Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karabükspor Süper Ligde

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

10 yıl önce mi ne yine süper ligdelerdi, son maçlarda tribünleri doluyormuş bakalım.

buca da artık çıktı gibi büyük bir aksilik olmazsa, haftaya adana deplasmanda konya ile oynuyor konya puan alır herhalde. playofftan da bir izmir takımı çıkarsa bal şeker.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel oldu yeni bir takım süper ligde. Bu yıl gelicek ciddi yayın geliri de göz önüne alınırsa umarım kalıcı olurlar.
Ayrıca İzmir'e de yazıklar olsun, daha doğrusu Göztepe'ye, Karşıyaka'ya.
Bucaspor güzel birşey başarıcak gibi duruyor. Ama ben hala Şu İzmir'deki takımların bir elbirliği yapıp güçlü bir takım oluşturmaları taraftarıyım.
Güçlerini birleştirseler Trabzon'dan yada Bursa'dan daha altta kalıcak bir şehir değil İzmir.
Sosyal ağlarda paylaş

heh bi karabüklü ve karabükspor taraftarı olarak benim açmam gerekirdi bu topici ama kimse sallamaz diye açmadım :p

taraftarı kesinlikle ateşli. Mavi Ateş taraftar grubu. Her maç stadı dolduruyor taraftar, stad küçük ama olsun. Deplasmanalarada geliyorlar. Youtube da videoları var.

Öncelikle Emenike'yi satın almaları lazım. Kadrıyu korumaları lazım. Ligin ikinci yarısı mağlubiyetimiz yok. Bi ara 4 maçta 16 gol filan atmıştık. deplasmanda 5-6 atıoduk. inanılmaz bir performans sergilediler. Bank Asya 1. Lig'in biraz zevkini kaçırdılar. Fazla iyi geldik oraya :D Çoğu Süper Lig takımından da daha iyiler.

Seneye umarım iyi işler yaparlar.

Ayrıca Kardemir Karabükspor sadece :)
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

heh bi karabüklü ve karabükspor taraftarı olarak benim açmam gerekirdi bu topici ama kimse sallamaz diye açmadım :p

taraftarı kesinlikle ateşli. Mavi Ateş taraftar grubu. Her maç stadı dolduruyor taraftar, stad küçük ama olsun. Deplasmanalarada geliyorlar. Youtube da videoları var.

Öncelikle Emenike'yi satın almaları lazım. Kadrıyu korumaları lazım. Ligin ikinci yarısı mağlubiyetimiz yok. Bi ara 4 maçta 16 gol filan atmıştık. deplasmanda 5-6 atıoduk. inanılmaz bir performans sergilediler. Bank Asya 1. Lig'in biraz zevkini kaçırdılar. Fazla iyi geldik oraya :D Çoğu Süper Lig takımından da daha iyiler.

Seneye umarım iyi işler yaparlar.

Ayrıca Kardemir Karabükspor sadece :)
ben eski '98-'99 sezonu için adını söyledim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...