Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 şimdi. ikisi arasında feci kararsız kaldım ben. arkadaşlarıma sordum yarı yarıya falan çıktı böyle, çok yardımcı oldular cidden ........ neyse belki göremediğim aklıma gelmeyen birşey söylersiniz diye açayım dedim.muhtemelen ikisi de çok eğlenceli olur ama. her zaman fasıla gidilebilir gibi.ekstra bi olayı yok. 45likte çok eğlenceli geliyo hem orası olursa oda var kapattırcam orayı rezervasyon yaptırmam gerek. böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 gogo fasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 garbage a anket acmayi nasi becerdin? daha anket bitleri server a ulasmadan buraya yonlenmis helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yaparım ben. bağlantılarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 al birini vur otekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 vur patlasin cal oynasin diyip artiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ben hiç gitmedim fasıla inanılmaz zevkli olur diye düşünüyorum ama diğeri de çok zevkli. bi de şimdi arkadaşlarım sıkılabilirler fasılda bir süre. kararsız kaldım çok fena. şuan için tek sorunum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 BENCE KIRKBESLIK http://www.mikrus.com.br/~classe35/colt45.jpg ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 çiçek pasajında değil de nevinzade de fasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ne içmek istediğine bağlı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 olay ne? uni casitlar toplantisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 çaşıtlar toplantısı olsaydı seni de çağırırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yani değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 OO MANYAK LAF MANYAK LAAAF KANKA MANYAK LAFTI MANYAK manyak nevinzade fasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 çılgın tekno parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 fasıl dediğinden nasıl bir şey beklediğin de önemli tabi. fasıl diyorlar kulağının dibinde rahatsız etmek için çalıp bahşiş alıp gidiyorlar. onu fasıl diye satıyorlar. o fasıl filan değil. eğer bozmadıysa cezayir sokakta cambazı tavsiye ederim. harika bir fasıl heyeti vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ZaugnaKhaldun said: gogo fasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Fasıl çok sıkıcı fasıla gitmeyin. Herkes sıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 fasıl sıkıcı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 çiçek pasajı direk.insanı mutlu ediyor.bir zamanlar sevginle nınını eşiliğinde rakı içmenin keyfi çok başka:) ztn rakının pc başında mp3 ile içiilmesine karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 fasıl diyosunuzda fasılada gidilecek adam seçilir. her adamla gidilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 benle gitmeyin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 nevizadeyi ben pek sevmıyorum artık ya. çiçek pasajında ceneviz meyhanesi var inanılmaz tatlı böyle herkes güleryüzlü falan çok güzel.orayı düşünüyorum. eğer fasıl olursa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar