blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 22 Ekim 2010 Yönetmen: Tod Williams http://paranormalactivity2.movie-trailer.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gayet komik. ilki yeterince sıkıcıydı ve korkutacak en ufak bir öğe yoktu. bir de ikincisini çekiyorlar. bu filmin ikincisimi olur yani mantık nerde. bütün yola çıktığı ana fikirden ayrılıyor ikinci filmi çekerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 İnançlı insanlar için çok korkutucuymuş ya. Böyle sağlam Müslüman olup cinlere falan inanan bazı tanıdıklarımdan uyuyamadıklarını falan duymuştum. Ben ise "bu ne lan lol" deyip geçmiştim yani. Ama belli bir kesim için çok korkutucu bir film orası bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 selam, cinlerle falan ilgim yoktur, gecenin 3ünde evde tek başıma izledim, korktum, izledikten sonra evdeki tıkırtılara falan konsantre oldum buzdolabından falan korktum.. öyle işte.. bazı arkadaşlarım var, böyle şeylere acayip inanan, hatta beni hiç etkilemeyen korku filmlerinden falan korkan, onlar grup olarak sinemaya gitmişler hiç etkilenmemişler gülmüşler falan hehe diye. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ben kafam güzelken izlemiştim. çok pis kitlenmiştim. etkisi sürmüştü bi kaç gün. aynı modda izleyebilirim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Alın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 2 kadeh içtik diye.. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 YAT YAT YAT YAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ben ilkini kerimle izlemistim;kerimin yanındayken şeytan gelse korkmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 çok sıkıcıydı lan ilk yarısında çıkmıştım birinci filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ilkini izlerken yarısında çıktım sonra diğer yarısında girip sinemanın perdesine işedim işte aktivite böyle olur diyerek hehe:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=07XbSk7Rjt4&playnext_from=TL&videos=0g51OiyqiFQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ayaga kalkan bebek cok urkunctu trailerda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 O kadar popüler oldu ki ya çok korkunç ya çok iğrenç, twilight gibi bunu da izlemiyeceğim iki türlü de bir şey kaybetmemiş olacağım :P (evet trailerdan tırstım ve evde tekim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 süper. izlenir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 1. filmi şimdi izledim gayet güzeldi.. geriyor insanı.. tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Filmi izlerken korktugum söylenemez ama izledikten sonra yalniz uyumaya calismak paha bicilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 korku filmlerinin amacı hatun korksun kucağa düşsündür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ilk film gayet de korkutucuydu, sahsen kendi adima soyluyorum bi sure uyumakte zorluk cektim. Gerçi Chucky serisinde bile gerilen biri oldugumdan bu biraz da tirsak kisiligimden kaynaklaniyor olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi anlamadım ben. zaten korkunç olan tarafı hiçbişeyin görünmemesi değilmiydi. kız nerden çıktı ordaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Yurt arkadaşım cinlerden felan korkan bir tipdi :), gün boyu böyle sinir ederdi beni ama gece olunca özellikle uyku zamanı yatağına yatınca, ziya (ismi) istersen sana birkaç cin hikayesi anlatayım derdim adam resmen ağlak moda geçerdi abi lütfen gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 SAKIN İZLEMEYİN GODZİLLA VS KİNGKONDDAN SONRA İZLEDİĞİM EN KÖTÜ ROMANTİK KOMEDİYDİ. ciddiyim. iğrenç bir başlangıç, aptal ötesi bir son, 0dan epsilona tırmanan bir gerilim aptal bir hikaye, gerizekalı bir mantık kurgusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hatta yönetmene mail atmayı düşünüyorum izlediğim en kötü romantik komediydi umarım bir daha hiç film yapmazsın diye. bu filmden korkanlar da hayatlarında ilk defa korku filmi izliyorlardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bana inanmıyorsanız: http://messages.movies.yahoo.com/Movies/Films/threadview?m=tm&bn=12172484-hv1809973209f0&tid=61&mid=270&tof=3&rt=2&frt=2&off=1 http://www.imdb.com/title/tt1536044/ SAKIN GİTMEYİN para kazanmasın bu kabız Tod Williams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Boşa veryansın ediyorsun. İlk filmin süper korkunç bir film olduğunu, mükemmel bir sonu olduğunu düşünenler var. Sinema öyle birşey sonuçta. Van Helsing efekti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar