reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ve vucudunuzun bir parcasini yemek zorundasiniz! neyle baslarsiniz?
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ben zayıfım zaten, yiyecek bişey yok kemiklerimi kemirir açlıktan ölürüm heralde
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ya bismillah der yumulurum farketmez :P
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 nileppezdel said: Ben zayıfım zaten, yiyecek bişey yok kemiklerimi kemirir açlıktan ölürüm heralde
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kesinlikle baldır tadı kuzu etine en çok benziyen yerimiz orası hatta güzel bi soslama ve marine etme ile arada fark bırakmıyacağımı iddia ediyorum ama suç olduğu için yapamıyorum:D
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kıyamam lan ben çok gerekirse ayak serçe parmağımı yerim bi tek o da zaten habire kapıya duvara vurmaktan başka işe yaramıyo garibim kurtulur bu hayattan.
Seele Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 valla ben hic bir yerimi yemem. Kiz arkadasim varsa onun memeleri yerim popsunu baldirlarini felan diye gider. Ne kendimi iyicem manyakmiyim
Öne çıkan mesajlar