Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 aşk her şeyi affeder ama bunu affetmez MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sipeyskeyk said: tam netten baktım yazıyordum, 10 metreymiş. oha, atlarken baya tırsıyoduk haklıymışız. hatta birgün bir arkadaş çıktı atlamaya, antrenör geldi tam o anda ya ordan atlarsın ya da atlamadan inersen dayak yersin demişti çocuk bismillah diyip bırakmıştı kendini ama bembeyaz olmuştu korkudan asjdaskdhaskjdas abi, bişiler demeye çalışmışsın da iki mesajdır olmamış. ne kulesi ne antrenörü WITIF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sipeyskeyk said: tam netten baktım yazıyordum, 10 metreymiş. oha, atlarken baya tırsıyoduk haklıymışız. hatta birgün bir arkadaş çıktı atlamaya, antrenör geldi tam o anda ya ordan atlarsın ya da atlamadan inersen dayak yersin demişti çocuk bismillah diyip bırakmıştı kendini ama bembeyaz olmuştu korkudan asjdaskdhaskjdasbu postu esnediğin için gözün kapalı yazmış olmalısın çünkü anlatmaya çalıştığın şeyde eksikler var abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ben eksik göremedim. @vidyo birisi yüksekliğe bakıp adamı itmeliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yandakiler heralde, olm salak misin burdan atlasan sadece kulagina su kacar diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 LucifeL said: sipeyskeyk said: tam netten baktım yazıyordum, 10 metreymiş. oha, atlarken baya tırsıyoduk haklıymışız. hatta birgün bir arkadaş çıktı atlamaya, antrenör geldi tam o anda ya ordan atlarsın ya da atlamadan inersen dayak yersin demişti çocuk bismillah diyip bırakmıştı kendini ama bembeyaz olmuştu korkudan asjdaskdhaskjdasbu postu esnediğin için gözün kapalı yazmış olmalısın çünkü anlatmaya çalıştığın şeyde eksikler var abi :) deli misiniz olum. yazmis iste adam, nesini anlamiyosunuz ? sipeyzkeyk said: atlama kulelerinin 3. katı kaç metreyse o kadardan atlıyorduk biz de antremanlarda, sonra antrenörümüz kule size yasak deyip kızıp bizi dövüyordu, tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 can havliyle tekneye yüzdü adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 can havli havli havli havli havli havli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yazar orada "ben yüzücüyüm bi fiziğim kondisyonum var görmeyin valla" demek istemiş mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yok eski sutopçuyum akıllı olun demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 AHAHAHASUD 3 metre ne yaa kayıkçıda da bitsede gitsek havası var asduygahsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kayıkla gelenlerin amacı ne adamın ölme riskini az bulup olaya heyecan katmak için girmişler herhalde tam alta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 atladıktan sonra kayıkla üstüne gidip su yüzüne çıkmasını engelliceklermiş de kayık küçük gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sipeyskeyk said: KIZI VERİRLER ARTIK BÖYLE CESUR BİR HAMLEDEN SONRA. Başarılı sdfadsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 OLM SU BETON ETKİSİ YAPMAMIŞ MI:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 vay be öldürmeyen allah öldürmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 azrailin iyi gününe denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 di mi allah baba isteseydi, kafasini kayiga carptirarak da alirdi canini. ya da lightning boltunu atardi kafasina zibauuuwn diye. edit:ünlemi sevmedim bu sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 allahın tokadı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 vaniLLe said: di mi allah baba isteseydi, kafasini kayiga carptirarak da alirdi canini. ya da lightning boltunu atardi kafasina zibauuuwn diye. edit:ünlemi sevmedim bu sefer de.isteseydi o atladıktan sonra köprüyü kafasına yıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Myshkin said: kayıkla gelenlerin amacı ne adamın ölme riskini az bulup olaya heyecan katmak için girmişler herhalde tam alta o kadar yol geldik artık bi helvanı yeriz modunda adamlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 zaza enden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 adanada boğaz köprüsü olsa ordan da atlardı. gördüm ben o potansiyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar