blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Eksik olabilir liste. Ankette yoksa tercihiniz belirtirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oha çok zor soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 eskiden potato wedges'ı kızartma yaparlarken pizza max favorimdi. ne zamanki fırında yapmaya başladılar bi kere bile yemedim. eğer fast food yiceksem %90 burger yiyorum. burgerden bıkıncada dominos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 burger dominos subway üçününde yeri ayrı benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dominos diyenleri anlamiyorum gerçekten. Hesaplı yada hızlı getirebilir ama tat olarak cok daha iyi fastfood pizzacılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Bi ben McDonalds demişim :D Damak tadıma hiç uymuyor Burger ya. McDonalds'ı çok daha fazla beğeniyorum. Pizzaya gelirsek Pizza Hut en güzeli bence lezzet olarak ama dublex hamur arasında cheddar ile dominos yönetir. Sadece cheddarlı dublex olayı var diye dominos yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 subway diyen köylüler kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 subway diyen köylü mü olur la? saçmalama benim bitanesi onlardan ve şuan deli gibi anadolu yakasında subway arıyorum sanırım hepsi kapanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 eskiden mc i severdim.şimdi direk burger.hatta biraz once steakhouse söyledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Masticore said: dominos diyenleri anlamiyorum gerçekten. Hesaplı yada hızlı getirebilir ama tat olarak cok daha iyi fastfood pizzacılar var. ya pizzada ben sanmıorm cok fazla bi tad farkı olacağını. dominos hızlı servisiyle 2 3 adım one geçio bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Böyle yanık gibi issli oluyo ya, türk halkı onu çok seviyo sanırım burgerda. Ben hiç sevmiyorum onu işte :D kokoreçte de şampiyonu tek geçerim mesela sacda yaptığı için genelde, kömürde pişince o is aroması geriyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 schlotzsky's - ama pizzalar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 schlotzsky's 'in sandviçleri güzeldi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 schlotzsky's pahalı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kokoreç şampiyonda deil sokakta yenir.bilinmeyen yerlerde yenir.şampiyonun kokoreçi midemi bozuyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Masticore said: dominos diyenleri anlamiyorum gerçekten. Hesaplı yada hızlı getirebilir ama tat olarak cok daha iyi fastfood pizzacılar var. belki little SEZAR olabilir..bşkada yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 @Red: Bende de tam tersi işte. Şampiyon'da mis gibi sacda yiyiorum diğer yerlerde hep bi is tadı arada çıkmaması gereken parçacıklar falan :D of zaten 1,5 sene oldu yemeyeli, 2 hafta içinde yiyebiliyo olcam sanırım yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 busırada listede göremedim ama patatesi tek başına yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 evet arby's i unuttum. o da candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 subwayin ekmekleri dışında özel bir tadı olan bişeyi yok ki al cavdar ekmegini doldur evde salam kaşar aynı tadı yakalarsın olayı ekmek olan bi fast food ama türkiyede yeteri kadar ekmek çeşitleri bile yok ayrıca yurt dışında ucuzlugu ile fakir doyuran fastfood diye geçer ama türkiyede nedense pahalı bu nedenle zaten ne giden var ne gören şeklinde olunca dogru düzgn şubesi bile kalmadı tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 arby's listeye bilerek konulmamış..arby's var bi de diğerleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 xaty said: schlotzsky's 'in sandviçleri güzeldi gerçekten aynen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 adamınbiri said: subway diyen köylü mü olur la? saçmalama benim bitanesi onlardan ve şuan deli gibi anadolu yakasında subway arıyorum sanırım hepsi kapanmış caddebostanda olmasi lazim subway. bide ates beni cagiriyor oyum kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 cok fazla fast food sevmesem de arby's derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Arby's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar