Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ehue! ultimate spider-man cizgi filmi geliyo, sony spectecuları devam ettirmeyince haklarını kaybetmis oldu. disneyde acmış bütceyi sitediginiz gibi yapın demiş http://images.4chan.org/co/src/1271192448852.jpg mutlu oldum valla. Sony değil marvel yaptığı için istediği kadar kendi karakterlerininide kullanabilecek, adam gibi olacak oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ultimate noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Çok güzel. Acaba baştan mı alacaklar, OVA mı olacak, Ultimatum sonrası birşeyler mi olacak? Bilgi yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Adamın gögsünde örümcek var gördünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yok full zeson olucakmış ova deil, tam olarak nerden alıcaklar bilmiyorum ama muhtemelen yine origini atlayıp girerler olaya, asıl mevzu shield'la ilişkisi falan olucak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ya bu kaçıncı örümcek adam çizgi filmi? bilgisi olanlar sırasıyla, adlarını falan yazabilirler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 OVA oluyormuş: "Ultimate Spider-Man will be a unique journey exploring our favourite web-slinger as he teams up with other fan favourite Marvel Super Heroes in never before seen stories with a new life filled with great challenges, new friends, intense action and character growth," said Marvel Animation president Eric S. Rollman. OVA'dan kastım orijinal öykülerdi. Original video animation. Bendis öykü yazar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 6. sanırım bi 60lardaki var sonra, orümcek adam ve arkadasları diye bisi var, sonra 90lardaki, sonra gelecekte gecen var, gecen sene cıkan spectecular var bu 6. olucak bide live action bisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Spider-Man ile Disney kelimelerini yan yana görmek ne kadar üzücü olsa da, merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 en azından sony spider-man kadar üzücü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ultimate noluyor siz ondan haber verin arkaplan mı farklı karakterler mi farklı pp mi farklı nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 türkiyede tvde gösterilen orijinal seriden sonra bir ultimate-spider man gelmişti. Farklı bir dünyada farklı bir kıyafetle falan dolanıyordu, çok kötüydü o. O seriyi yapan kimdi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abi kimse kaede'nin soruyu cevaplalamış ya harbi fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ondan sonra gelir gökçen efendi "abi bunlar bitti şöyle yeni bi anime tavsiye etsene izlenicek" diye nah çekerim bende artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abi ultimate sole, "marvel dünyası 50 sene devam edince, her cizgi roman durmadan gecmise referanslı falan calısıcna dedilerki böle olmuyo bu iş yeni okuyucu baslıyamıyo marvel'a, o zaman bi seri cıkaralım paralel evren misali, hersey bastan alınsın modernleşsin ama temalar klasikler aynı kalsın" dediler. böl işte bastan aldılar herseyi, tabi 60ların bilim krugu anlayısıyla hikaye anlatma anlayısıyla simdininki bir değil ya, bu kafada deisiklikler oldu. ne biliyim nick fury cok kral asker>sonr kral spy olarak cıkmıs bi karakter mesela sonra iste shieldın basına geciyo orda takılıyo daha bi commando, gerilla kafalarında bi karakter normalde. ultimate'da shieldın basında ne ibliyim baskana rapor veren, secretary of defence'e rapor veren, her türlü pisliğe bulaşmış cia'in bası gibi bi herif. yine ajan falan ama fakrlı işte biraz daha günümüze uygun. Ironman yine Ironman yine alkolik yine playboy yine dallamanın mesela. böle bisiler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 o değilde ben ne zamandır ultimate spider-man çizgi romanı almıyorum yahu. cilt cilt alıyordum ben ingilizcelerini, 9. volumeden beridir takip edemiyorum, hollywood'du sanırım o volume'un ismi. gerekli şeyler ya da gon'a gelmiş midir acaba, hazır konusu açılmışken burdaki diğer bilirkişilere sormuş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Cuce said: 6. sanırım bi 60lardaki var sonra, orümcek adam ve arkadasları diye bisi var, sonra 90lardaki, sonra gelecekte gecen var, gecen sene cıkan spectecular var bu 6. olucak bide live action bisi var ilk çıkan örümcek adam var, birkaç bölümden oluşuyordu o sanırım. sonra bizde star 1'de gösterilmiş 80'lerdeki seri var 80'lerdeki serinin devamı niteliğinde spider-man and his amazing friends var 90'larda fox'ta gösterilen spider-man serisi var ondan sonra çıkan gelecekte geçen seri var mtv'deki spider-man serisi var spectacular spider-man var bunlar benim izlemiş olduklarım. izlemediğim de vardır belki hiç görmedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Marvel announced that a new series called Ultimate Spider-Man will air on Disney XD on April 1, 2012[18] Ultimate Spider-Man will be voiced by Drake Bell.[19] It will chronicle the adventures of a teenage Peter Parker and his attempts at dealing with his new abilities, his parents' legacy, and new supervillains arriving in the city. The series will involve other guest Marvel superheroes. az kaldı. Spidey is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ^___________^ Böyle oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 -Deno- said: o değilde ben ne zamandır ultimate spider-man çizgi romanı almıyorum yahu. cilt cilt alıyordum ben ingilizcelerini, 9. volumeden beridir takip edemiyorum, hollywood'du sanırım o volume'un ismi. gerekli şeyler ya da gon'a gelmiş midir acaba, hazır konusu açılmışken burdaki diğer bilirkişilere sormuş olayım. Türkiye'de çizgi roman alabileceğimiz-indirebileceğimiz- site vs var mı? bi ara arka bahçe yayıncılık vardı, herhalde çalışmıyor artık.Türkçe varsa daha makbule geçer ama bi ara orijinal serilere başlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hahaha abi stan lee sahnesi koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Galatasaray Lise'sinin yanındaki yoldan inin, sağda büyük bir çizgiroman dükkanı var. Başka yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 sippidero mannu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 abi çok güzel ya, yeni çizgi filmde JK Simmons var. "LEMOOOONS!" diye bağırasım geldi izlerken. http://www.youtube.com/watch?v=VD7mGDBCwm4 spectacular spider-man'deki sahneler çok güzeldi: http://www.youtube.com/watch?v=Sq5paawsqRw http://www.youtube.com/watch?v=CeJ1Sauv2gc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 3. bölüm kötü olmuş :( sanki deadpool'u örümcek adam kostümüne koymuşsun da yollamışsın gibi bir bölüm hazırlamışlar. spider-man 90lar > spectacular spider-man > ultimate spider-man yaş gittikçe düşüyor, 10 yaşına hitap edermişçesine. böyle bir şov yapacaklarsa direk deadpool'u oynatsalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar