SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 logitech g7 var, ama baya 3 4 sene oldu herhalde alalı. Bazen tek sol click yapıyorum o çift yapıyo, bazen sürüklemeye çalışıyorum bişeyleri kendiliğinden bırakıyo falan. Yazılımsal bi hata mıdır bu yoksa mouse gg mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aynısından var aynı sorun var logitech geri çağırmış zaten o mouseları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gg GG GEGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ya çift tıkladığın halde inatla tek bassaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 peki ya yan bassaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hayir gelmez ondan en guzeli al bi toplu maus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 garantisi bittiyse gg. devam etseydi yaşamıştın g9 ile değiştiriyorlardı. 2 günde mis gibi gönderiyorlar. ben almıştım geçen sene. logitech'i seviyorum, aşığıyım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Birşey sorucam. Benim wireless boktan a4tech mouse ta da böyle şeyler yapıyordu sol yada sağ butonun mikroswitch ini değiştirince düzeliyordu, bunda düzelmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fede said: logitech geri çağırmış zaten o mouseları lan niye söylemediniz pfffsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkansnr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 logitech i de bozduysan maşallah diyelim sende iyi parmak varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ne alakası var ya logitech olunca bozulmaz mı demek direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkansnr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yok ya ondan diil elektronik herşey bozulabilir ama sağlamlık açısından logitech çok iyi zaten 3 4 seneyi bulmuş gene arızalanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Logitech'lerin hepsinde cift basma problemi olabiliyor. Aslinda logitech'lerin demeyelim, her mouse'ta var ayni durum. Icine toz girdigi icin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 logitech vx nano da aynı sorunu yaşadım, teknosaya verdim servise gönderdiler servis birşeyi yok dedi geri yolladı. sorun devam etti, skerler dedim yeni mouse aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar