Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 @pascalnouman ibraxi mi abi adamın nicki? zamlamış sanki clip+ ları . bendeki normal clip i anneye verdim. müzüksüz kaldım yav =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 rockbox sadece ses seviyesine mi etki ediyor? yoksa kaliteyi de etkiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Kalite aynı. Daha kullanışlı yapıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bu akşam dayıma götürüp sansayı teslim edicem ellerine. Sol kanalın çalışmamasının olayını lehim ile halletmeye çalışcaz. GG No Rmk :/ Şu da internette bulduğum kaynaklar, bir gün sizede lazım olacak sık kullanıyorsanız aleti. Uğraşmadan direk bakarsınız buradan. http://www.head-fi.org/t/538544/clip-loose-plug http://anythingbutipod.com/2009/08/sandisk-sansa-clip-plus-disassembly/ http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=62192 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 peki 8gb lık clip+ ın 4 - 5gb sı doluyken şarkıdan şarkıya geçerken 5 - 6 saniye beklemesi normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bu başlık sağolsun ben de almaya karar verdim, da ebay den deli gibi uzun sürmüyor mu ürünün gelmesi? bir kere alışveriş yaptım (attachment lens) o da 2 ayda gelmişti. Tatar Ramazan ın söylediği satıcıdan alacağım hızlı geliyor dediği için, satıcılar arasında aşırı süre farkı oluyor mu? eğer olmuyorsa ve aletle gelen kulaklık iyi değilse bir de kulaklık alacağım başka bir satıcıdan. gerek var mı ki kulaklık almaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hariro said: shuffle'lardan iyi mi bu http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 iyakşamlar. ya benim sansanın ses açma tuşu bozuldu. sesi kısma tuşu basıyo ama açma kısmısı bozuk, istanbulda neresi halleder? bi kere kapama tuşuna aynısı olmuştu ankarada bi eleman 2 dakkada lehimledi 5 liraya, istanbulda neresi yapar böyle şeyleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 mahalle elektrikçisi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sorum şu, FLAC çalıyor mu? ve tr de nereden alabilirim, hangi siteden getir tebilirim ?bulamadık bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ebaydeki seçkin satıcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 çalar. mp4nation dan thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 rockbox kurulu bendekini satabilirim. piyasa fiyatını bilmiyorum neyse o şekilde satarım isteyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Esh said: çalar. mp4nation dan thx mp4nation da bulamadım ama güzel bir siteye benziyor not aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 la iyimidir kötümüdür anlamadım hiç bir yerde yok alet, illa ebayden mi alacağız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Amazon.com da var ama ben baktim 4gb'li gi kargo dail 100 milyona geliyor orjinal sandisk satiyor... Tr'ye gonderiyorlar. 2. El baktim amazonsan 16 dolara 8gb %%90 feedback'li tertemiz buldum kargo secenegine bi geldim 86 dolar oldu o 16 Pili iyi dayaniyor mu sansa'larin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sarji fena degil ya 3 4 gun dayanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 17 dolar'a dustu simdi fiyati amazon'da 2 gun once Order vermistim :...( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 link versene, aratınca 30 dolar görünüyor en az :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 o lightning deal'mış 15 dk suruyor 1 saat suruyor 3 saat suruyor vs... ama fazla degil o yüzden gitti deal 30 oldu yine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 5 saatte bitiyo benim sansanın şarjı ya nasıl 3-4 gün dayanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ben gunde 3-4 saat dinliyorum ve 3-4 gun gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 benimkinde mi bi sorun var ya acaba kulaklıkla falan da alakası yok sanırım niye bu kadar kısa gidiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 kulaklıkla alakası olmaz da sd kart la daha cabuk gidiyor denedim ben kartlı ve kartsız 2 saat fln farkediyor harbici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar