Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İpini koparan binek atı yarış atlarıyla çiftleşti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buyse said:

tamam da safkanlığı nasıl bitiyor lan. öyle şey mi olur. damardan dnasına mı sokmuş atın

ya ilk yavrusunun gideri oluyor sadece diye bi geyik var bildiğim kadarıyla saf kaliteli ırklarda.
Mesaj tarihi:
valla onu bilmiyorum da .. bizim sibirya kurdu vardı sitede .. sokak köpeğiyle çiftleşmesine rağman ilk yavruları bembeyaz safkan gibi çıkmıştı mavi gözlü fln .. Sonra yine aynı köpekle çiftleşti 2. yavrular siyah fln böyle bi tane renkli gözlü yoktu .. alakası var mı bilmiyorum da bu böyle bi anı işte asdfas
Mesaj tarihi:
"cüneyt özdemir" said:

Atların sahibi canlı yayına çıkmak için 5 çuval arpa istedi.Prensip olarak para isteyen hiçkimseyi canlı yayına çıkartmadım ama arpa bir ilk

dasfads
Mesaj tarihi:
said:
Bu aygır bütün hayallerimi alt üst etti. Gece yarısı atlarımın bulunduğu arazideki çiftleri yıkırak içire girip, 5 atımla da ilişkiye girmiş. Geldiğimde çiftleşmeye devam ediyordu. Güçlükle ayırmaya çalıştım ama bana karşı koydu. Zaten yapılacak bir şey de kalmadı. Atlarımdan biri de hamileydi. Gözüm gibi baktığım, yarışlarda koşturduğum, büyük umutlar beslediğim ve iki hafta dinlendirmek için buraya getirdiğim yarış atım Happy Girl'ün soyunun safkanlığını da bozdu

offf abi...
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

aygırı dişi atların yanında ve çiftleşmeyi sürdürürken görünce dünyası yıkıldı
ipini koparan binek atı
çiti yıkarak, dişi atların bulunduğu bölümü girdi.
Durumu polise bildiren Akın, atın sahibinin belirlenmesi halinde hakkında suç duyurusunda bulunacağını
Geldiğimde çiftleşmeye devam ediyordu. Güçlükle ayırmaya çalıştım ama bana karşı koydu.

zAAAAAAAAAaaaaaaaaaa
Mesaj tarihi:
http://video.milliyet.com.tr/Magdur-atin-sahibi-kopardi_1_37590.htm
video 14 dk ama izlerken gözümden yaş geldi
atların sahibide çok kafa adam
5n1k sunucusuda krizlere giriyo gülmekten hahaha
Mesaj tarihi:
kermit said:

http://video.milliyet.com.tr/Magdur-atin-sahibi-kopardi_1_37590.htm
video 14 dk ama izlerken gözümden yaş geldi
atların sahibide çok kafa adam
5n1k sunucusuda krizlere giriyo gülmekten hahaha