Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paranormal Activity 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gayet komik. ilki yeterince sıkıcıydı ve korkutacak en ufak bir öğe yoktu. bir de ikincisini çekiyorlar. bu filmin ikincisimi olur yani mantık nerde. bütün yola çıktığı ana fikirden ayrılıyor ikinci filmi çekerek.
Mesaj tarihi:
İnançlı insanlar için çok korkutucuymuş ya. Böyle sağlam Müslüman olup cinlere falan inanan bazı tanıdıklarımdan uyuyamadıklarını falan duymuştum. Ben ise "bu ne lan lol" deyip geçmiştim yani. Ama belli bir kesim için çok korkutucu bir film orası bir gerçek
Mesaj tarihi:
selam,

cinlerle falan ilgim yoktur, gecenin 3ünde evde tek başıma izledim, korktum, izledikten sonra evdeki tıkırtılara falan konsantre oldum buzdolabından falan korktum.. öyle işte.. bazı arkadaşlarım var, böyle şeylere acayip inanan, hatta beni hiç etkilemeyen korku filmlerinden falan korkan, onlar grup olarak sinemaya gitmişler hiç etkilenmemişler gülmüşler falan hehe diye. öyle işte.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
O kadar popüler oldu ki ya çok korkunç ya çok iğrenç, twilight gibi bunu da izlemiyeceğim iki türlü de bir şey kaybetmemiş olacağım :P (evet trailerdan tırstım ve evde tekim)
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk film gayet de korkutucuydu, sahsen kendi adima soyluyorum bi sure uyumakte zorluk cektim. Gerçi Chucky serisinde bile gerilen biri oldugumdan bu biraz da tirsak kisiligimden kaynaklaniyor olabilir..
Mesaj tarihi:
Yurt arkadaşım cinlerden felan korkan bir tipdi :), gün boyu böyle sinir ederdi beni ama gece olunca özellikle uyku zamanı yatağına yatınca, ziya (ismi) istersen sana birkaç cin hikayesi anlatayım derdim adam resmen ağlak moda geçerdi abi lütfen gibisinden.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
SAKIN İZLEMEYİN GODZİLLA VS KİNGKONDDAN SONRA İZLEDİĞİM EN KÖTÜ ROMANTİK KOMEDİYDİ.

ciddiyim.

iğrenç bir başlangıç, aptal ötesi bir son, 0dan epsilona tırmanan bir gerilim aptal bir hikaye, gerizekalı bir mantık kurgusu.
Mesaj tarihi:
hatta yönetmene mail atmayı düşünüyorum izlediğim en kötü romantik komediydi umarım bir daha hiç film yapmazsın diye.

bu filmden korkanlar da hayatlarında ilk defa korku filmi izliyorlardır bence.
Mesaj tarihi:
Bana inanmıyorsanız:

http://messages.movies.yahoo.com/Movies/Films/threadview?m=tm&bn=12172484-hv1809973209f0&tid=61&mid=270&tof=3&rt=2&frt=2&off=1

http://www.imdb.com/title/tt1536044/

SAKIN GİTMEYİN para kazanmasın bu kabız Tod Williams
Mesaj tarihi:
Boşa veryansın ediyorsun. İlk filmin süper korkunç bir film olduğunu, mükemmel bir sonu olduğunu düşünenler var. Sinema öyle birşey sonuçta. Van Helsing efekti :P
  • Yeni Oluştur...