Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Luganonunki tartışmaya bile açık olmayan bir penaltı yani onu vermemek cidden art niyetten başka birşey değil. Hadi orta hakem görmedi yan hakemin tam gözü önünde açı olarak. Ofsaytlarda milim kaçırmayan yan hakem nasılsa onu kaçırıyor yani Aziz bey gene becerdi.

yan hakem de Allahlıktı.. Verdiği ofsaytların yarısı yanlış nerdeyse .. Onu da görmesini beklemiyodum haliyle de .. Orta hakem onu göremiyecekse neyi görecek..
Sosyal ağlarda paylaş

maçı sağlam galatasaraylı bir aileyle, canlı izledim. hepimizin hakem ve pozisyonlar hakkındaki görüşleri aynıydı. hatta ilk basta dedik ki lugano'nun pozisyonuna, "bunlar penaltı ama vermiyor kimse".

telegol falan izlemem ben, çok şükür futboldan anlıyorum, üç beş tane saçma sapan adamın televizyonda boş boş laflar etmesine de katlanamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Herneyse gerçekten fenerlilerin canı sağolsun. Umarım bu kadar kirlenmiş bir ligin şampiyonluğunu Bursa gibi temiz bir takıma bırakmazlarda yine kendilerine yakışan bir şekilde şampiyonluk kutlaması yaparlar.

Helal olsun. Zaten birçok değerden yoksun bir kulübe alnın akı bir galibiyet oldu. Tebrikler

Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçelilerin sevinmek hakkı şampiyon olmak adına önemli bir adım oldu bu maç. Ancak ben maçı saçımı başımı yolarak izledim hatta izlediğim kafe tıka basa doluydu fenerliler çoğunluktaydı ana avrat dümdüz gittim kimse dönüp ağzını açmadı. Adamlar bile izlerken hak verdiler. Beşiktaş'ın sahaya çıkardığı takım yanlıştı Mustafa Denizli maç başında inanılmaz taktiksel hatalar yaptı. Ancak maç lugano'nun yaptığı harekete penaltı verilseydi orada farklı bir hal alabilirdi. FEnerbahçe ne kadar güzel oynasada ilk yarı pozisyonları değerlendiremedi bu maça özel birşey de değil bu yani sürekli guiza'nın bu tarz olaylarını görüyoruz.

2 senedir bu tip taktikle oynuyo beşiktaş geçen sezon şampiyon oldu bu sezonda bir çok maçı kazandı. kapanıyo yakaladımı gol atıyo özellikle maçın ikinci yarılarında gol buluyor çünkü atak oyuncuları mustafa denizli 2. yarı oyuna alıyor bu maçta aynı şeyi denedi olmadı, gerçi olabilirdi de hakem Fenerbahçe'li futbolcuların voleybol oynamasına bu kadar göz yummasaydı eğer.

Türk futbolu bu tip hakemlerle ilerlemez aynı şey fenerbahçe'nin başına gelseydi burdaki takımlarını savunan arkadaşlar aynı tepkileri vericeklermiydi. Derbi maçın futbolu ile konuşulması lazım yenilen yeneni tebrik etmeli güzel futbol oynadığı için. Ama Beşiktaş taraftarı göz göre göre verilmeyen kartlar,penaltılar olduğu sürece tebrikte etmez edemez.

Bu tip olaylardan sonra Federasyon önlem almazsa gerekli işlemleri yerine getirmezse şike şaibe, hakem hatalarıda bitmez bu ülkede bizde zevkle futbol izliyemeyiz seneye kim kimin cebini daha çok doldurursa o şampiyon olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o bu değil de, ne adamlar var şu dünyada.

sinad said:

iyi oldu fenerin yenmesi daha bi umutlandı daha bi zevkle yenicez bunları

AHAHHA

üzgünüm yenileceksiniz :(

sinad said:

Fenerlileri yine hüzün bağladı. 3 atmayız bu sefer şampiyonluk yolundasınız saygımız olur =)

sinad said:

Hala komplekslisiniz hala heyecanlı. Yenicez diyorum. Alışın lütfen =) Hoş 100 yıl oldu alışmanız gerekiyordu şimdiye kadar.

sinad said:

Sakin olun ve heyecanlanmayın. Sadece sıkı tutunun ve dişinizi sıkın.

Öncekiler gibi bu da geçecek...

sinad said:

Yenileceğinizi anlayınca kendinizi şimdident atmin edebiliyorsunuz =)

sinad said:

Merak etme yazarız biz yine seni de dansöz yaparız.

Yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

ya anlarım hakem kötü yönetmiş kızarsın, oyuncular ahlaksızlık etmiş de gelip buraya sürekli trı vırı yapmanın anlamı nedir ya. sanki fener taraftarı istedi bunların olmasını ekşisözlükte sağda solda abuk subup yorumlar, işte böylesiniz siz adi adamlar yeaa şeklinde.

tamam hata varsa var, sıktı ama bu konuşmalar. kazandık diye sevinen adamı bile taciz ediyorlar resmen, gsliler de her zamanki gibi fırsat bekliyormuş; onlar da susmadı bi.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

o pozisyon penaltı.
bide ben maçı ve özetlerini bile izlemedim
o kadar isteksizdim bu derbi maçında. roma lazio maçına kitlendim.
ve beşiktaş 2 penaltımı kaçırdı ? 1 tanesini kaçırdı bobo onu biliyorumda.

diğerini attı 1-1 fener kazandı
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Kötü yönetim bekliyordum ona rağmen yeneriz diyordum da... Bu kadarına da pes. İçinize sindiyse ne mutlu size.

Söylenecek birşey yok gerçekten. Bitmiş yani. Ne yaparsan yap olmaz. Adam penaltı noktası kazmış. Maç bu ya? Penaltı noktası kazıyor ahahah
bizim içimize sindi, sinmeyene gazoz ikramımızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...