Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK: Manisa-Fenerbahçe

khalad

Öne çıkan mesajlar

türkiye kupası statüden ibaret birşey. son bilmemkaç yıldır (90ların ortasında kupa galipleri kupası kaldırıldığından beri) statüden başka hiçbir anlamı yok. çıkıp alamıyoruz, o ayrı. bu sene de alamayız, o da ayrı. ama biz alamayınca "türkiye kupası ne ki eki eki eki" diyecek olan insanlar şimdi çıkıp, fener kupayı alamıyo zaa diyor.

neyse.

fenerbahçe, tarihi boyunca büyüklüğünü korumuş bir takım. acı ama gerçek. böyle. hiç 15 yıl aralıksız şampiyon olamadığımız olmadı. çok kötü olduğumuz zamanlar oldu, kötü olduğumuz zamanlar oldu.

ama ~25 yaşındaki bir beşiktaş taraftarının hatırladığı (ve değerlendirmeyi bildiği) futbol geçmişinde en büyük başarısı fenerbahçe'ye karşı son 10 dakikası kalecisiz 4-3 yenmekse, oturup bir düşünmek lazım.

işte bu yüzden beşiktaş fenerbahçe'ye sataşarak büyümeye çalışıyor. başka türlüsünü bilmiyor çünkü, yöneticisi böyle gösteiryor taraftarı da bunu harfiyen uyguluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ee tamam da

kendini bilmez ve iyi beşiktaşlıların bir nebze bile sevmediği bir başkan ve yönetimi ile, yine it kopuk dolu taraftar gruplarını veya kör fanatikleri baz alarak bir takıma kin kusup, büyük değil vs. diyerek zaten en az laf attığınız o kesim kadar küçük bir duruma düşüyorsunuz.

Beşiktaş iyi yönetilmiyor, burası açık. Demirören'in ne olayı var bilmiyor kimse ama kendine düşman olarak Fenerbahçe'yi seçti, GS'yi de seçebilirdi. Demirören ve tayfası her şeye ağlıyor orası da doğru. Ama bu ağlama olayını da bahane olarak sunamazsınız. Bundan iki hafta hakemler hakemler diye ağlayıp basın toplantıları düzenleyen, Fırat Aydınus'u istifaya çağıran adamlarda Fenerbahçe başkanı ve yönetiminde önde gelen isimlerdi.

Amatör branşlarda yine Demirören'ın kişisel salaklıkları yüzünden başarısızlıklara gömülüyor Beşiktaş. Bundan birkaç sene Türkiye'de amatör branşlarda önemli bir güce sahipken Beşiktaş, Demirören'ın o bölümlere olan yatırımı kesmesiyle ve bu bölümleri kapatmasıyla zaten Beşiktaş artık yarışamamaya bile başladı bu kulvarlarda. Her şeyi geçtik son 2-3 senedir ligin en kaliteli basketbol takımlarından birini kuruyoruz, hatta bu sezon başında en iyi oynayan takım yine Beşiktaş'tı. Ama sezon başında takım kuruyorsun, sonra adamların parasını vermiyorsun, desteklemiyorsun düşüyor, ya da basketbolcular kaçıyor.

Zaten berbat bir şekilde yönetiliyor kulüp, bunu beşiktaşlılar zaten kabul ediyor. Ama çıkıpta üstte sunduğunuz gerekçeler, yok Beşiktaş küçük takım vs. feci saçmalıyorsunuz. Fanatikliğinizi bir kenara koyup mantıklı yorumlar yapmanızı zaten beklemiyorum fakat Beşiktaş'a küçük takım demek ve bunu savunmak çok başka bir kafanın eseri, trolleyen bazı adamları saymıyorum.

Beşiktaş büyüktü evet ama büyükler arasında her zaman arkaplanda kaldı. Çünkü Beşiktaş'ın amacı zaten sadece futbolda başarı değil, türk sporuna sporcu yetiştirmektir. Hal böyle olunca tarihinin büyük bir kısmında zaten Fener-GS kapışmasına vs. dahil olmadı. Eee BJK gerçek özelliğini kaybettikten sonra da kendini bizde çok çok büyüğüz, bizde variz demeye getirmeye çalıştı. Bunu da aslında BJK değil, Demirören yaptı nitekim ona kadar kulübün bu kadar büyük takıntısı yoktu.

Ben kendimi bildim bileli bir Beşiktaş'lıyım, bizim takımında fanatikleri falan hariç hiçbir kimsenin böylesine kör bir biçimde takımını desteklediğini görmedim. Beşiktaşlılık duruşu falan geyiğine getirmiyorum olayı, yani ne bilim bizim taraftarda garip bir taraftar, bir kısmı it kopuk, büyük bir kısmı da sadece takımı sevdiği için takip ediyor maçları vs. ortası yok gibi birşey. Zaten sorunlarda aslında burada çıkıyor, takımı doğru düzgün insanlar değil, it kopuk sahiplenmeye çalışıyor. O zamanda diğer takımlara kozlar geçiyor vs.

Yani herşey yine Demirören'e bağlanıyor, büyük ihtimal ajan tarzında birşey, kulübü dağıtmak ve batırmak için gönderilmiş. Yoksa bu adamın yaptıklarının başka mantıklı bir açıklaması yok ...

Böyle işte, uzun ve karışık oldu neyse
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

mokoko said:

khalad said:

Fistan said:

5yildir galibiyetiniz yok kadikoyde.

5 yıl önce öyle galibiyet aldıkki aradaki 5 yıla bedel.

işte bu yuzden kucuk takım bjk.

Bu duruma göre gs de küçük takım saraçoğlunda 10 senedir galip gelemiyor yazık.

kadıköyde galip gelememek küçük takım yapmıyo en son alınan galibiyeti 5 yıllık galibiyete saymak yapıyo
heee gsde büyük takım değil o ayrı bi konu:D
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de darkrider sorun o.

demirören kötü kaka çirkin pis falan. e iyi de, bütün taraftarlar (en azından bu forumdaki, ekşi sözlükteki vs takip ettiğim yerlerdeki) genel olarak birer "yıldırım demirören"e dönüşüyorsa bu işte bir sorun var.

takım mı kötü ? git o zaman yeter yıldırım demirören de. niye ZAA fener demeye geliyorsun ki, daha iyi bir iş yok mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaa fener diyenlerin zaten demirören'den farkı yok ki, sorunda bu zaten dediğin gibi, taraftarın bu it kopuk kısmı iyice yönetime benzemeye başladı.

2 sene ağladılar yeter demirören diye, kötü bir sezonun ikinci yarısınında yarısında adam gibi oynayarak bir şampiyonluk kazandık, herşey unutuldu.

Adam tekrar başkan seçildi, herşey unutuldu.

Beşiktaş'ta bazı şeyler sürekli unutulduğu için kulüp bu kadar düştü zaten, bir yerde taraftarın dur demesi gerek ama dur diyebilecek seviyede olan taraftarlarında, diğer kesimle karşılaştırıldığında hiçbir gücü yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldırım Demirören ajan falan değil sadece beceriksiz bir adam. Beşiktaş başkanı olmadan önce kendi şirketlerinden 3 tanesini batırmış bir adam bu. Erdoğan Demirören şirketten kovuyor ve Beşiktaş'ı oyuncak olarak veriyor. Zaten bu kadar yükselmesinin başkan olmasınında sebebi babasıdır. 80 lerde beşiktaş'ın büyük bir borcunu kapatmış yanlış hatırlamıyorsam Erdoğan Demirören o sayede işte kıramayıp bu adamı yönetici sonrada bu durumlara getirdiler. Aklınca Beşiktaş'ta Aziz Yıldırım politikası güdüyor. Kulubü kendine borçlandırma falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

iyi de darkrider sorun o.

demirören kötü kaka çirkin pis falan. e iyi de, bütün taraftarlar (en azından bu forumdaki, ekşi sözlükteki vs takip ettiğim yerlerdeki) genel olarak birer "yıldırım demirören"e dönüşüyorsa bu işte bir sorun var.

takım mı kötü ? git o zaman yeter yıldırım demirören de. niye ZAA fener demeye geliyorsun ki, daha iyi bir iş yok mu ?
kimse kusura bakmasın ama bjk nın taraftar portföyü sinad gibi aamlardan oluşuyor ve bunlarda kaçınılmaz oluyor en güzeli görmezden gelmek
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Hiçbir iş gelemez. Kurallar çerçevesinde oldukça istediğim yere istediğim gibi yorum yaparım. Yıllardır böyle yapmıyor musunuz? O zaman bayraklar koyalım eskisi gibi kimse o takım dışında yorumda bulunmasın. Nerede var tahrik edici bir mesaj? Yeneriz demem gücüne mi gidiyor?
Fanatizm bu kadar kemirmesin beyninizi.

Kuralları "küfür etmedim o zaman banlayamaz" sandığınız sürece daha çok başınız ağrır. Kuralları biz belirliyoruz bildiğin gibi, ben de milleti provoke ederken aşırıya kaçmana dair bir uyarıda bulundum, bu da bir bölüm kuralı. harry küfür mü etti de banlandı? Uyarıyı kaale alıp almamak sana kalmış, biz aldığını kabul eder ve ona göre işlemini yaparız :p

Manisa maçının konusu neden 5 sayfa BJK topiğine dönüştü onu da bilemedim, pek bir gereksiz olmuş. Diğer taraftan devam edersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...