Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray-Diyarbakırspor @19.00 / 11.04.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

joyu isliklayanlarin ardayi dovmesi lazim.

Galatasaray kaptanınada sevgilisi üzerinden saldıran insanlar var. Üstelik birde galatasaraylı olduklarını söylüyorlar.

Protesto yapılması süper, yapma yolun yaptığın kişiler vb.

Şaka gibi taraftar, birde büyük taraftar olacaklar.
Anca medya gazı ile çalışan koyun ordusu...
----------
İtiraz edecek olan Jo ne yapmış onu anlatsın rica ediyorum.
Maçtan sonraki günler eğlenmek dışında?
Üzülmek zorunda mı bu adam senin benim gibi. Maçta çıkıp elinden geleni yapıyorsa yetmiyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

genelde futbolcuların kazandığı parayı içten içe çekemeyen, nefret eden insanlar bunlar işte, fırsat bulunca böyle kusuyorlar nefretlerini. en büyük argümanları "o kadar para kazanıyorsun", ah be abim sen nasıl kıskançsın öyle, sana da verelim yılda 1 milyon bi de koluna güzel bi hatun, bakalım neye dönüşeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

aquila said:

joyu isliklayanlarin ardayi dovmesi lazim.

Galatasaray kaptanınada sevgilisi üzerinden saldıran insanlar var. Üstelik birde galatasaraylı olduklarını söylüyorlar.

Protesto yapılması süper, yapma yolun yaptığın kişiler vb.

Şaka gibi taraftar, birde büyük taraftar olacaklar.
Anca medya gazı ile çalışan koyun ordusu...
----------
İtiraz edecek olan Jo ne yapmış onu anlatsın rica ediyorum.
Maçtan sonraki günler eğlenmek dışında?
Üzülmek zorunda mı bu adam senin benim gibi. Maçta çıkıp elinden geleni yapıyorsa yetmiyor mu?

Jo nun maçta çıkıp elinden geleni yapmaya çalıştığına inansak zaten bu kadar konuşmazdık
Sosyal ağlarda paylaş

Jo aslında çok tepki hakedecek kadar kötü bir futbol ortaya koymadı. Esas ıslıklanması gereken adam Caner'di, Mustafa Sarp'tı, Mehmet Topal'dı o takımda.

Jo sadece medyadaki 1-2 haber yüzünden çekti tepkiyi.

Maçtan sonra Sabri de demiş, tepki normal ama kimsenin özel hayatına karışma hakkı yok kimsenin.

Ahlak falan denmiş. Gülünür geçilir bunlara. Ahlak konusunda nil'e tamamen katılıyorum. Kimse taşıdığı formayı hayatına entegre etmek zorunda değil. O adamın sahada elinden geleni yapıp yapmadığına bakarsın sen. Sonrasında yenildi diye hayata küsmek eğlencesini bozmak gibi bir zorunluluğu da ahlaki gereği de yok. Vatan millet Sakarya gazıyla futbol oynanan dönem geçmişte kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı iyi ki izlememişim Jo ya her top geldiginde ıslıklamak hangi hastalıklı beyinin fikri bilmiyorum ama o takımda mustafa/mehmet/ayhan/barış gibi 4 tane futbol özürlüsü varken jo gibi kiralık gelmiş takıma alısma sürecinde bile oynadıgı maçlarda vasatın çokta altında kalmayan bi adamı sırf Fenerbahçeye yenildikten sonra izinli oldugu bi günde öyle veya böyle eğlendiği için her top geldiginde ıslıklamak filan harbiden süper bi protestoymus.
Sosyal ağlarda paylaş

valla futbolcunun hakkı eğlenmekse, taraftarın hakkı da protesto etmek.

asıl mehmet topal'ı, mustafa sarp'ı niye protesto etmek lazım, onu anlamadım. adamların kapasiteleri belli. alırken de belliydi. bu adamlar alınırken havaalanına karşılamaya binlerce kişi gitmedi. mehmet topal, sabri, mustafa sarp elbette ki kötü oynayacak, standartları kapasiteleri belli oyuncular.

ama jo diye bir oyuncu alıyorsun, dünyanın en büyük transferi diye lanse ediyorsun. biz burada "jo'dan cacık olmaz" dediğimizde tepkiler yükseliyor, ama taraftar bir kez buna inanıyor. jo dediğin luis fabiano'dan falan iyi, öyle bir adam yazılanlara göre. uzun boylu diye target man de denmiş kendisine, jo'nun indirdiği kafa toplarını sayarsak nonda'nınkilere falan yaklaşır mı acaba ?

jo denen arkadaş geldiğinden beri güçsüz. ikili mücadelelerde ayakta kalamamış, yalancı presler yapmış (bu konuda güiza'dan farksız - ha teknik ve yetenekli, o ayrı). yani bu adama olan tepkinin sebebi aslında eğlenceler yapması değil ki, kendisinden beklenenleri karşılayamaması. 6 aylığına 1.2 milyon euro gibi bir maaş ödeniyor kendisine, ama hakkını vermiyor. koşmuyor, iyi oynamıyor. e bütün bunların üstüne bir de alem haberleri çıkınca taraftar tepki veriyor.

p.s. caner'i sabaha kadar protesto etseniz yetmez. arabasını pembe kaplatmış bi de.

http://www.otoresim.net/wp-content/upload/pembe-audi-ye-binen-futbolcu-kim-594350.jpeg
Sosyal ağlarda paylaş

fizban arada bir noktayı kaçırmışsın, "futbolcunun hakkı eğlenmekse taraftarın da protesto etmek" diyince sanki futbolcu eğlenirse taraftar da bunu protesto eder gibi oluyor. Yanlış bana göre. Protesto taraftarın hakkıdır, ama futbolcu eğlendiği için değil, sahada kötü oynadığı için. Adam sahada istenileni yaptığı sürece taraftarın protestoya falan hakkı yok. İster eğlenir, ister hatunlara kelepçe takar (kazımı saygıyla anıyoruz) ister şampanya patlatır isterse de sinema kapatır sevgilisine. Ha, ama Jo dediğin gibi beklenileni veremedi, işte o zaman taraftarın protesto hakkı var, ki ondan dolayı yapılan protesto haklıdır.

Ha, Jo "çok kötü" değil, takımın ortalamasının üstünde oynuyor ama yetmiyor işte bi şekilde. İsminin verdiği beklentiyi karşılayamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

rew, iyi de, diyorum işte. "eğlence" protestonun asıl sebebi değil, alevi başlatan kıvılcım. kutulu demişti sanırım 3-5 sayfa önce, bugün baros'un alem haberi çıksa protesto edilir mi ?

sorunun alem olmadığı, jo'dan olan beklentiler ve jo'nun bu beklentileri karşılayamayışı (nonda'nın yanına bile yaklaşamayışı) olduğu ortada.

şöyle aktarayım bir de; arda turan sene başında kapattı sinemayı sevgilisi için. şimdiye kadar mevzu oldu mu ? hayır. neden ? çünkü sezonun ilk yarısında arda baya iyi oynuyordu, yılbaşından beri düşüşte diyebiliriz. o yüzden şimdi protesto tezahüratında bir mısra bile olmuş arda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim ülkemizde zaten her gelen yabancı oyuncudan takımı kurtarması bi hagi olması messi olması falan bekleniyor.Taraftarlar coşkuyla karşılıyor falan.Bu gelen adam iyi olsa beklenildiği kadar zaten m.city onu bırakmazdı.Kaldı ki bu adamın alem yapmayı seven bi tip olduğu biliniyodu bunun da futbolunu etkilediği için Gs'ye kadar geldiği biliniyodu.

Sonuçta bu adam 18milyon euroya M.citye transfer oldu.Gs'yle ise 7 mi 8 mi milyon euroya bonservisini vermeye opsiyon veriyor adamlar.Düşünün aslında ne kadar düşüşte bi adam aldığımızı.

Eğer beklentileri yüksek tutarsan beklentilerin altında kalır bi adam.Benim beklentilerimin hiç altında kalmadı açıkçası.

Devre arasında geliyor,M.City'de disiplinsiz davranışlar yüzünden futbolu olumsuz etkileniyor,belki satarız umuduyla gs'ye kiralanıyor.Beklentiler ise Baros'un boşluğunu doldurması...
Sosyal ağlarda paylaş

Kalten said:

Maçı iyi ki izlememişim Jo ya her top geldiginde ıslıklamak hangi hastalıklı beyinin fikri bilmiyorum ama o takımda mustafa/mehmet/ayhan/barış gibi 4 tane futbol özürlüsü varken jo gibi kiralık gelmiş takıma alısma sürecinde bile oynadıgı maçlarda vasatın çokta altında kalmayan bi adamı sırf Fenerbahçeye yenildikten sonra izinli oldugu bi günde öyle veya böyle eğlendiği için her top geldiginde ıslıklamak filan harbiden süper bi protestoymus.
mehmet dışında hiçbiri oynamadı ondan ıslıklanamadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

naraso said:

abi x iyi olsa y onu bırakmazdı demeyin lan )=

hagiyi de barça bıraktı geldi efsaneler yarattı burda.

Ben küçüktüm o zamanlar :P uefayı aldığımızda 10 yaşındaydım :D

Bilmiyorum ama vardır bişey bence.Ne bileyim teknik direktörle sorun ya da kadro çok iyidir taktik anlayışında da hagi tipinde oyuncuya yer yoktur.Hagi barçaya ne kadara gitti gs'ye zararına mı sattı ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Jo sadece uzun diye target man değil ki, çoğu pozisyonda kaleye sırtı dönük olarak az buçuk olan zenciliğini konuşturuyo, arkasındaki defansa sırtını yaslayıp arkadaşlarının gelmesini bekleyip gelen adama pas veriyor. Bu target man oyunudur yani.

Şurada çok da mantıklı konuştum abi kusura bakmayın da katılan bi sürü insan da var bana. Bi adamı karıştırdım diye, tamam komikti ama herkesin başına gelir, tartışmayın bunla demek de admine hiç yakışmamış yani.

Ayrıca Jo çok koşmadı çok çabalamadı demek de komik, adam bu takımın kaptanı olan Arda'dan falan hatta takımın çoğundan daha arzulu oynadı. E adam Galatasaray'lı değil. Takım için it gibi koşmasını beklemek komik olur 4 aylık kiraya gelen futbolcunun, Fener maçından sonra bizim gibi yas tutmasını beklemek de komik olur. Ben de 4 aylık bi kiraya gitmiş olsam en önemli maçtan sonra bile gayet eğlencemi yaparım, adamın fizik de etkilenmiyor ki partilerden, malumunuz zenci yani. :D Kondisyonu etkilenmediği sürece dilediğince parti yapar, Hakan Şükür'e yönelik sistemle oynarken Jo gelseydi gol kralı olurdu bence. O da ayrı bir konu.
Sosyal ağlarda paylaş

valla jo koşmadıgı için değil özellikle fener maçından sonra basının dolduruşundan dolayı ıslıklandı.yoksa fener maçından öncede alem yaptıgı falan yazmıstı.

ayrıca nilepe etiket oldugu için değil bariz saçmaladıgı için cevap veriyoruz.gerçi cevap vermemek lzm ama :)

yani ilk sayfadan beri adam antilik yapıyor.eğer biz en baştan taraftar ne saçmalıyor falan deseydik bu sefer o taraftar haklı dicekti.post kasıo herhalde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...