fde Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 geliriz yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Beni de bi sefer cagirdiydi emrah göstermelikmiş meğer.. Güvenç abi bna pres yaptı oynatmadı fln dedi heralde :D:D Bu hafta sonra kesinleşir fln demiş gelmicekse aratmam yni =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu hafta gelme ihtimalim çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben yokum 2 vizem var o gün. az gol atın, feritsiz olmuyor diyin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hadi yine iyisiniz, bu cumartesi tatil alışverişi gerekçesiylen gelmiyorum. sonraki cumartesi de tatil gerekçesiylen gelmeyeceğim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 fizban said: hadi yine iyisiniz, bu cumartesi tatil alışverişi gerekçesiylen gelmiyorum. sonraki cumartesi de tatil gerekçesiylen gelmeyeceğim gerçi. desene işimiz daha zorlaştı galip gelmek için :P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ben geliorum her zamanki gibi :) arada girer bakarım bi terslik warmı die olmadı ararsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 varım diyorre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 LucifeL said: bende varım beyler gelirim her daim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yarın akşam başlicam kadro olayına okulda yoğunum biraz, yarına rahatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recokongo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 selam.. bende varım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ben oynuyorum bu hafta, kalelerin birini de devralıyorum. hastalıktan yeni çıktım çok yormamam lazım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ben bu hafta malesef yokum arkadaşlar :s oo receppp hoşgeldın :D yenı uyeler kısmında kendını tanıt..yakında patıye karşı mahalle takımı cıkartıcaz :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 recebim hoş geldin caglar patiye karşı mahalle takımı mı hehe galiba yeneriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Geliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bu hafta gerekirse sahada da oynarım okadar gazım yani duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yer varsa oynayabilirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Recokongo said: selam.. bende varım...sen kimsin bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 balon(%80) dreagloth(büyük ihtimal) konn(düşük ihtimal) sizin durumunuz ne oldu? ona göre kadroyu ve yedek listesini belirlicem yarına kadar cevap alamassam gelmiyorsunuz farzediyorum ona göre=) holy kalelerden birine geçicek, diğerine de yarın listedeki belkiler onayladıktan sonra karar veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 LucifeL said: bende varım beyler gelirim her daim :)arkada kalmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ben malesef bu hafta gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 LucifeL said: LucifeL said: bende varım beyler gelirim her daim :)arkada kalmasın :) her satfaya bi gelecem yazıosn ahaha cava listeyi yaparken ilk sayfadan okuyarak yapmaya başlıyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gençler yarın sahaya erken gelin yolda trafiğe takılmayın bugün ralli nedeniyle kadıköy fln felç olucak yarın nolur bilinmez ama balon ve dreagloth cvp versin ona göre kadro şekillenecek kaleler dolu lucifel, oyunda da olurum dersen ona göre yer olursa alıcam kadroya seni, ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ben bugün içinde cevap veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Geliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar