Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 siz daha iyisini yapin lan o zaman size ne adamlar eglenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 grafikler cok gercekci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 aquila said: grafikler cok gercekci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ya o değil de byzantine diye bi oyun vermişti zamanında level. onu biyerden edinebilme şansımız var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Silphatos said: oyunda şarkı var mı, ismayil iyi giderdi mesela 15 kişiye saldırdım, vurdum vurdum saymadım giriyomuş combolarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bu ne yahu asdfasdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ödev diye 1.5 haftada yaptığım shooter bile daha pro gözüküyor lan, bu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 http://www.istanbulbeyleri.com/saray/anasayfa.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 çelebiyi tek geçtim knight of the blackrose resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sevdiği yiyecek : tarator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Dövüş Tekniği: Zorbazlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Abi şu olay bitirdi beni "Ne kim olduğunu, ne de turnuvaya neden katıldığını hiç kimse bilmemektedir. Yüzünü hiç kimsenin görmediği gizemli bir karakter!" döner ayran ve kebap seviyor Dövüş Tekniği: Jiyâne (Jiyan Sanatı) Boy: ??? Kilo: ??? Kan Grubu: B rh- Doğum Günü: 10 Kasım Doğum yeri: BURSA Sevdiği Yiyecekler: Döner, kebap, ayran... İlgi Alanları: ??? Ne kim olduğunu, ne de turnuvaya neden katıldığını hiç kimse bilmemektedir. Yüzünü hiç kimsenin görmediği gizemli bir karakter! http://www.istanbulbeyleri.com/images/hayalet.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 lan yüzünü görmemişler döneri neresiyle yerken görmüşler madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 expansion çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bunu yapanlar kimdir nedir ya irtibata geçmek lzm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Esnaf said: lan yüzünü görmemişler döneri neresiyle yerken görmüşler madem şiddetle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Jiyâne kürtçe bir kelime, yaşam demekti sanırım yannş hatırlamıyorsam. Buraya da sokmasalar olmazmış yani. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Sevdiği Yiyecekler: Tantuni, Mücver. işte benim adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 pronoit said: razzRaziel said: Adana DLC'si çıkmadan oynanmaz ya zaten konsept apaçi olduğu için ankara ftw çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 arkadaşlar, belki inanmayacaksınız, belki sallıyorum sanacaksınız ama... ben bu oyunu yapan ekibin başındaki adamla tanıştım. babamın bi arkadaşının oğluydu :) nintendoyla anlaştıklarını fln söylemişti bundan 3 sene önce falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tamam inandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ohh çok korkmuştum içim rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 peki ya teyzen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 beyler gerçek bu o oyundaki hayalet karakteri benim teyzem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ardeth said: Abi şu olay bitirdi beni "Ne kim olduğunu, ne de turnuvaya neden katıldığını hiç kimse bilmemektedir. Yüzünü hiç kimsenin görmediği gizemli bir karakter!" döner ayran ve kebap seviyor Kan Grubu: B rh- http://www.istanbulbeyleri.com/images/hayalet.gif bu oyunun amatör ruhunu çok sevdim. Kan grubunu biliyorlar , adam hakkında en ufak bir bilgileri yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar