Catzee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Selam, Tekken oynamak amacıyla bir hevesle aldığım 2 hafta sonra da dokunmadığım ps2'yi saymazsak konsol tecrübesi sıfır olan birisiyim. Hep pc'yi tercih ettim taa ki GOW3, Heavy Rain, Red Dead Redemption gibi oyunların trailerlarını izleyene kadar. Şimdi wow hesaplarımı kapattım oynamayı düşünmüyorum fakat hiç bir bilgim yok ne alacağıma dair. Sormak istediğim bir kaç şey var yardımcı olursanız sevinirim. Mesela PAL nedir diğer versionlardan (sanırım ntsc) farkı nedir? Hangisini almalıyım? Online nasıl oyun oynanıyor neye ihtiyacım var ? Normal modem yeterli mi? Biraz ps3 fiyat araştırması yaptım bildiğim sitelerde, sonuç olarak şu aşağıdakilerden herhangi birisini alırsam bir zararı olur mu? 1 2 Eğer bunları alırsam oynamak için ne eksiğim var, kablo, kol vs. gibi? Ayrıca herhangi bir siteden veya mağazadan aldığım oyunları bunlarla sorunsuzca çalıştırabilir miyim? Region'lardan falan bahsediliyor o yüzden soruyorum bunu. Son olarak ben pc'mde bunu kullanıyorum. Ps3 ile de bunu kullanabilir miyim? Veya illa tv'ye mi bağlamam gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ps3'ü sony eurasia garantili ve garantsiiz şeklinde iki şekilde alabilirsin. sony eurasia garantisi, bildiğin türkiye çapında geçerli garanti. öbüründe mağazada "abi garantisi benim" diyor. 600 e bulabilirsin garantisiz ps3'ü, 700-750 arasına sony eurasia garantili alabilirsin. cihazın ntsc, pal olması birşey değiştirmiyor. oyunların da -genel olarak birşey değiştirmiyor- monitörünün hdmi girişi var, direkt kullanabilirsin onu. HDMI kablon yoksa bir tane alman gerekiyor. onun dışında birşeye gerek yok. ikinci gamepad alıp almamak sna kalmış. her oyun koyar koymaz çalışır ps3'te, gerekirse bir update indirir, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 online oynamak için internet bağlantısı yeterli evet psn accountu açıyosun, sonra akıyosun ortamlara. ülkeyi türkiye seçme ama ps storedan falan yararlanmak istiyosan, ingiltere veya amerika iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bu amcalardan birisinden alayım o zmn ben bir de gowun 1-2 si de güzel mi önce onları mı almak gerekir? çok teşekkürler bu arada cevaplar için <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 biraz sık dişini istersen gow trilogy çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Açılmışı varken sorayım, yazın PS3 alacağım da, şöyle Uncharted serisini ve bikaç o zamana eskimiş olacak kaliteli PS3 oyununu cüzi fiyatlara nereden alabilirim? Kullanılmış oyun satan site/mekan falan biliyor musunuz? Zaten GOW trilogy, Crysis 2 ve Guitar Hero derken baya bi girecek, bari Uncharted'lara deli gibi para vermeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valla shoptodan cıkalı zaman almış oyunları 20-30 liraya alabilirsin :) ayrıca crysis 2 konsola alma bence pc de oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Onu kaldıracak PC'ye verecek param yok ki =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yani konsola oyun alırken seçici ol:) sana hemen bir liste yazayım git onları oyna.crysis falan alma yani littlebigplanet uncharted 1-2 heavy rain(oynamadım ama ucuzlayınca alcam oynanması gerk tarzım olmasada ) mgs seviosan mgs 4 battlefield bc: 2 gow 3 demons soul batman arkım mirrors edge = 5pound suan shoptoda mesela oynamadıysan:) gta 4 oynadıysan yavaş yavaş bu oyunları al işte fiyatlarını takip et :) aklıma gelmeyenler var gt5 cıkacak mgs 5 gelicek red dead geliyor yani üst üste binmemesi için alıp oynamak lzm hemen eskileri mesela littlebigplanet game of the year ed. cıkıcak.onu kaçırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 editlemedim ayrı yazayım dedim.pes çok iyi falan diyorsun git fifa 10 al ps3 ede kendine gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 LBP oynadım bir seneliğine PS3'üm vardı. :D MGS sevmiyorum zaten gerek yok, diğerlerinden çoğunu almayı planlıyorum. GTA4 oynadım zaten xbox'ta. Mirror's Edge PC'de de oynayabilirim hangisinde oynaamlıyım sence çok fark eder mi? Crysis her türlü alıcam ya. Artık takıntı oldu inanılmaz grafiklerle çıkan oyunu rahat rahat iyi grafikleriyle oynamak istiyorum. 2 sene geriden takip etmek istemiyorum. Konsol o yüzden güzel bişey aslında =D PS3'te anca bu sene geçebildi FIFA, ben çok kırgınım EA Sports'a yıllardır kötü olduğu için, Konami'yi de seviyorum yıllarca bizi mutlu etti diye. İhanet etmiş gibi hissederim kendimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valla bende o kadar oyun var.belli başlıları bitirdim.oynayıp oynayıp sıkılıyorum bitirmeden o zaman unchartedlar gow ve fifa önceliğin olmalı :) cocuklugu pasajlarda wining oynayarak geçmiş biri olarak rahatlıkla fifa 10 oynayabiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Çok farklı değil mi abi fizik motoru? Yani 09'da hala balon vardı FIFA'da top yerine. İnanamıyorum hala sdfsdf Neyse 11'leri cafelerde oynayıp iyi olanı alıcam. FIFA 10 da almam yani haram olsun EA Sports'a paralar. 1 oyunluk korsan alma hakkım olsa FIFA 11 alırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ya ben pes oynadım pes 09 da oynadım pes 10 da oynadım yani gerçekten çok kötü be abi.fanboyluk flanda değil.bariz net açık ara çok kötü bir futbol oyunu oldu pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Simülasyon olarak daha kötü artık evet, ama ben daha eğlenceli buluyorum orası ayrı. Simülasyon-arcade dengesi olmalı bence, eskiden PES'te bu vardı ama şimdiki FIFA simülasyona fazla yakın sanırım. Topu düzelttilerse ne ala ama oynayanlardan duyduğum çok daha zor ve az gol atıldığı PES'e göre. Arkadaşınla oynayacaksan daha çok gol daima daha iyidir bence. Sİngle oynayacaksan da simülasyon =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 pal-ntsc dedikleri televizyon yayını sistemleri. pal avrupa'da geçeri sistem, ntsc amerika'da. ntsc-j var bi de japonya için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 konuyla alakasız ama sdafsd ya benim alet 7-8 saat açık kalınca arada takılıyor, geçen gün bc2 atıyorduk evde arkadaşlarla işte 6.5 saat falan geçtikten sonra kitlendi bugünde uncharted 2 oynuyordum 7. saatinde kitlendi ondan önce gerçi gow falan oynadım 9-10 saate yakın kitlenmemişti. Neden kitleniyor olabilir ? Isınması vs. yok aletin yani elledim her tarafına böyle normal gayet ısısı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Sony anne şevkatiyle kalk artık başından mı diyor acep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 o banada oluyor nadiren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Çok ısınıyor olabilir mi belli bir süreden sonra acaba bir şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ısındıgından oldugunu sanmıyorum.ısınmıyor yani.mesela ben ilk cıkanlardan bi ps3 oynadıgımda başkasınınkinde bildiğin 1 saat sora takılıodu.pes oynarken cornerlerde falan donuodu ben 2009 başında aldım mesela hiç öyle oyun takılması ısınma falan yaşamadım bi sebepten donuyor.sanırım cd mi okumuyor ne bian.çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bene çözemedim, üstte de dedim zaten ısınma vs. yok gayet ılık yani elleyince (ılık ne lan) çözemedim bir türlü, hayır sorunsa vereyim garantiye sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 slimlerde ısınma problemi var diye duymuştum. tabi slim ise ps3'ün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 slim ama bende ısınma sorununu tamamen çözdüler bunda vs. diye okumuştum asfsad ps1 ve ps2 slimlerde de oluyordu mesela ısınma olayı ama bunda yok onların aksine vs. diye okumuştum. neyse, bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 benim ps3 bile son zamanlarda ısınmaya başladı.slimlerin çok ısınmaları normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar