sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lig sonu gelmiş halen aglıyorsunuz QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sen evindeki ligtv'yi geri ver ztn. belli oluo futboldan anlamadığın. boşuna para verme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Absolut said: Luganonunki tartışmaya bile açık olmayan bir penaltı yani onu vermemek cidden art niyetten başka birşey değil. Hadi orta hakem görmedi yan hakemin tam gözü önünde açı olarak. Ofsaytlarda milim kaçırmayan yan hakem nasılsa onu kaçırıyor yani Aziz bey gene becerdi. yan hakem de Allahlıktı.. Verdiği ofsaytların yarısı yanlış nerdeyse .. Onu da görmesini beklemiyodum haliyle de .. Orta hakem onu göremiyecekse neyi görecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 maçı sağlam galatasaraylı bir aileyle, canlı izledim. hepimizin hakem ve pozisyonlar hakkındaki görüşleri aynıydı. hatta ilk basta dedik ki lugano'nun pozisyonuna, "bunlar penaltı ama vermiyor kimse". telegol falan izlemem ben, çok şükür futboldan anlıyorum, üç beş tane saçma sapan adamın televizyonda boş boş laflar etmesine de katlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Diyorum ya otur bir daha izle madem o pozisyonu penaltıyla uzaktan yakından alakası yok çünkü. FB tv yada Antu yorumlarıyla kitleyip kalmayın kendinizi yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fbtv veya antu falan da izlemiyorum, kendi gözlerimle gördüğümü söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ilk sayfalarda ben de demiştim.luganonun pozisyonlar direk penaltı.ama genelde verilmiyor bizim ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sinad said: Herneyse gerçekten fenerlilerin canı sağolsun. Umarım bu kadar kirlenmiş bir ligin şampiyonluğunu Bursa gibi temiz bir takıma bırakmazlarda yine kendilerine yakışan bir şekilde şampiyonluk kutlaması yaparlar. Helal olsun. Zaten birçok değerden yoksun bir kulübe alnın akı bir galibiyet oldu. Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 diyecek bisey bulamayinca yok etik deger yok cirkeflik yok hakem federasyon... eheh cok komiksiniz. bukemedigin bilegi O PE CEK SIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Fenerbahçelilerin sevinmek hakkı şampiyon olmak adına önemli bir adım oldu bu maç. Ancak ben maçı saçımı başımı yolarak izledim hatta izlediğim kafe tıka basa doluydu fenerliler çoğunluktaydı ana avrat dümdüz gittim kimse dönüp ağzını açmadı. Adamlar bile izlerken hak verdiler. Beşiktaş'ın sahaya çıkardığı takım yanlıştı Mustafa Denizli maç başında inanılmaz taktiksel hatalar yaptı. Ancak maç lugano'nun yaptığı harekete penaltı verilseydi orada farklı bir hal alabilirdi. FEnerbahçe ne kadar güzel oynasada ilk yarı pozisyonları değerlendiremedi bu maça özel birşey de değil bu yani sürekli guiza'nın bu tarz olaylarını görüyoruz. 2 senedir bu tip taktikle oynuyo beşiktaş geçen sezon şampiyon oldu bu sezonda bir çok maçı kazandı. kapanıyo yakaladımı gol atıyo özellikle maçın ikinci yarılarında gol buluyor çünkü atak oyuncuları mustafa denizli 2. yarı oyuna alıyor bu maçta aynı şeyi denedi olmadı, gerçi olabilirdi de hakem Fenerbahçe'li futbolcuların voleybol oynamasına bu kadar göz yummasaydı eğer. Türk futbolu bu tip hakemlerle ilerlemez aynı şey fenerbahçe'nin başına gelseydi burdaki takımlarını savunan arkadaşlar aynı tepkileri vericeklermiydi. Derbi maçın futbolu ile konuşulması lazım yenilen yeneni tebrik etmeli güzel futbol oynadığı için. Ama Beşiktaş taraftarı göz göre göre verilmeyen kartlar,penaltılar olduğu sürece tebrikte etmez edemez. Bu tip olaylardan sonra Federasyon önlem almazsa gerekli işlemleri yerine getirmezse şike şaibe, hakem hatalarıda bitmez bu ülkede bizde zevkle futbol izliyemeyiz seneye kim kimin cebini daha çok doldurursa o şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Aziz Yıldırım açıklama yapmış beyler. CRY MORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ya o bu değil de, ne adamlar var şu dünyada. sinad said: iyi oldu fenerin yenmesi daha bi umutlandı daha bi zevkle yenicez bunları AHAHHA üzgünüm yenileceksiniz :( sinad said: Fenerlileri yine hüzün bağladı. 3 atmayız bu sefer şampiyonluk yolundasınız saygımız olur =) sinad said: Hala komplekslisiniz hala heyecanlı. Yenicez diyorum. Alışın lütfen =) Hoş 100 yıl oldu alışmanız gerekiyordu şimdiye kadar. sinad said: Sakin olun ve heyecanlanmayın. Sadece sıkı tutunun ve dişinizi sıkın. Öncekiler gibi bu da geçecek... sinad said: Yenileceğinizi anlayınca kendinizi şimdident atmin edebiliyorsunuz =) sinad said: Merak etme yazarız biz yine seni de dansöz yaparız. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o pozisyon penaltı. bide ben maçı ve özetlerini bile izlemedim o kadar isteksizdim bu derbi maçında. roma lazio maçına kitlendim. ve beşiktaş 2 penaltımı kaçırdı ? 1 tanesini kaçırdı bobo onu biliyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Kötü yönetim bekliyordum ona rağmen yeneriz diyordum da... Bu kadarına da pes. İçinize sindiyse ne mutlu size. Söylenecek birşey yok gerçekten. Bitmiş yani. Ne yaparsan yap olmaz. Adam penaltı noktası kazmış. Maç bu ya? Penaltı noktası kazıyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAMOAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ya anlarım hakem kötü yönetmiş kızarsın, oyuncular ahlaksızlık etmiş de gelip buraya sürekli trı vırı yapmanın anlamı nedir ya. sanki fener taraftarı istedi bunların olmasını ekşisözlükte sağda solda abuk subup yorumlar, işte böylesiniz siz adi adamlar yeaa şeklinde. tamam hata varsa var, sıktı ama bu konuşmalar. kazandık diye sevinen adamı bile taciz ediyorlar resmen, gsliler de her zamanki gibi fırsat bekliyormuş; onlar da susmadı bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: o pozisyon penaltı. bide ben maçı ve özetlerini bile izlemedim o kadar isteksizdim bu derbi maçında. roma lazio maçına kitlendim. ve beşiktaş 2 penaltımı kaçırdı ? 1 tanesini kaçırdı bobo onu biliyorumda. diğerini attı 1-1 fener kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yani demek istediğim 2 penaltımı verildi beşiktaşa 2sini birden kaçırdımı kazmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: yani demek istediğim 2 penaltımı verildi beşiktaşa 2sini birden kaçırdımı kazmalar 1 verildi 1 de verilmedi diye ağlanıyor verilende kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fizban said: fbtv veya antu falan da izlemiyorum, kendi gözlerimle gördüğümü söylüyorum. Geç kalmadan randevu al bi göz hastahanesinden, bi kontrol zamanın gelmiş senin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Galvatron said: fizban said: fbtv veya antu falan da izlemiyorum, kendi gözlerimle gördüğümü söylüyorum. Geç kalmadan randevu al bi göz hastahanesinden, bi kontrol zamanın gelmiş senin =) HAHAHAHAHAHAH NE KADAR MUHTEŞEM BİR ESPRİ TANRIM BU AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sinad said: Kötü yönetim bekliyordum ona rağmen yeneriz diyordum da... Bu kadarına da pes. İçinize sindiyse ne mutlu size. Söylenecek birşey yok gerçekten. Bitmiş yani. Ne yaparsan yap olmaz. Adam penaltı noktası kazmış. Maç bu ya? Penaltı noktası kazıyor ahahahbizim içimize sindi, sinmeyene gazoz ikramımızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Açık ve net, git adam gibi oyna hakemin üstünde Fenerbahçe forması olsa dahi seni etkilemez, herkes önce kendi takımına bir baksın. not: daha çok teknik direktörüne ve başkanına bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 teşkürler galvatron =)))) bu sefer küfür etmedne tepki veriyorsun ama takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar