değeri, itibarı var arkadaşım. hatta adı konulamaz bir büyüklüğü var. sonra da fenerbahçeye mal etmeyim...
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi hala ciddi ciddi aglıyolar lan. AHAHAHAHAH
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 biz tüm fenerliler halı saha maçlarında penaltı noktası kazıyoruz, doğru tespit. bi de , QQ
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Butun takimlar ayri cirkef, demekki turkiyede futbol taraftari komple cirkef ZAAAAA
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 barbu said: abi hala ciddi ciddi aglıyolar lan. AHAHAHAHAH arkadasım takip etti isen ne fenerliyim, ne bjklı ne de gs'li. 5 mayısda urfada ifadenizi alıcaz diyim anlarsın. xD
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SEN HIC KONUSMA KANKA...
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 of trabzonlumusun ahaha. ben de cevap veriyodum :P
Öne çıkan mesajlar