Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Evet ilk gelen bu akşamki 3-0'lık galibiyetiyle karabük oldu. Umarım renk katarlar. Taraftar durumu nasıl bu takımın bilen var mı? http://ligtv.com.tr/LigPuanDurumu.aspx?l=3 buca da 4 haftada 5 puan farkı kapattırıp 3. olmazsa gelecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sevindim çıkmalarına taraftarıda her maç dolduruyordu stadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Öyle ya da böyle bi izmir takımı geliyo bu sene ona sevindim ^_^ Karabüke de tebrikler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 10 yıl önce mi ne yine süper ligdelerdi, son maçlarda tribünleri doluyormuş bakalım. buca da artık çıktı gibi büyük bir aksilik olmazsa, haftaya adana deplasmanda konya ile oynuyor konya puan alır herhalde. playofftan da bir izmir takımı çıkarsa bal şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bi gevur izmir eksikti ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kardemirçelik karabükspor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oley be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Abi Karabük'ün gelmesi çok iyi oldu inşallah Bucaspor Karşıyaka el ele gelsinler süper lige özellikle Karşıyaka İzmirli değilim ama Karşıyaka-Göztepe maçı izleme şerefine nail olmuştum ve hayranım Karşıyaka'ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 karşıyaka zor çıkar biraz, en iyi ihtimalle altayı playoff finaline taşırlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 viiy giresun da 3 puanla potanin disinda su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Red said: kardemirçelik karabükspor :)hayır :) kardemir demir çelik karabükspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 o kadar hatırlamısım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 futbolcu kartlarınd bıyıklı bir abi vardı hseyi mi ne en çok o çıkardı hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ah bee dardanel düşmese bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 zeytinburnudan son saniye golü yiyip düşmüşlerdi hafızam yanıltmıyorsa. hatta o maçta sol bekleri hakan ünsal idi. bi de bunlarda siyahi bir futbolcu var seneye bjk ya da fb deli paralar döker o adam tsl'de de attıkça gollerini. ama stadları baya kötü. kapasite falan çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 karşıyaka çıksa ülkede sağlam stad kalmaz sdf olsun gene de çıksınlar eğlenceli olur belki ben bile takip etmeye başlarım futbol felan heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 goztepe ye noldu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Güzel oldu yeni bir takım süper ligde. Bu yıl gelicek ciddi yayın geliri de göz önüne alınırsa umarım kalıcı olurlar. Ayrıca İzmir'e de yazıklar olsun, daha doğrusu Göztepe'ye, Karşıyaka'ya. Bucaspor güzel birşey başarıcak gibi duruyor. Ama ben hala Şu İzmir'deki takımların bir elbirliği yapıp güçlü bir takım oluşturmaları taraftarıyım. Güçlerini birleştirseler Trabzon'dan yada Bursa'dan daha altta kalıcak bir şehir değil İzmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 heh bi karabüklü ve karabükspor taraftarı olarak benim açmam gerekirdi bu topici ama kimse sallamaz diye açmadım :p taraftarı kesinlikle ateşli. Mavi Ateş taraftar grubu. Her maç stadı dolduruyor taraftar, stad küçük ama olsun. Deplasmanalarada geliyorlar. Youtube da videoları var. Öncelikle Emenike'yi satın almaları lazım. Kadrıyu korumaları lazım. Ligin ikinci yarısı mağlubiyetimiz yok. Bi ara 4 maçta 16 gol filan atmıştık. deplasmanda 5-6 atıoduk. inanılmaz bir performans sergilediler. Bank Asya 1. Lig'in biraz zevkini kaçırdılar. Fazla iyi geldik oraya :D Çoğu Süper Lig takımından da daha iyiler. Seneye umarım iyi işler yaparlar. Ayrıca Kardemir Karabükspor sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 hadi bakalım bucaspor sıra sende formamı da aldım çık super lige kompinemide alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 BiTcH_oFBaT said: heh bi karabüklü ve karabükspor taraftarı olarak benim açmam gerekirdi bu topici ama kimse sallamaz diye açmadım :p taraftarı kesinlikle ateşli. Mavi Ateş taraftar grubu. Her maç stadı dolduruyor taraftar, stad küçük ama olsun. Deplasmanalarada geliyorlar. Youtube da videoları var. Öncelikle Emenike'yi satın almaları lazım. Kadrıyu korumaları lazım. Ligin ikinci yarısı mağlubiyetimiz yok. Bi ara 4 maçta 16 gol filan atmıştık. deplasmanda 5-6 atıoduk. inanılmaz bir performans sergilediler. Bank Asya 1. Lig'in biraz zevkini kaçırdılar. Fazla iyi geldik oraya :D Çoğu Süper Lig takımından da daha iyiler. Seneye umarım iyi işler yaparlar. Ayrıca Kardemir Karabükspor sadece :)ben eski '98-'99 sezonu için adını söyledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 o zaman adında kardemir var mıydı ki? Demir-çelik karabük değil miydi adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Kardemir demir-çelik karabükspor'du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 evet çok net hatırlıyorum hatta ercan taner'in ağzından çıkan bu söz öbeğini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar