Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Level'ın ağustos sayısını aldım,online bölümüne bakarken bizim city of heroes'u gördüm. İyi hoş fakat nedense city of heroesla ilgili gerçekleri yazmamış,aksine sanki firmadan para almış gibi; aldatıcı bir bölüm hazırlamışlar. Koydukları ss'ler city of heroes'dan değil,Ekim 2005'de çıkacak olan "city of villains" 'den. Oyundaki pvp eksikliğinden hiç bahsedilmemiş,aksine "oyuncular arası büyük çaplı savaşlar yok" gibi yuvarlak bir cümle yazılmış,o da sonra biri gelip bişeyler demsin diye yazılmış heralde. Direk pvp eksik falan yazmamışlar. Bu oyun çok güzel fakat herkesin sıkılmadan uzun süre oynayabileceği cinsten değil çünkü henüz pvp yok,Pvm biryere kadar idare ediyor fakat bayıyor tabiki. Bunu kendileride biliyor olmamılar fakat neden böyle birşey yaptıklarını anlamadım. İnsanlar levela güveniyor,leveldan bakıp alıyoruz oyunlarımızı.50$ az bi para değil...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 50$ yarasın :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bende senin bunu neden CoH bölümüne deilde buraya açtığını anlamadım :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Çünkü anafikir coh değil,level :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 emotionlar cok güzel oyunda ayrıca asıl oyun 14 ten sonra başlıyor :) (yuvarlak yazdığına göre) oyunu biraz fazla iyimser yaklaşmış bu kadar cok artısı var ama - side var onları yazmamış heh belkide para almışlardır kim bilir :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Siz hala leveli anlayamadınız mı?Adamların oyun tanıtırken tek bir faktör var oda firmanın ve sponsorlarla olan ticari anlaşmalar...O yüzden hiç şaşırmadım.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Heh konu dışı ama yararlanmak lazım :). 79 adet Level satıyorum, ilgilenen?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 saçmalamayın türkiyedeki bi dergi ne kadar yarar sağlayabilir ki elin oyun yapımcısını yücelterek ? olsa olsa avaturk desteklidir dicem de yine kulağa komik geliyor bence.öyle bi dertleri olan insanlara iki taraf da benzemiyor.oyun da o kadar rezil birşey değil belirli bir kitlesi var sonuçta. bunun sebebi büyük ihtimalle oyunu alıp oynamak yerine başka bi siteden inceleme araklanmış olmasıdır, en mantıklı bu gibi geliyor bana. e tabii Sabo yazıyor olsa online oyunu oynayarak yazı yazardı hehe.Sabo bi işe yara da yaz bişeyler level a yaw.. geçen 2002 ağustos levelını buldum bi baktım magic online, bi baktım sabo.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Sabo'nun CM ve Fifa'dan başka bir şey yazdığı yokki.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Patide leveldan sabo var işte o yorum yapsın bakalım gerçek LvL_Sabo ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 büyünce topçu olacakmış ondandır :P[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Daha öncede yazmıştım Level almama ragmen(ki geçen aydan beri almıyorum)eski tadı kalmadı,bu söylediğiniz olay başka oyunlar içinde oldu,okurken daha önce oynamış olup ala ala gerçekten öylemiydi dediğim;ama olay para değildir bence bir patininde dediği gibi kopyala/çevir/yapıştır olabilir sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bence dergi almak gereksiz. Internette 100 tane site var. Demo için alıyorsanız bilemiyeceğim ama :) Gerçi internetten de çekebiliyorsunuz tüm demoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 levelın eski tadı pek kalmadı hakkaten de... ama hala alıyorum alıştım bi kere:) o çeviri olayı oyun tanıtımlarında oluyorsa hiç iyi olmuyo hakkaten bence hata ediyolar.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ben de alıştım onun için devam ediyorum fakat dergi kağıdıyla internet ortamı karşılaştırılamaz bile. Sadece dergiden okumak bile bana zevk veriyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Levelı halen alırım ve okurum. Beğendiğim bi dergi gerçekten güzel bi yazar ekibi var. Ele aldıkları oyunlar falan filan. yane 10 üzerinden değerlendirsem benden çok rahat level hit ödülünü alırlar :D. Amaaaa... Avatürkün açılmasından sonra sanki biraz onların baskısı altında kaldılar onlarla ortak çalışalım derken. Ya sanki artıkın şöle oluyor. Avaturk diyorki ben bu oyunu getirdim aman şunu tanıt elimde kalmasın... Bu arada sananede aynı duruma düştü yane... Daha sonra güzel dedikleri oyunlara gelince ben level'ın 80 üzeri veripte beğenmediğim oyunu hatırlamıyorum hiç. (bu arada yeni puanlama sistemleri hiç hoşma gitmior.) Neyse daha yazıcaktım ama vazgeçtim bunlar tamamen benim şahsi fikirlerim. Ha bide şunu eklemeliyim Avatürk'e falanda karşı değilim gerçekten inanılmaz bir kaynak özellikle türkiye gibi bi ülkede orcinal multiplay oyunları getirerek çok makbule geçtiler kendileri. [signature][hline]Like Chef Says. O yeah... [Bu mesaj Zerokull tarafından 01 Ağustos 2004 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Aylar önce avatürk için bunları söylediğimde bana gülmüştü bazı arkadaşlar.[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Sensible, 01 Ağustos 2004 05:28 tarihinde demiş ki: Çünkü anafikir coh değil,level :) ana fikir level değil bir bilgisayar oyunu... level bir bilgisayar dergisi coh da bir bilgisayar oyunu.. ya ısrarla diyorum nolur bir bölümü ilgilendiren topicleri o bölüme atın diye. konu dışındaki adam pvp'den ne anlıycak. mmorpg'den ne anlıycak.. PvP, MMORPG gibi şeyleri PC Oyunları bölümünde konuşursun.. CoH oyununu ise CoH bölümünde konuşursun.. Konu dışında değil. gene "çok kişiyi ilgilendiriyor o yüzden konu dışına açtım" durumu..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: SilphatosIce_, 01 Ağustos 2004 12:59 tarihinde demiş ki: Ben de alıştım onun için devam ediyorum fakat dergi kağıdıyla internet ortamı karşılaştırılamaz bile. Sadece dergiden okumak bile bana zevk veriyor. kesinlikle +1 sırf "bu oyunda atlama var" "bu oyunun konfigirasyonu şu" "tamam o zaman oyunun notu budur" diyen sitelerle, Level gibi pc oyun tanıtan dergiler kıyaslanamaz bile, ayrıca elinde tutuyorsun, habire internet sitesine gidip aramak zorunda değilsin.. said: kawa, 01 Ağustos 2004 11:54 tarihinde demiş ki: Siz hala leveli anlayamadınız mı?Adamların oyun tanıtırken tek bir faktör var oda firmanın ve sponsorlarla olan ticari anlaşmalar...O yüzden hiç şaşırmadım. o dediğini asıl pcgamer yapıyordu.. level dergisi ise, oyunu tanıtanın görüşlerine yer veriyor.. oyunu tanıtan da zaman kısıtlığından 3-4 ay 24 saat CoH oynayamamış, diğer MMORPG'leri sizin kadar detaylı inceleyememiş olabilir.. adam sizin kadar mmorpg bilmiyor olabilir.. kendinizden bu kadar eminseniz, adamların mmorpg'leri bilmediğini söylüyorsanız, bir sürü mmorpg oynamış ve oyunları ezberlemiş, bu yüzden o yazarlardan iyi şeyler yazabileceğinizi savunuyorsanız, buyrun meydan sizin, freelancer yazar olabilirsiniz, zor birşey değil, sadece yazı yazıcaksınız... hem para da veriyorlarmış... gidin başvurun mmorpgleri tanıtın, insanlar mmorpg hakkında gerçekçi bilgiler edinsin[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Ağustos 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 eğer o oyunu tanıtıosa o oyunu adam g,ibi oynamasını beklerim,zamanı olmamaıştır fln yanlış,adamın işi bu,ii niyetli olsun olmasın para kazanıo o işten,o zaman hakkınıvermeli,demiyorumki villalarda oturup ferrarilerle geziolar,ama 5 kurus kazansa (ki çok daha fazlasını kazanıola inanın)yine adam gibi yapmalı işimni,eskiden alırdım lvl'ı 2002nin ortalarında ne b,lim eski tadı vermemeye başladı,almadım,hala almıyorum,arada sırada arkadaştan otlanıyorum,ucuz bir dergi değilki.ben bunu zamna yeersizliğpinden ıyunu adam gibi incelemeden yaptıkları biryorum olduğuna inanmak isterim çünkü bazıloarınızın dediği gibi avaturk vveya başka bir firmanın bi tarafını yalamak için yapmışlarsa o zman suratlarına tükürmelmesini hakederler.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ana fikir burda level ayni şeyi dandik microsoft oyunlarinda da gorebilirsin ne yapacaz simdi her oyun için gidip tek tek başlik açacak miyiz? Sponsorluk ve reklam gelirlerini bi kenera atmazlar para almiyor demek komik kim sponsorunu sinirlendirmek ister bi düşün mantikli konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben de diyorum ki, mmorpg (veya diğer incelemeleri) rezalet buluyorsanız, yazar olun, iyi yazarlardan faydalanalım..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bende diyorumki Bonecim ne bir konu hakkında çok bilgili olmak nede bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan birşeyler yazabilmek yazarlıktır. Yazarlık her ikisini birden yapmak aynı zamanda dürüst ve yaratıcı olabilmektir. Bu nedenledirki her insan yazdığı yazıyı bıraktığı bir iz olarak kabul etmeli ve sorumluluğunu bilmelidir. Buradan kelli ben yazar olucam çok iyi biliyorum diyen insanlardan belki 100 tanesinde 1 tanesi bu işi gerçekten becerebilir. Aynı şekilde yazar olmuş olanlardanda.[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Sadece Level degil piyasadaki butun dergilerin(oyun,internet,bilgisayar,moda,tasarim,magazin,vs,..) bu politikayi izledigine inaniyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Cd-, 01 Ağustos 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Patide leveldan sabo var işte o yorum yapsın bakalım gerçek LvL_Sabo ise. bu nedir yahu nedir. aygh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar